Отговори
# 2 850
кой иска нещо от тез пожарникари освен да ги зяпа в захлас и да ги нищи по форумите и из фейсбук? Smile

почти за секс става дума

# 2 851
Зяпането е загуба на време. Казвам го като бивш зяпач. Демек зяпач с опит.

# 2 852
аз не искам нещо повече от това да убия малко време и да поклюкарствам

# 2 853
Отчитам като грешка в подхода  към приятелки отказа си да слушам за пожарникарите от различни краища на света. Ся щях да знам повече за зяпането Simple Smile
А, Йелето! Simple Smile

# 2 854
  • София
Зяпането е загуба на време. Казвам го като бивш зяпач. Демек зяпач с опит.
Ан, тъй. Ама, не може ли да се пипа?

# 2 855
в главата си имам едно местенце, което държа да е свободно от мъдри, умни и проникновени мисли - то ми е запазено за пожарникарите и дрънкането на глупости за удоволствие

# 2 856
  • BG
Предпочитам идеята за протестиращи голи пожарникари, пред зодиите...Тони, да не си зодия огледало? Grinning
Работа в следработно време няма да споменаваме.. Вечерта е време за наслада и релакс .. Hands V
Анонимка, въобще не зацепвам за какво говориш. Май по скоро съм зодия кремъклийка...
А за пожарникарите - бая са ви криви представите. Вчера бях до пожарната да съгласувам един проект, та погледнах какво става - миеха си камиончетата - сетих се за виктория сикрет, лошо, лошо....

# 2 857
Сетих се за една приятелка, дето получаваше сърцебиене, като гледа снимка на новия си личен лекар в соц. мрежи, ама опрай се  от самосебе си, след кат го видя на живо.

# 2 858
  • София
Да гледаш и да виждаш красотата около теб - безценно. Да я помиришеш, усетиш, чуеш, вдишаш.
В този ред на мисли и аз съм профи зяпачка.

# 2 859
За Виви Морската. Да си знае Simple Smile
Скрит текст:

Като чета по фейсбук, "хаус" е новото "незнам" Disappointed Relieved

# 2 860
  • Mediterraneo
Да гледаш и да виждаш красотата около теб - безценно. Да я помиришеш, усетиш, чуеш, вдишаш.
В този ред на мисли и аз съм профи зяпачка.

Моя приятелка, която е сервитьорка, винаги казва, че с удоволствие разглежда менюто, но не е поръчвала нищо, откакто има сериозна връзка Simple Smile

# 2 861
Естетиката е наслада, но чарът я превъзхожда..Flowers Hibiscus

# 2 862
Оф, абе гледайте, бе. Гледайте, вдишвайте, кот искате правете, но по-отдалече и без да пипате 😂

# 2 863
  • Варна
На мен ми стига да плакна очи. Засега Simple Smile

# 2 864
  • София
Даже и с дезинфектант ли?!

Общи условия

Активация на акаунт