Отговори
# 6 300
  • SF
Добре, де... Моята лична какво дреме и ми обяснява, че не ваксинира, а евентуално само с Астра Зенека...

# 6 301
Спокойна,  само това не бяхме видели Confused
На твое място бих подала сигнал до МЗ, до въпросната МВР болница, имаме и някакъв ваксинационен щаб. Майка ти не е попълвала информирано съгласие в МВР болница и това лесно ще го проверят, т.е. няма как да са й поставили ваксина.Стига някой да се размърда.

# 6 302
Да се оплаче и в Здравната каса, те не им ли плащаха на ваксинация?

# 6 303
  • София
Това се чудех и аз, как да реагирам. Чувах обратно - ваксинирани и невъведени. Но има явно още какво да разбираме...

# 6 304
Това се чудех и аз, как да реагирам. Чувах обратно - ваксинирани и невъведени. Но има явно още какво да разбираме...
и другия вариант - на място в МВР болница, докато не си оправят грешката. Ама много настоятелно.

# 6 305
  • София
и другия вариант - на място в МВР болница, докато не си оправят грешката. Ама много настоятелно.
Беше там днес, но така се беше притеснила, че нищо не е свършила. Били са много груби, едва я успокоих, че ще се нареди всичко.

# 6 306
Ако имаш възможност, отиди с нея. Такива са много. Rage Ако не, подхващай писането.  Дано бързо разрешите ситуацията!

# 6 307
  • соросоиден либераст и умнокрасива евроатлантическа подлога
Нали скоро всички втори дози ще са Файзер

# 6 308
Нали скоро всички втори дози ще са Файзер
това далеч не е вярно. Поне все още.

# 6 309
  • София
Ако имаш възможност, отиди с нея. Такива са много. Rage Ако не, подхващай писането.  Дано бързо разрешите ситуацията!
Ще пратя брат ми, че е и по-здрав Wink

# 6 310
  • София
По едно време имаше записани през системата, които се оплакваха, че след  записан час и отказ на място заради липса на избор, после не могат да запишат нов час, защото се водят ваксинирани. Но мислех, че е проблем само на системата за записване на часове, а не на официалната. Колко ли случаи тепърва ще изскочат, след като отказалите се се доредят до желаната ваксина? Всъщност сега се сещам и за друг случай. Някой тук не беше ли писал нещо подобно, но за баща си във ВМА? Може и в групата за ваксините във ФБ да е било, де.

# 6 311
  • София
Тъй като вортманинът, кофеинът, кверцетинът и амилоридът са
инхибитори на тромбоцитната агрегация

Деактивират тромбоцитите, като подтискат тяхната склонност да се слепват и да образуват съсирване и така действат като антукоагуланти
Така си го обяснявам и аз
Бях споменала по-назад, че на мен кверцетинът много ми помогна за Лонг Ковида.

# 6 312
  • София
Тъй като вортманинът, кофеинът, кверцетинът и амилоридът са
инхибитори на тромбоцитната агрегация

Деактивират тромбоцитите, като подтискат тяхната склонност да се слепват и да образуват съсирване и така действат като антукоагуланти
Така си го обяснявам и аз
Бях споменала по-назад, че на мен кверцетинът много ми помогна за Лонг Ковида.
В протокол за лечение на ковид, който имам кверцетинът е едно от нещата, които се взимат във всички фази, както и ивермектинът. Затова пиехме кверцетин и двамата с мъжа ми в комбинация с вит. С. Когато педиатърката ни имаше съмнение за ковид при малката, въпреки (-) тест на нея изписа вместо кверцетин геритамин, като антиоксидант. Мисълта ми беше, че кверцетинът е доста добър във всички фази и като профилактика.

# 6 313
Здравейте, моля да споделите дали някои ваксинирани са получили бодежи в гърдите 2-ра, 3-та семица след първа доза на Пфайзер.

# 6 314
Одри, много благодаря за информацията за зеления коридор във ВМА. Днес синът е минал за 15 мин, чипиран, доволен и щастлив Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт