Отговори
# 5 235
Сигурно слага, да. Има някаква логика в казаното. То нашата клиника е там в някакво мазе пригодено с кабинети. Никога не съм виждала хладилник, ама знам ли...

# 5 236
  • соросоиден либераст и умнокрасива евроатлантическа подлога
Имат в някоя стая на Поликлиниката, може да не е в нейния кабинет и си представям какъв е, но не може да няма

# 5 237
  • София
Един лаишки въпрос от мен:
Ако след първа доза АЗ човек не е имал проблем с кръвосъсирването, това не означава ли, че и след втората доза не би трябвало да има проблем?

# 5 238
Вече не знам дали бих си причинила стрес да се самонаблюдавам след ваксина,  от наблюдения  до никъде не  съм,  ЛЛ ми пусна пак общите  кръвни по каса,  като си признах, че вместо вечеря почти сама си изпих бутилка вино, можело да има изтръпване от алкохол вместо от дискова херния
Кръвната захар съм завишила от мислене  и вглеждане
Полека гледам напред, днес вече 15 ден след АЗ
Ще видим сега малко витамини от група В да похраня възпаления нерв.
Трета кръвна картина за има няма две седмици:)))
Скрит текст:

# 5 239
Май няма отговор на този въпрос, но ако беше установено, че е така, в Германия нямаше да заменят втората доза с РНК.

# 5 240
  • London
И аз това мисля.....и предпочитам да си сложа втората доза пред това да ме ползват за маймуна с други ваксини тепърва. Тук от 18 000 000 милиона има 30 случая .....аз лично все още смятам, че това е крайно нисък риск. Надявам се да не измислят някоя щуротия, че съм на 34.....не знам към младите ли се числя.А накрая може и с една да си остана, ако ще си правят експерименти.

Миленака основния проблем е, че май твърде малко народ са получили втора доза, но мисля, че всички проблеми са при първа до момента.

# 5 241
И аз май ще си остана с една. След няколко месеца като видя опитните зайчета в Германия как са, може да сложа РНК, ако позволят така Grinning

# 5 242
Значи ако все пак има хладилник в онова мазе... Остава въпроса ще има ли инструкции за ЛЛ как да слагат ваксините. Че и това не е малък проблем.

# 5 243
  • София
Катрала, в УК няма ли поставени повече втори дози?

Иначе и за мен рискът е изключително малък. Не съм се притеснявала след първа доза.

Последна редакция: вт, 06 апр 2021, 16:29 от milenaka

# 5 244
  • London
Има към милион и половина май....., Но масово са старци. Малко сме кий уъркър и керър дето се водим и реално по-млади. Сега чета, че май под 30 години ако си няма да се препоръчва ваксината.....аз явно ще мога да си я бия втората. Не обичам работи наполовина. И от всичко най се ядосвам на стреса, който създадоха на хората.Close

# 5 245
Рискът е малък да, но ей като преди малко, ти съобщят в новините, че има риск от тромбоза без повече пояснения, че случаите са много редки и до там с ваксината.
По - горе някой писа, че го опяват, че се е ваксинирал с Астра. При мен го има същото. Опяващият си чака Спутника, защото доверие в АЗ няма, пък другите ваксини са с чипове.

# 5 246
  • София
Май няма отговор на този въпрос, но ако беше установено, че е така, в Германия нямаше да заменят втората доза с РНК.
А аз бих казала, че всъщност никой не знае мотивацията на това решение. Дали е медицинска или търговска. Германия от самото начало води война конкретно с тази ваксина.

# 5 247
  • London
Аз ще се доверя на английският регулатор. Каквото кажат това ще направя. Много мръсно им играят всички след Брекзит.

# 5 248
Рискът е малък да, но ей като преди малко, ти съобщят в новините, че има риск от тромбоза без повече пояснения, че случаите са много редки и до там с ваксината.
По - горе някой писа, че го опяват, че се е ваксинирал с Астра. При мен го има същото. Опяващият си чака Спутника, защото доверие в АЗ няма, пък другите ваксини са с чипове.

Аааа, и мен ме опяха, и моят опяващ чака Спутник...

# 5 249
И аз мисля да пропусна втората доза с АЗ.
Бях споделила тук преди няколко дни, че от този стрес покрай ваксината, се обзаведох с паник атаки, хипохондрия и други екстри.
Почти месец мина и още не мога да се успокоя, че съм safe. Не искам да си го причинявам отново 😔

Общи условия

Активация на акаунт