Отговори
# 5 940
Днес опитвах да звъня в този кабинет за хора 65+. Дава заето, а после директно го изключиха телефона. Хахаха. Вече лекинко ми избива на истеричен смях.

# 5 941
Сигурно всички се обаждат с един и същи въпрос.

# 5 942
Е какво е решението им? Да изключат телефона. Гениално.

# 5 943
Така действат почти всички държавни структури, НОИ, НАП, министерства, като им прегреят телефоните, начин на мислене е.

# 5 944

Може и на място да запишеш час, на регистратура. Но не знам дали ти е удобно.

Пробвай към края на деня - може да са си спряли телефоните за обедна почивка (не ги оправдавам).

# 5 945
Ами, ще опитвам. Ако се налага и до там ще ходя. Проблема е, че търсим да е с рнк ваксина. Дано благоволят да кажат имат ли. Защото по официално инфо са си само АЗ.

# 5 946
Днес опитвах да звъня в този кабинет за хора 65+. Дава заето, а после директно го изключиха телефона.
В петък звънях сигурно над 50 пъти, или изключваше, или звънеше, без никой да вдига. И в един момент стана - вдигнаха, говорихме, беше изключително любезен човекът отсреща. Въпреки проблемното свързване, имаше над 300 души записани преди нас.

Допълвам: хубаво е да имате подготвени първите 6 цифри от ЕГН-то на човека, когото записвате.

Последна редакция: пн, 12 апр 2021, 15:49 от Nara

# 5 947

Така действат почти всички държавни структури, НОИ, НАП, министерства, като им прегреят телефоните, начин на мислене е.
[/quote]
В старата ми работа /държавна структура/ бяхме с телефонна централа с 4 или 6 линии. Когато всички линии са заети, даваше сигнал свободно, а когато са свободни и търсеният номер говори, даваше заето. Много странно, но така беше. Не винаги е начин на мислене Wink

# 5 948
  • София
Някой има ли актуална информация къде в София ваксинират свободно с втора доза АЗ?

# 5 949
Някой има ли актуална информация къде в София ваксинират свободно с втора доза АЗ?

Габи, дойде ли ти време за втората доза ?
Много искам да разбера дали ще ни ваксинират около десетата седмица и малко преди, или ще си чакаме височайши нареждания.

# 5 950
Мисля, че все още не са започнали да слагат вторите дози.

# 5 951
Обърнахте ли внимание, че вече не всички ваксинационни центрове остават в играта /за София/ и такива има само в по-големите болници. От друга страна във ВМА хлопват кепенците когато им е кеф, въпреки че има записани за ваксини и явно ваксини АЗ поне има в момента. Въобще.......побъркаха народа отвсякъде и аз като ми дойде времето за втора доза не зная къде да се ваксинирам, може би ще дебна зелен коридор някъде.
Времето на вторите дози АЗ идва след 15-ти април, така казаха.
П.П. Е, не.......
https://novini.bg/zdrave/bolnici/656382
Проф. Ангелов: Интересът към ваксината на АстраЗенека спадна драстично, обмисля се изтеглянето ѝ

# 5 952
Лили М , ти не се ли ваксинира на 21 .02 ?
Татко ти беше на 20.02, заедно с мен.
Как броиш седмиците ?
Аз си издокарвам на 01.05. край на десета седмица.
Искаше ми се да отидем преди празниците да ни повторят, но не зная дали няма да ни върнат.
Този пък Ангелов ще изтегля работеща ваксина, като започва евентуалната истерия с новата векторна.
Еми направо нямам думи.
Вместо да се направи кампания да се ваксинират страхливите, големи демократи го играем, от което ще пострадат всички.

# 5 953
Таис, и аз съм на 21.02. На картончето ми пише 29.04 втора доза, а в портала 01.05.
Лекарката, която ни ваксинира, каза не по - рано от датата на картончето, ама то от тогава мина време. Смятам преди 29.04 да звънна.

# 5 954
Таис, и аз съм на 21.02. На картончето ми пише 29.04 втора доза, а в портала 01.05.
Лекарката, която ни ваксинира, каза не по - рано от датата на картончето, ама то от тогава мина време. Смятам преди 29.04 да звънна.
В портала имаш дата ли ? Леле, колко съм изостанала.
Отивам да гледам какво пише за мен.

Общи условия

Активация на акаунт