Отговори
# 2 865
  • София
АЗ каъо цяло или само въпросната партида?

# 2 866
  • София
Майка ми вчера се ваксинира, каза, че й се спяло малко, друг проблем няма. С АЗ.

Имам час за вторник. Силно се надявам да мога да се ваксинирам, не ме интересува с коя ваксина.

# 2 867
Като цяло :
Жена почина след имунизация, България официално спира ваксинирането с "Астра Зенека"
https://www.plovdiv24.bg/novini/plovdiv/Zhena-pochina-sled-imuni … ra-Zeneka-1061344

# 2 868
Добре че са уточнили, че официално няма връзка между смъртта и ваксината.

# 2 869
  • София
Като цяло.
Предполагам, че утре ЕМА ще напише, че няма данни за връзка с тромбози (понеже производителят не е посочил такива връзки) и в други ден щя пуснат същите ваксини. Само хаосът с платформата ще е по-голям.

# 2 870
  • София
А дано да е утре.
Но наистина ще има хаос. За какво въобще се връзват на търговски глупости Expressionless

# 2 871
Като цяло :
Жена почина след имунизация, България официално спира ваксинирането с "Астра Зенека"
https://www.plovdiv24.bg/novini/plovdiv/Zhena-pochina-sled-imuni … ra-Zeneka-1061344
Нещо като, жена почина след като беше в Кауфланд. Затваряме Кауфланд, докато Европа не уточни, че Кауфланд може да бъде посещаван.

# 2 872
  • пустинята Гоби
Да бяха написали нещо повече за жената - възраст, придружаващи заболявания и т.н. Така народа съвсем се изтрещи.

# 2 873
Да бяха написали нещо повече за жената - възраст, придружаващи заболявания и т.н. Така народа съвсем се изтрещи.
Жената е в Австрия , писаха се подробности, медицинска сестра.

# 2 874
То тези "подробности" не прибавят с нищо към фактологията починала ли е от Ковид точно.

# 2 875
  • пустинята Гоби
Аз реших, че в Пловдив има нова починала жена от дадения линк по-горе, те така са го написали и заглавието гръмко.....

# 2 876
Сега недоверието във ваксините съвсем ще нарастне. Това е последното, което ни трябва в момента.

# 2 877
  • София
Имаше пост по напред със снимка сравнителна таблица на 4те ваксини - защита, цена и т.н. Не я намирам сега обаче?

# 2 878
Мисля, че такъв хаос сътвориха, че вече никой не вярва във вируса, не вярва във ваксината, не вярва в мерките, не вярва в нищо. Как ще излезем от това нямам идея.

Днес не издържах и си пуснах тест за антитела. Ваксинирах се с АЗ на 25 Февруари. Поне не е от тази партида, която разследват. Колегите ми тази седмица от понеделник капят един по един.

Довечера като излязат резултатите ще споделя.

# 2 879
Аз не разбрах ако разследват само определена партида, защо спираме изцяло ваксинирането с АЗ?

Общи условия

Активация на акаунт