Електронни четци - Тема 24

• 51 709
  • 754
  •   1
Отговори
# 180
  • и тук и там :)
Копираш в директорията на четеца,записваш в папка на компютъра.
Благодаря много, ще пробвам довечера Simple Smile

# 181
  • София
Работиш като с флашка. Връзваш единият четец, копираш каквото искаш и записваш на компютъра. След това същата процедура с другия четец.
Но като си прехвърлиш книгите ще са като "нови", т.е. няма да е отбелязана, че еди коя си книга е прочетена.

# 182
  • София
Много благодаря за отговорите Wink

# 183
  • столицата
Как да различа визуално Kindle Paperwhitе 1, 2 и 3 ?

# 184
Виж това дали ще ти помогне :

https://readerbg.com/modeli_na_kindle

# 185
  • столицата
А откъде се включва подсветката на Kindle Paperwhite?

# 186
# 187
Следващият киндъл, който ще купя, ще го регистрирам на отделен акаунт. В момента имам 3 на моя и въпреки че съм изключила синхронизацията, като качвам книга през мейла в един киндъл, по незнаен начин се появяват doc файлове и в останалите, които не мога да изтрия.

# 188
  • София
Дъждец, нищо не ти пречи и сега да дерегистрираш другите два четеца и да ги регистрираш на нов акаунт.

# 189
  • Видин
Привет! Искам да си закупя ел. книга, която излезе преди дни, но пише, че не е съвместима с Киндъл, а моят е точно такъв. Каква е причината за тази несъвместимост?

# 190
Привет! Искам да си закупя ел. книга, която излезе преди дни, но пише, че не е съвместима с Киндъл, а моят е точно такъв. Каква е причината за тази несъвместимост?
https://tscomputersblog.wordpress.com/polezni-temi-za-komputri/f … elektronni-knigi/

Поддържани формати: Kindle Format 8 (AZW3), Kindle (AZW), TXT, PDF, незащитени MOBI, PRC родно, HTML, DOC, DOCX, - JPEG, GIF, PNG, BMP чрез преобразуване.

какъв формат е книгата?

Последна редакция: ср, 24 юни 2020, 00:25 от Mamagemelar

# 191
Здравейте! От няколко дни имам Киндъл за деца. Много съм доволна от покупката, дъщеря ми също. Започнах да чета от предната тема и искрено благодаря на тези, които с търпение са разяснявали зададените въпроси. Все още проучвам устройството, но успях да сваля няколко книги.
Приятен ден на всички!

# 192
  • София
Взех PocketBook Touch Lux 4 за подарък и сега го настройвам преди да бъде връчен. Ами... откъм свобода на избора и персонализация просто е някак... отключен, интуитивен и лесен за използване. Лично аз сменям втори Киндъл и там всичко е прекрасно единствено ако си пазаруваш книги. Иначе все трябва да избираш между това дали да ти работи синхронизацията с мейла, собствените шрифтове или кориците. Докато при PB всичко работи с щракване на пръсти, независимо как избереш да заредиш  книгите. Даже започнах да търся начин да ползвам Киндъла само като хардуер, а да му сменя фирмуера с този на PocketBook. Не откривам обаче за момента някой да е успял да го джейлбрейкне чак до толкова...  Grinning

# 193
Взех PocketBook Touch Lux 4 за подарък и сега го настройвам преди да бъде връчен. Ами... откъм свобода на избора и персонализация просто е някак... отключен, интуитивен и лесен за използване. Лично аз сменям втори Киндъл и там всичко е прекрасно единствено ако си пазаруваш книги. Иначе все трябва да избираш между това дали да ти работи синхронизацията с мейла, собствените шрифтове или кориците. Докато при PB всичко работи с щракване на пръсти, независимо как избереш да заредиш  книгите. Даже започнах да търся начин да ползвам Киндъла само като хардуер, а да му сменя фирмуера с този на PocketBook. Не откривам обаче за момента някой да е успял да го джейлбрейкне чак до толкова...  Grinning

Преминах от Киндъл на Покетбук и също съм очарована.

# 194
  • Видин
https://tscomputersblog.wordpress.com/polezni-temi-za-komputri/f … elektronni-knigi/

Поддържани формати: Kindle Format 8 (AZW3), Kindle (AZW), TXT, PDF, незащитени MOBI, PRC родно, HTML, DOC, DOCX, - JPEG, GIF, PNG, BMP чрез преобразуване.

какъв формат е книгата?

Това е книгата. https://m.helikon.bg/cart/

Общи условия

Активация на акаунт