Любители на Котки - Тема 144

• 30 855
  • 762
  •   1
Отговори
# 645
  • София
Рижко ли е този на когото е приложена смъртоносна хватка на врата? Laughing
Не, Богдана. Хубаво, че Рижко не беше сред тях, че тогава щях да съм съвсем разчекната. Рижко заема място колкото две Богдани. Laughing

Rosss, много са сладки! Heart

# 646
  • София
Танче, като видях снимката за N-ти път се размечтах да гледам повече от една котка. Purple Heart Някой ден ще сбъдна тази мечта, но засега живея в дома на родителите ми и трябва да се съобразя с тяхното мнение. Но когато успея да се изнеса някъде с щерката ще си приберем още котки от улицата и ще си основем котешко царство. Тя щерката и без друго напоследък все си играе на "гледачка на котки". Представя си, че работи в приют с много котета и им измисля интересни имена и характери. Simple Smile Навсякъде из къщи са разхвърляни плюшени котетата, някои мяукат като истински като ги хванеш да ги преместиш, при което Елза наостря уши и се чуди откъде идва този познат звук. Simple Smile

# 647
  • София
Нашето коте има сериозни проблеми с очите след прекаран хепатит като бебе. Long story short eдва преди месец успяхме да се консултираме с офталмолог. Единствeното хубаво на извънредното положение е, че има човек у дома, който да му маже и капе неща в очите по 10 пъти на ден. Някои от лекарствата бяха от "човешка" аптека, някои - от ветеринарна, а едното го забъркаха в специализирана аптека. Днес е втората контрола, надявам се на добри новини.

# 648

Един супер изморен Мърч от скитане по покривите.

# 649
  • София
Много сладко Щастие. Heart

Ноеми, когато остане повече време Джинги сама е по-вероятно да стане още по гушлива и най-вероятно да ти се сбъдне желанието да идва сама в скута ти. Обаче, знаеш лафа, че най-много сълзи са проляни от сбъднати мечти. Или както казва един познат: "За какво ти е от таз мечка ремичка(ремък). Wink
Чарла,
Скрит текст:
котката на родителите ми е нетърпима понякога. След като си свърши котешките "работи" започва едно непрекъснато мау, мяу, мяу, обикаля около човека и на всяка стъпка има мау, докато не седнеш за да се настани в скута ти. Значи ляви лапи: мяу, дясни лапи: пак мяуи така до побъркване.
Моят поне не мяука толкова, обаче: седнеш да си обуеш чорапите, скочи в скута, погалиш го, окосмиш се целия и ... закъснееш. Седам да си оправя маникюра, той върху мен, следствието: ходя с неоправен маникюр и окосмачена. И т.н. Като имаш предвид, че не е от най-гушливите...
Джаста-Праста отначало също споделяше, че Мая не е много гушлива. Бяха оставили 2-3 дена сама, оттогава не си спомням да се е оплаквала от негушливост. Ако бъркам моля да ме поправи. Simple Smile  
Хайде, това от мен, че с Мърчо вече сбихме за клавиатурата. Simple Smile

# 650
Мъри днес е рожденичка. Навърши 6 години. Няма снимки, защото в къщи е много тъмно (слънцето се вдигна високо, дърветата отпред започнаха да се разлистват, а пред нас на няколко метра има висока кооперация...

# 651
  • София
ЧРД на Мъри! Жива, здрава, щастлива и обичана.

И да допълня за Чарла и Мър.
Ако Чарла поне не се сърди когато я преместиш от себе си и само продължава да мяука, Мърчо ляга с г@з към човека и извита глава, след което се втренчва с злобен поглед, но с края на очите си. Joy Колко ли котешки "благословии" сме събрали...

# 652
Момичета, харесах едно котешко легло от зооплюс, но не мога да го купя, защото минималната стойност на поръчката трябва да е 49 лева, а леглото струва
20.90 лева. Нищо друго не ми трябва.
Та се чудех, някоя от вас , която пазарува от там , дали не може да ми го поръча и да ми го изпрати. Естествено, ако ви се занимава. Ще изпратя парите предварително.

# 653
Честит рожден ден на Мъри! 🎂🎂🎂

Коте в чекмедже... 😂

# 654
  • ВАРНА
Моят старец обожава да му галят коремчето

# 655
Честит рожден ден на Мъри💐🎉. Да е жива, здрава и много обичана.

# 656
  • София
Ч.Р.Д на Мъри! Да бъде здраво, обичливо и обичано, игриво коте! Purple Heart

# 657
ЧРД и от нас, да бъде здраво и игриво коте.
Ние сме на вълна - Ще чистя и хапя мама.

# 658
  • Стара Загора
Любов!

# 659
Колко е зла Чумичка. Joy

Общи условия

Активация на акаунт