Отговори
# 3 060
И мен ме интересува това. Врътнете по един телефон да питате.

# 3 061
  • София
Защо чакате смс/имейл да не ходите? Някъде имало ли е информация, че ще пращат такива съобщения? Защото аз разбрах, че ще пращат нови съобщения когато/ако насрочат автоматично нова дата и час.  Thinking

# 3 062
Звънях на централата на ВМА, не ми отговориха, а ме пренасочиха към друг телефон, на който просто никой не се обади...

Допълвам - За смс за отмяна - не очаквам такъв. Но все пак смятам, че би било добре да има информация на сайта на ВМА, подобна на последната такава за уикенда:
"Във връзка с временното преустановяване на имунизационния процес с препарата на „Астра Зенека“, информираме, че ваксинационният център на ВМА ще бъде с променено работно време през почивните дни.
На 13 март (събота) екипите ще извършват по график САМО РЕВАКСИНАЦИЯ (втора доза) в часовия диапазон от 9.00 до 12.00 часа.
В неделя (14 март) ваксинационният център няма да работи."

Все пак съм заявила ваксина, различна от АЗ...

# 3 063
  • София
И аз се интересувам от казуса, с час за утре съм. А се очаква днес да има доставка Пфайзер. Също не мога да се свържа обаче...

# 3 064
  • София
Сега звънях в Дженерали Дондуков, където за утре имам час за ваксина.
Били спрени в цялата страна ваксинациите с всякакъв вид ваксини, до второ нареждане. Не е верно, казвам им, само с АЗ е спряна. Не, вика, всичко е спряно, никой няма задължение да ви уведомява, проверявайте си.
Къде, как....

# 3 065
  • София
Как ще е спряно всичко?? Току що по новините казаха, че си продължава ваксинацията на приоритетните групи.

# 3 066
  • София
Как ще е спряно всичко?? Току що по новините казаха, че си продължава ваксинацията на приоритетните групи.
Спряно е в главите на Дженерали само, разбира се, че с Файзер и Модерна не е спряно, ама....
Попитах ги, все пак заявили ли са от другите ваксини, предвид че каквото и да си мислят те, реално само АЗ е спряна. Заявили били отдавна, ама нямало.

# 3 067
[/img]
Резултати на 18 ден след първа доза АЗ .
За инфо

# 3 068
  • София
Здравейте,
исках да се ваксинирам с Pfizer, говорих с личния си лекар, но тя категорично каза да изчакам, едно на ръка, че първо ще бъдат ваксинирани приоритетно по-възрастни хора и второ, защото има шанс ваксината да доведе до стерилитет. Това ме отказа и към момента няма да се ваксинирам.

Имам близки с ваксина на Модерна и Pfizer, нямали са странични ефекти и се чувстват добре.

# 3 069
  • София
[/img]
Резултати на 18 ден след първа доза АЗ .
За инфо
Няма резултати.

# 3 070
  • София
Здравейте,
исках да се ваксинирам с Pfizer, говорих с личния си лекар, но тя категорично каза да изчакам, едно на ръка, че първо ще бъдат ваксинирани приоритетно по-възрастни хора и второ, защото има шанс ваксината да доведе до стерилитет. Това ме отказа и към момента няма да се ваксинирам.

Имам близки с ваксина на Модерна и Pfizer, нямали са странични ефекти и се чувстват добре.
До стерилитет? Това от какъв източник..не съм попадала на такава информация.

# 3 071
Здравейте,

До стерилитет? Това от какъв източник..не съм попадала на такава информация.

Източник - ЕЖК. И сред моите познати се върти такава информация.

august74, не се вижда снимката.

# 3 072
За тази сутрин бях записана с ваксина различна от АЗ.
Върнаха ме, даже и се издразниха че не съм ли гледала телевизия какво ставало.
По повод нов ден и час, казаха...Знаем колкото и  вие...

# 3 073
Здравейте!
Извинявам се, че така нахълтвам, може би е било коментирано и преди.
На какъв интервал се прилагат двете дози на AstraZeneca?

Мъжът ми си направи първата на 23.02, а за втората са му писали 03.05! (след повече от два месеца)
Сега гледам картончето на един познат с първа доза също на 23.02 и втора насрочена за 25.03! (след месец)

Как е при вас?

# 3 074
  • София
На майка ми първа доза – 11 март, втора доза 20 май.

Общи условия

Активация на акаунт