Електронни четци - Тема 24

• 51 720
  • 754
  •   1
Отговори
# 525
  • Варна
Е, то доколкото схващам проблемът е, че бутонът не работи, а не че се натиска неволно.

# 526
бутонът,за който става въпрос, е практически невъзможно да го натиснеш без да искаш

# 527
Здравейте.От скоро съм прштежател на kindle papewhite, но ..не мога да разбера, като си боокмаркна/отцележа до къде съм стигнала в книгата как да намеря това отбелязване после, че да отида там?Понякога си отбелязвам интересни моменти, които искам да прочета пак, но ...като натисна съответната отметка...просто ми запаметява страницата, не показва отметки🤷‍♀️

# 528
  • София
Здравейте, Четящи! Имам поръчка за коледен подарък NOOK, но знам само, че трябва да е с подсветка? Вие, притежателите на този четец, от къде си ги купите? И какви параметри трябва да гледам? Каква е ползата да е водоустойчив?

# 529
Каква е ползата да е водоустойчив?
Минимална според мен. Може и без.

# 530
Аз миналата година се убих да търся Nook с подсветка, но така и не можах да открия по българските сайтове. Само 2 броя имаше на едно място и двата refurbished. Затова се принудих да си взема Kindle Paperwhite.
Малко терсене ми беше в началото, но му свикнах.

# 531
Ако четеш във ваната..
Иначе разделетилна способност, вид дисплей, памет, подсветка... някои предпочитат по-голям дисплей, за  да не прелистват,  често, други не искат да преформатират, съответно избират четец с по-масово достъпен формат.
За мен подсветката е удобство, защото ми мрънкат за лампата.

# 532
  • София
Мдаааа, явно по-трудно ще е да се сдобия с NOOK, отколкото да реша за останалите функции. А извън БГ от къде сте го купували?

# 533
  • София
Първият ми четец беше Нук с подсветка , но му счупих екрана. И още тогава преди около 5 години не успях да открия Нук в Европейски сайтове, имаше го само в Щатите, но хич не ми беше рентабилно да го поръчам от там. И тогава минах на Киндъл Пейпъруайт, смених 2 модела вече, но съм супер доволна.

# 534
  • София
От днес съм собственик на това удоволствие. Нямам никаква идея как ще стане качването и четенето, но имам голямо желание да се сработим.
Скрит текст:

Rosheen, бихте ли споделил мнение след няколко месеца ползване?

# 535
От днес съм собственик на това удоволствие. Нямам никаква идея как ще стане качването и четенето, но имам голямо желание да се сработим.
Скрит текст:

Rosheen, бихте ли споделил мнение след няколко месеца ползване?

Не съм Rosheen, но да кажа. Имам го от около година. Много съм доволна. Това ми е първият четец и нито за миг не съжалявам за покупката си. Много е лек, удобен. Нямам забележки нито за екрана, нито за бутоните. Мога да си отбелязвам, да си водя бележки по книгите. Потдържа доста формати. Дори презентации чета от него. Свалям си директно книги от Интернет. Не ми се е налагало да преформатирам досега.
Не съм веща по темата е-четец, но този е много ползван и незаменим за мен.

# 536
  • I want it all and I want it now.
В момента има намаление на Киндал Paperwhite в Амазон 😊 https://www.amazon.de/Amazon-Kindle-Paperwhite-Wasserfest-Doppel … fix=Ki&sr=8-1

# 537
Видях това намаление, но все ми се иска още по-вече да падне цената. Моя  Paperwhite 2018 като го вземах на намаление беше около 77 евро, затова се надявам и този модел да падне още. А каква е разликата между двата, този модел 2020 ли се води? Като гледам по снимката сякаш е същия, а и калъфите дали ще са същите, тъй като бях си поръчала два от ali , и единия да ползвам за този.

# 538
Здравейте!
Предстои ми първа покупка на електронна книга. Колебая се между PocketBook Touch Lux 4 и Kindle Paperwhite 2018.
Бихте ли ме посъветвали кой би бил по-добрият избор?

# 539
  • София
Видях това намаление, но все ми се иска още по-вече да падне цената. Моя  Paperwhite 2018 като го вземах на намаление беше около 77 евро, затова се надявам и този модел да падне още. А каква е разликата между двата, този модел 2020 ли се води? Като гледам по снимката сякаш е същия, а и калъфите дали ще са същите, тъй като бях си поръчала два от ali , и единия да ползвам за този.
Същия е Пейпъруайт от линка, не е нов модел. Амазон ми дава, че съм го купувала  и преди.

Общи условия

Активация на акаунт