Електронни четци - Тема 24

• 51 872
  • 754
  •   1
Отговори
# 240
Е, няма нужда от снизходителна позиция. Пример: търся точно определена книга. Няма я на български и руски. В Амазон е 30 евро. Намирам я на английски в пдф безплатно. Ами, чета. Това е. Сега за целта си ползвам телефона с приложение.

# 241
  • Вестерос
Покет чете пдф, просто излиза с по-дребен шрифт.

# 242
  • София
Какво се захванахте с този pdf. Всички го четат, но въпроса е колко е удобно да се чете точно този формат. И да си купувате четец, за да четете от pdf е леко безумно.

# 243
  • I want it all and I want it now.
В момента има намаление https://www.amazon.de/Amazon-Kindle-Paperwhite-Wasserfest-Doppel … atz/dp/B07747FR44 искам да си взема този😉Какво ви е мнението?

# 244
# 245
  • София
В момента има намаление https://www.amazon.de/Amazon-Kindle-Paperwhite-Wasserfest-Doppel … atz/dp/B07747FR44 искам да си взема този😉Какво ви е мнението?
Като ползваща такъв - положително.

# 246
  • София
Имало ли е цена, по - ниска от тази?

# 247
Мисля, че досега не е намаляван въобще.

# 248
  • Варна
Ау, че яки цветове! Като купувах моя имаше само бял и черен.

# 249
  • I want it all and I want it now.
Порьчах си, но след малко ми дойде сьобщение, че картата не е одобрена с линк. Опресних и пише изчакване. След това пак, че картата не е приета и така. Явно😀  скоро няма да имам. 😉

# 250
  • Варна
Поръчах синия Paperwhite 2018, но ми дръпнаха веднага сумата, въпреки че ще е наличен на 06.08. Досега винаги при експедиция съм плащала. Писах на съпорта, защо цветните не се предлагат без реклами, съжалявали били, че не мога да поръчам каквото искам. Като получа, да им пиша и щели да оправят проблема. Предполагам, срещу 20 евро. Странна политика.
Има ли съществени разлики между детски модели и стандартните, че детето ме изяде да иска?

# 251
  • Варна
Защо срещу 20 евро? Доколкото знам махането на рекламите е абсолютно безплатно. Да не говорим, че рекламите не пречат по никакъв начин.

# 252
  • Варна
Четох в мрежата, че не винаги става безплатно, затова. Дано да може без заплащане!

# 253
  • София
Продължавам да не разбирам какъв е този напън да се махат рекламите и с какво пречи корицата на книга като скрийнсейвър.

# 254
  • Варна
Явно повечето хора си представят нещо досадно, което пречи, закрива текст и т.н. както е типично за рекламите по сайтовете. А то не е нищо подобно, действително нито пречат, нито закриват нещо, нито се натрапват по някакъв начин.

Общи условия

Активация на акаунт