Любители на Котки - Тема 144

• 30 843
  • 762
  •   1
Отговори
# 75

Дреме му пиратко на мустака за карантината.

# 76
Включваме се в оранжЕвата тема, че леко ви изпуснахме  ❤ Благодарности 🌷
Честит рожден ден на Пантичка (кога порасна 😯)! 😻
С ееееей такава огромна усмивка изчетох 30страници! Всички сте прекрасни!
Ани, аз се радвам много на чернилките. Бях писала септември , че изчезна едното коте на село- чисто черен, гушкав и прекрасен Закачко. Така и не се появи, а със щерката не можем да го прежалим. Тя рисува едни картини постоянно с черно коте - щяла да го издирва 😔 къса ми се сърцето..
Марсел е много мързелив последните дни. Само се мести из цялата къща и спи. Избира си супер странни места за спане 😁
Станал е и много гушлив, мъркащ и мил 🥰
Малко недоволства от бебе, което ходи по него и крещи “кити, кити” (коте) 😁 заляга по земята и му се радва много, но Марси бяга от него 🤷🏻♀
Ииии данък

# 77
Много хубави котета имате и всеки ден следя темата с удоволствие! Напоследък дочувам моят мацо как диша, сякаш свисти и свири от нослето му, но пък често докато спи не го прави. Бяхме на вет преди 1 сед и той не забеляза нищо нередно и кръвните му изследвания бяха перфектни. Не кашля, не киха, яде си, всичко е точно. Мисля, че е защото е дебел Joy Обаче това свирене, на някой случвало ли му се е и има ли повод да се притеснявам? Хубав уикенд ви желая!

# 78
Панта много ви благодари за хубавите пожелания. 🥰

# 79

Здравейте, писала съм преди в темата, това е нашата Лизи, вече пораснала и мнооого сладка, утре става на 1 годинка ❤❤❤ Снощи, обаче за пръв път повърна топка косми, знам, че не е толкова страшон, но се притесних 😥 Дайте съвет какво да направя, за да облекча това и да не зачестява 🙏🙏

# 80
Не се притеснявай, хубаво е, че е повърнала, може да й даваш малцова паста или да засадиш котешка трева.

# 81
Аги, за космите аз давам котешка трева на таблетки. По-удобно е, поне за мен, че котешката трева все ми увяхва още на следващия ден. Маги много ги харесва и си ги чака всеки ден.

Последна редакция: пт, 03 апр 2020, 11:37 от Neni •

# 82
  • Варна
Преди 3 дни внесох котешката трева в стаята и трета поредна сутрин се събуждам от повръщаща трева Кетя. Нищо друго не повръща, само тревата. Май ще я изнасям пак на терасата.

# 83
Боже, хора, оня ден си говорим със свека по телефона и в един момент тя ми казва с един жален тон - Нали сега няма да изхвърлите Мая на улицата!? И аз, ей такива очи облещих, викам - Какво, какво?! Защо да я изхвърляме?! И тя, ами чух по тв, че хората масово си напъждали домашните животинки, щот чули, че можели да бъдат носители на коронавирус. Викам, ама ти нали не смяташ, че сме чак такива глупаци, понякога може и леко да глупеем, ама чак пък толкова?! И тя - Ами, то сега в тая паника гледай как реагират хората. Викам - хората са си за тях, глупаци винаги ще има, тях пандемия не ги лови, глупостта е по силна от всичко. Та, успокоих я, посмяхме се и те така. Не, че е мислела сериозно, че може да се откажем от Мая, ама като чула какви ги вършат хората. Grinning
Как ще си изхвърля животинката, бе. Че кат се чу за този вирус първата ми мисъл беше за нея и за грижата за нея. Как пък да не, даже не мога да повярвам, че наистина има хора, които са си изхвърлили животните.

# 84
Всякакви ненормалници има, хората не са информирани, като за токсоплазмозата, примери в темата много.

# 85
  • Варна
Има, има. Те за такива глупости си изхвърлят животните, че няма да ги изхвърлят заради короната... Още повече че медиите масово разпространиха изказването на някакъв полски политик, че коронавирусите от котките ЧЕСТО преминавали върху хората doh

# 86
  • Страната на чудесата
Карантинено време и най-после моите човеци са ми под ръка😉

# 87
Като стана въпрос за цветя , от както имаме котка -  цветя няма 😀
Всичко гризе , ,,прекопава,, земята в саксиите , събаря ги.
Имаме две лимончета , винаги рови в тях 😀
Имаме разсад домати - и тях реши да си хапне...
Нямат край тези неща.

Определено ме ядосва най-много , когато не е гладна и ѝ дам нещо , след което започва да го подхвърля , да си играе с него , разнася го из цялата стая. Вашите правят ли така ?

# 88
Мая е ловец, дивото е стаено в дъното на погледа и и винаги е готово да изскочи. Тя първо дебне, лови, играе с храната, убива я и чак тогава я изяжда. Преди мрънках, но вече свикнах с начина и на хранене и инстинктите и и дори се забавляваме, защото е цял спектакъл да я наблюдаваш. Grinning

# 89
Ушатото и той така, като Мая, Топче мъчеше животинките, играеше си с тях, но не ги ядеше, този яде всичко, като не е имал....

Общи условия

Активация на акаунт