Отговори
# 4 485
  • When you are not fed love on a silver spoon, you learn to lick it off knives...
Аз също имам въпрос - Колко често карантината от 14 дни, след + тест за Ковид, не е била достатъчна?

Аз имах + тест на 18.03. Симптомите ми отшумяха доста бързо, чувствам се добре. Нямам неразположения. Обаче както нямах търпение да стане 1.04 и да се върна наработа, така сега се ужасявам, че ще разболея някой. Решила съм да си пусна пак тест преди да се върна сред хората... Адски ме е страх! Не мога, психически да понеса още време затворена у дома, но не мога да понеса и отговорността да разболея някой...

# 4 486
Хоум офис?

# 4 487
  • Далечният изток
Пети ден главоболие след Модерна счита ли се за нормално?

# 4 488
  • София
Повлиява ли се от хапчета?

# 4 489
  • Далечният изток
Слабо, моментно.

# 4 490
  • When you are not fed love on a silver spoon, you learn to lick it off knives...
Уви, нямам такава опция...

# 4 491
  • София
Слабо, моментно.
Други неразположения?
Утре стискам палци да си ОК!

# 4 492
  • Бургас
Колко време е минало от ваксината, че го свързваш с нея? Аз ако получа понастоящем някакво оплакване изобщо няма да ми хрумне,че има връзка......А, твоето ми се струва на нервна почва. Такива неща идват от стрес, невроза и тн.
Не го свързвам на 100% и затова питам. Ако го свързвах на 100% щях да напиша: Аз имам еди какво си след ваксината...
Бих заложила по - скоро на алергия. Но реших да питам.
Минаха 16 дни някъде, но все още съм надути лимфни възли, световъртеж през деня и т.н  Чувствително по - добре са нещата, но нито е минало много време, нито малко. Странен въпрос е, но реших да проверя. Както го смятам от 7 ми ден някъде съм го усетила за първи път.

След като ми сложиха ваксината ми загорча и загубих вкус за няколко часа. И тогава ми обясняваха, че е плод на въображението ми, но се оказа, че не съм само аз.

Подчертавам, че не съм хипохондрик, антивакс, ще ме чипират - ще умра и т.н Просто се чудя, защото е много странно.

# 4 493
Пети ден главоболие след Модерна счита ли се за нормално?
Докладвайте го във формата за пациенти на сайта на ИАЛ, ще се свържат с вас.

# 4 494
  • London
Тук казват да се свържеш с джи пито при главоболие над 4 дни след която и да е ваксина.

16 дни са прекалено много според мен.

# 4 495
  • Далечният изток
По принцип съм с мигрена и затова се чудя сега мигрена ли е или реакция след ваканцията. Но главоболието сега не ми е съвсем като мигренозното, ама знам ли вече...

# 4 496
Предварително се извинявам за странния въпрос но:
Някой да има странно усещане за косъм в устата/гърлото, а косъм да няма?
От седмица и повече се побърквам от това усещане.

Това ми звучи на нервна почва, сигурно се притеснявате за ваксината или нещо друго.

# 4 497
  • София
Косъм не, аз го усещам като прахоляк в гърлото, който не мога да махна. Неотдавна трябваше да катеря стълби бързо, няколко етажа, после сложих и маската и часове наред след това го усещах това нещо. Трябваше да изкарам така цялото заседание, никак не беше приятно, а и не носех вода с мен.

# 4 498
Мъжът ми се ваксинира днес в 11:00 с Астра Зенека, на 30 години е. За сега няма никаква реакция, дано така и да си остане.

# 4 499
  • на пъпа на Златията

Слагайте маската  и това е. Няма друга опция. Не обръщай внимание  как те гледат хората или какво  казват.

Общи условия

Активация на акаунт