Отговори
# 7 995
Моят е от април /АЗ/ и нямам този текст. При проверка в хис.бг излиза, че сертификатът е валиден.

# 7 996
Как пък нито един човек не си помисли, че след 5 години ще се окаже, че тая ваксина по някакви неведоми пътища предпазва (примерно) от рак. Всички фаталисти мислят точно обратното.
Ами може пък дългосрочните странични ефекти да са положителни (ако изобщо има такива). Аз избирам да вярвам в това Hug

# 7 997
Някъде имали изобщо информация за последиците от ваксините (Пфайзер) например след 4-5 години. Днес един ми вика ти луда ли си да се ваксинираш, ще видиш след 5 години. То няма как да се знае, все пак ваксината е от 2год. , а и както казват че може да трябва всяка година да се ваксинираме значи има някакъв срок и не би трябвало да има последици.
Ти го питай, той след 5 години като изкара 5 пъти Ковида, какво ли ще е останало от него здраво.

# 7 998
Моят е от април /АЗ/ и нямам този текст. При проверка в хис.бг излиза, че сертификатът е валиден.

той че е валиден, е така, обаче някой не е догледал макета на сертификата, като са го правили и за АЗ, и сега стои безсмислено с този липсващ текст, това че сега ние си знаем за какво е тая ваксина, дай само дозите да вписват

след като е сертификат за ваксинация срещу коронавируса, да бъдат така добри да го впишат на всички

# 7 999
  • София
След известно ровене открих, че сертификат може да се провери дали е валиден по номера си - https://his.bg/certificate

# 8 000
  • Italia

той че е валиден, е така, обаче някой не е догледал макета на сертификата, като са го правили и за АЗ, и сега стои безсмислено с този липсващ текст, това че сега ние си знаем за какво е тая ваксина, дай само дозите да вписват

след като е сертификат за ваксинация срещу коронавируса, да бъдат така добри да го впишат на всички

И аз малко да потракам на клавиатурата (друго едва ли ще променя), но горе нали пише Сертификат за Ваксинация?
Ваксината има код, търговско име, притежател на регистрацията...
Нали не се притеснявате, че някой може да си помисли, че сте ваксинирани против шарка?

# 8 001
  • София
След известно ровене открих, че сертификат може да се провери дали е валиден по номера си - https://his.bg/certificate
Излизат си данните, благодаря.

# 8 002
Няма значение какво пише в сертификата, защото това не документ с подпис, печат и т.н. Това е само един принтиран лист. Когато се налага сертификата да се представя някъде, тогава по кода се проверява директно в системата. По този начин не може да се фалшифицира. Тоест може, но вече много по-трудно, самият документ не може да се фалшифицира, защото той напрактика присъства само в системата.

# 8 003
  • София
Нашите имат този текст и са от неделя, Пирогов, Пфайзер

# 8 004
  • София
Да не би нашите, като са сменяли името АЗ(нали се прекръстиха) във формуляра, да са изтрили въпросното изречение?😂

Последна редакция: ср, 12 май 2021, 14:36 от yovanka

# 8 005
Да докладвам и аз около 24 часа след поставяне на Пфайзер. Боли ме ръката на мястото на убождане, като мускулна треска малко. Не можах да спя на лявата си страна. Други оплаквания нямам.

# 8 006
Да не нашите, като са сменяли името АЗ(нали се прекръстиха) във формуляра, да са изтрили въпросното изречение?😂

баш така ще е станало, сигурно са разбутали макета на формуляра
писах до министерството, имам входящ номер, надявам се да си го оправят скоро

# 8 007
Според мен го уеднаквяват с европейския, не виждам драма ако е валиден.
Може би ако сега се влезе в досието с подпис ще се свали актуална бланка.

# 8 008
  • София
Още не са го коригирали.
."..този сертификат удостоверява, че ..." и няма продължение на изречението.
Някой е лапал мухите и е оплескал работата.

# 8 009
Има ли някой с поставена първа доза Астра Зенека, който няма да си поставя втора доза?  Срещали ли сте препоръки след колко време най-рано може да се смени типа на ваксината?

Общи условия

Активация на акаунт