Отговори
# 315
Лашкането в кола крие рискове...някой може по грешка да се надене на скоростния лост Joy

Джулая, колата ми е такъв модел, че задните пет седалки се свалят от колата, пода е мек и удобен. Там има само един лост.

Навремето отиваме на кърско с една девойка. Обаче пътя на който бяхме имаше осветление и средно натоварен трафик. И няма скрито място.
Нали съм си умен решавам да скрия колата под ъгъл на една лампа, светлината така пада, че от пътя като погледнеш става светлинна завеса.
Почваме ние да се разгорищаваме и тая какво си мята краката, натиска аварийните с палеца на кракът и след малко клаксона. Колата пищи, мига и подскача.
Питам я, за клаксона как да е, но как можа да натисне аварийките с крак, при положение, че с ръка не могат да се натиснат, ако не е целенасочено.
Викам си, карай в 12 посред нощ няма кой да ни види.
След три дена ме питаха какво ми е правила колата в нивата и други подробности.
Още не знам наистина ли са ме видяли, или тая се е похвалила.

# 316
Влизам на пръсти, да ви кажа добрутро и да ви почерпя с  Coffee  и  Cake , щото днес ми е кефски петък!

На  когото не импонира настроението му, чичо Допел ще каже, че и хемороидите са лечими.  
Да слушкате и папкате, ей, да не си дърпаме ушите!

Последна редакция: пт, 03 апр 2020, 07:50 от Doppel T

# 317
Морнинг.
Ние вече се отчетохме, вече второ кафе пия .
След малко “оммм”..
Чуден петък на всички!

# 318
Метрото си е на мястото, Горджи.
И е много вълнуващо да се пътува с него. Чуваш някой кашля и се развълнуваш. Joy Никога не съм гледала толкова мъжете в метрото (дали кашлят). Жените все са с маски, та те не ме тревожат... Joy

# 319
  • Варна
Аз съм впрегнала робите да бачкат и зяпам филмче. Следобед ще трябва и към работа да сляза за малко.

# 320
  • София
София е брутално сивкава и парцалива. Над нея слънцето се разлива щедро. Дано пробие, да му се порадвам и аз.

Честит петък, гайс.

# 321
  • Варна
Във Варна е яко слънчево и дава индикации, че ще стане и топличко.

# 322
О, в 12 ч. съм на зъболекар, а после имам две важни срещи.
Мисля, да се нагримирам и сложа рокля. Служебна де. Че ми писна да се гледам измита и по халатче само..))

# 323
  • София

Джулая, колата ми е такъв модел, че задните пет седалки се свалят от колата, пода е мек и удобен.
Ако не е червена, не ми я фали. Simple Smile

# 324
Яко слънчево е,.. Горджи, слагай розето да се охлади за купона довечера. Wink
Топлото време, никва карантина не може го спря. Nature Sunny

# 325
  • София
За розето ще се наредя чинно на опашка с разтояние 2 м.
Добре, че дойде тая карантина, та ми се сбъдна голяма мечта - да се научим веднъж и завинаги да се редим като хората. Няма някой да ти диша чеснови изпарения, няма някой да те подпира отзад, не е нужно да ползвам лакти и уста......чудесия!

# 326

Джулая, колата ми е такъв модел, че задните пет седалки се свалят от колата, пода е мек и удобен.
Ако не е червена, не ми я фали. Simple Smile
Бяла красавица е, но няма да я фаля, че ще заприличам на ФФ.

# 327
  • BG
Онлайн няма ли? То като поръчвате само в петък, може и на абонамент.

# 328
  • София
Белия лебед на надеждата, тапициран и постлан.
Не мога да се сдържа, но точно като за Фифи звучи Grinning

# 329
Джорджия, именно. Stuck Out Tongue Winking Eye

Общи условия

Активация на акаунт