Любители на Котки - Тема 144

• 30 845
  • 762
  •   1
Отговори
# 90
Мая е ловец, дивото е стаено в дъното на погледа и и винаги е готово да изскочи. Тя първо дебне, лови, играе с храната, убива я и чак тогава я изяжда. Преди мрънках, но вече свикнах с начина и на хранене и инстинктите и и дори се забавляваме, защото е цял спектакъл да я наблюдаваш. Grinning
О , да.
И Меги е доста дива за отглеждане вътре , но може би с възрастта ще се укроти малко.
Ловец е , голям.
Хваща си разни мухи и насекоми , то друго няма.
Изяжда си ги , играе си с тях , но някак ми се вижда различно предвид това , че е свикнала да и слагаме храна , без да си я хваща и после да си играе с нея , защото не и се яде :/
Случвало се е като се събудя сутрин цялата стая да е в гранули , разнесени парченца от месото в консервата , трохи хляб..
Спи цял ден и вечер върши само бели Sad

# 91
  • Страната на чудесата
Ооо, Демон е принц, какъв ловец-снощи ловувах хлебарка, докато той кротичко дремеше на стола, гледайки ме пренебрежително-сънено Close

# 92
JoyJoy
Ако беше Уши щях да се бия с него за хлебарката. Joy

# 93
Моля спешно някой да ме подсети как се лекуват гъбички (микроспория ) при котки. Знам за ваксините, но ме интересува друг ефективен метод. Жената, която гледа котето гледа още 10-12 котки и много и се събраха разходите за ветеренар.
Моля ви да споделете или да ме насочите в коя тема да чета.

# 94
Ахаха Ивекс, и ние така с хлебарките, всъщност откак имаме Мая, нямаме хлебарки. Много обича да ги измъчва, както и миризливките, те са и любими, че ги и яде и после понамирисва, ама... Joy

МВладимирова, така са и Мая е така, понякога намирам купичката с гранули в средата на хола, каквото не изяла - разпиляла. Joy

# 95
Топче един път изяде миризливка, с дни се усещаше миризмата, честно, не ги понасям тези насекоми. Уши е дивак, от улицата, нормално е да има развити инстинкти мисля, Топче никога не е живял навън, имаше инстинкти, но повече го удряше на игра, за сметка на това гонеше птички и искаше да ги яде, милата ми душица, толкова много ми липсва, няма ден в който да не погледна Ушатото и да се сетя защо той е у дома....

# 96
  • Light of Zartha
Момичета, беше коментирано някъде напред, но как се справяте с космите? Имам предвид много, много косми! Понякога, както тази сутрин намирам цели снопчета Flushed трябва ли да се притеснявам? Иначе окосмението по Пухлиса не е намаляло ама грам...

# 97
Джаста , определено ме развесели.
Снощи , докато гледахме ТВ , котката реши да си поиграе с парченцата месо.
Подритваше едно с лапички до другият край на стаята , приятелят ми отиде и го върна в купичката и това се повтори поне 4-5 пъти , посмях си се аз , докато той се опитва да я дисциплинира 😀😂
Понякога си мисля , че напук на всички нас прави някои неща , когато и се скараме за нещо след 2 мин пак върши същото и поглежда нагло към всеки от нас , чакайки одобрение този път да направи белята , която е намислила 🤔
.. А така гледа , когато се пусне прахосмукачка 😀

# 98
Враг номер 1 - прахосмукачката. Joy

# 99
Момичета, беше коментирано някъде напред, но как се справяте с космите? Имам предвид много, много косми! Понякога, както тази сутрин намирам цели снопчета Flushed трябва ли да се притеснявам? Иначе окосмението по Пухлиса не е намаляло ама грам...
Сега им е сезона доколкото знам, и Кайли се косми ужасно, не се справям честно казано, имам четка която обира косми и всеки ден минавам диван, одеала, легло. Цели купчини хвърлям. 🤷♀

# 100
Леле, Владимирова, какво сладко пухче си имаш. Heart Eyes

# 101
# 102
Аз лично ефективен начин за борба при смяната, а и не само на "кожуха" не съм открила.

# 103
Сладурче си имаш , много са ми сладички и пухкави тези сивите котенца , британска късокосместа ли е ? ❤

# 104
Леле, Владимирова, какво сладко пухче си имаш. Heart Eyes
На пръв поглед сладко , а иначе да не ти е в къщата.
Тази котка е с някакъв тежък характер , хаха😁
Всички сме едни досадници в очите и , напоследък спи под одеалото , което слагаме на дивана (крие се от нас) , или направо си влиза в дивана...
Вечно някой и пречи на нея..😂

Общи условия

Активация на акаунт