Електронни четци - Тема 24

• 51 842
  • 754
  •   1
Отговори
# 330
Като се сложи калъф въобще не личи бял ли е, червен ли ...

Има нов ъпдейт 5.13.2, теглете.

# 331
  • София
Освен бяло, има ли други светли цветове? Ще му сложа калъф.
Точно бяло няма. Вижте възможните цветове :
https://www.amazon.de/kindle-paperwhite-wasserfest-6%C2%A0zoll-1 … =googdemozmobi-21
Но цветовете са на гърба, който изцяло се скрива от кейса. Рамката на всички  е черна.

# 332
  • Варна
Има потребители, за които цветът винаги има значение, бил той и само на гърба. Ако бялото е важно за Вас, вижте бейсик модела 2019- има изцяло бял вариант. При него обаче, при четене контрастът някак си се губи. Има примерни видеа, вижте ги и преценете. Явно има защо рамката на четеца да е черна.

# 333
А разлистването без бутони удобно ли е? Преди най-евтиния модел беше с бутони, сега  най-скъпия...

# 334
  • Варна
За мен е удобно. То не е “прелистване”, а докосване на екрана в ляво или дясно. Много бързо и лесно.

# 335
  • Варна
Много е удобно и за мен, много по-лесно, отколкото с бутони.

# 336
За мен е важен цветът🙂. Минах през сив, в далечната 2012та, бял до ония ден, в момента се радвам на цветния Paperwhite, plum. Неопренов калъф, чета необлечен🙂

# 337
  • Sofia
Здравейте,
Имам голямо желание да подаря на дъщеря ми електронен четец.
Ще съм Ви признателна да ми препоръчате модела, който ще е най-лесен за употреба на първо време.
Колебаем се между Покет бук и Киндъл, като Киндъл може наши приятели в САЩ да ни донесат, но си мисля че ще ни е по лесно да ползваме Покет бук. Дали всъщност можете да ми препоръчате модел на покет бук предвид голямото разнообразие, което се предлага в електронните магазини!!! Много,много благодаря предварително!!!

# 338
Здравейте,
Имам голямо желание да подаря на дъщеря ми електронен четец.
Ще съм Ви признателна да ми препоръчате модела, който ще е най-лесен за употреба на първо време.
Колебаем се между Покет бук и Киндъл, като Киндъл може наши приятели в САЩ да ни донесат, но си мисля че ще ни е по лесно да ползваме Покет бук. Дали всъщност можете да ми препоръчате модел на покет бук предвид голямото разнообразие, което се предлага в електронните магазини!!! Много,много благодаря предварително!!!

Бих купила Покетбук. Модел с подсветка.

# 339
  • Sofia
Моля, Ви препоръчай те ми някой модел!!! Много се затруднявам да избера!!! Много, много Ви благодаря!!

# 340
Моля, Ви препоръчай те ми някой модел!!! Много се затруднявам да избера!!! Много, много Ви благодаря!!

Не се различават с нищо особено. Аз съм с Pocketbook Inkpad 3, имаме и Touch Lux 4 и за дъщеря ми купих Basic Lux 2. Inkpad 3 е с по-голям дисплей, Basic Lux 2 няма тъч, а се работи и прелиства само с копчета. От всички сме доволни. Подсветката за мен е задължителна. Вие преденете дали ви трябва тъч и големина на дисплей. Ако е дете бих купила по-евтин модел.

# 341
Лукс 3 и лукс 4 имат толкова минимални разлики,че не се виждат почти- малко в менютата, малко в начина на начални настройки.
Инъче, моделите са много,но по- старите изчезват от пазара и трудно се намират- това за Amazon!
Аз съм казвала че ползвам и бутони, и тъч- чета легнала, прелиствам и придържам с едната ръка,та каквото дойде ползвам. А, децата ми,гледам само тъч ползват( личи си по изхабяването на бутоните), но не им е проблем да имат и бутони-не пречело...

# 342
Докато четях, оставих киндъла и очаквано той "заспа". Сега нито успявам да го "събудя" нито да го рестартирам Rolling Eyes И се замислих, че ако тръгна да купувам нов... моя е voyage, но май вече не се предлага.
Освен оазиса, който пък е с по-голям екран, май в момента няма друг с бутони, нали?

# 343
Със задържане на копчето за включване не става ли да се рестартира? Ако не се лъжа трябва да се задържи за 7сек, а може би и повече. Предполагам, че проблема не е в незаредена батерия. Иначе, няма друг с бутони, совен Oasis.

# 344
Със задържане на копчето за включване не става ли да се рестартира? Ако не се лъжа трябва да се задържи за 7сек, а може би и повече. Предполагам, че проблема не е в незаредена батерия. Иначе, няма друг с бутони, совен Oasis.

Да, батерията е почти на 100% пълна, пробвах със задържане повече от 10 сек даже, виждам че присветва лампичката, но си остава на скрийнсейвъра.
Жалко за бутончетата, май ще се огледам за нещо друго тогава Sad

Общи условия

Активация на акаунт