Електронни четци - Тема 24

• 51 705
  • 754
  •   1
Отговори
# 555
Има кабел за зареждане в компютър, може да се ползва зарядно за контакт от смартфон, таблет.....

# 556
  • под звездите
Този четец https://smartshop.bg/produkt/ebook-chetec-pocketbook-pb633-color … leido-moon-silver  дали се намира някъде на по - ниска цена ?
В чуждестранен сайт и т.н.
В Амазон.де излиза 182,34 евро, намален от 199. В друг сайт е 179,36.

# 557
В момента е на промоция в немския Амазон за 184,75 €. Отзивите са обаче доста смесени, та не знам дали си заслужава.

# 558
  • под звездите
Пак в Амазон, но от друг продавач е дори 169 евро.

# 559
В момента е на промоция в немския Амазон за 184,75 €. Отзивите са обаче доста смесени, та не знам дали си заслужава.
може ли да споделите линк .  Бих искала да прочета коментарите

# 560
Заповядай. Извинявам се за късния отговор.

# 561
  • София
Здравейте.Дали се намира френско български речник, който да кача и ползвам на киндъл? Търсих , но не откривам

# 562
# 563
Здравейте.Дали се намира френско български речник, който да кача и ползвам на киндъл? Търсих , но не откривам
http://kindle.us.cloudlogin.co/

# 564
  • София
Много благодаря!

# 565
  • София
Някой ползва ли Kobo - Libra H2O или Форма? Теглото е най-ниското за 7 и 8", само да не са остарели (2019; 2018).
Откъде е най-добре да се закупи - не попаднах на намаление през тия 2 месеца.
200лв за 1" май ще се откажа от големия (а са еднакви като тегло).
Мислех си за Оникс, но в БГ не ги намирам, а на сляпо не ми се рискува. То и Кобото не съм го виждал в работен режим.
ПП: Ако ще е от Сф - къде е за препоръчване?

Последна редакция: сб, 02 яну 2021, 10:18 от Starrydream

# 566
  • софия
Някой ползва ли Kobo - Libra H2O или Форма? Теглото е най-ниското за 7 и 8", само да не са остарели (2019; 2018).
Откъде е най-добре да се закупи - не попаднах на намаление през тия 2 месеца.
200лв за 1" май ще се откажа от големия (а са еднакви като тегло).
Мислех си за Оникс, но в БГ не ги намирам, а на сляпо не ми се рискува. То и Кобото не съм го виждал в работен режим.
ПП: Ако ще е от Сф - къде е за препоръчване?
Здравейте,
Имам Либра. Писал съм няколко мнения за нея тук под в различни имена (вината е на ФБ, не моя, че се наложи да сменям име). За Форма имаше някакви мнения по западни форуми май, че подсветката може да причини напрежение в очите заради трептене. Разровете се за този проблеми и ако е реален, си вземте Либра. Ако няма проблем с подсветката на Форма, по-голямото е по-добро и всеки лев, даден за 1 инч повече, си струва! Разликата между 7 и 8 инча всъщност е голяма. Живот и здраве, да й се начета на либрата още някой месец, ще преровя пазара дали не е излязла някоя нова, качествена и ЛЕКА 8-ца. Теглото все пак е най-важно, нали Simple Smile

# 567
Здравейте,

Нова съм тук и предварително се извинявам, ако въпросът ми е глупав ! Simple Smile
Съвсем наскоро си закупих Pocketbook Touch Lux 5. Доста съм доволна като цяло, но при нощно четене забелязвам, че лявата част на дисплея е значително по-оранжева, отколкото дясната (прилагам и снимка, като разликата наживо е по-осезаема).
Има ли някой, който е имал подобен проблем - нормално ли е това ?

Благодаря, ако има някой отзовал се ! Wink

# 568
  • софия
съшият проблем е характерен и за друг четец - Kobo Libra H20. Всички четци от този модел са с неравномерна подсветка според потребителските мнения. Аз имам такъв. Ползвам си го и не ми пука. Ако не си перфекционист, който иска всичко да му е безупречно, рипай на друг модел, но предварително проучи дали има някакви конструктивни недостатъци. Simple Smile

# 569
@monange_67
PocketBook като цяло са много добри четци, но основният им проблем е, че продават китайска стока под украинска шапка и нямат никакъв контрол на качеството. Затова покупката на такова устройство никога не се прави online. Само на място, като в магазина си намираш тъмно местенце (аз се заврях на колене под един щанд в Технополис, като си купувах InkPad 3) и там проверяваш всичко - равномерна ли е яркостта и температурата на подсветката при максимално усилване, наличие на мъртви пиксели - чисто черни или ярко бели точки на чисто бял екран, гледаш за пукнатини по корпуса, включваш microUSB кабел към куплунга и проверяваш добре ли се захваща, поставяш microSD карта в слота и гледаш лесно ли влиза и без проблеми ли се вади при повторно натискане... В твоя случай неравномерната топла подсветка в никакъв случай не е нормална, но за съжаление няма да ти я признаят за гаранционен дефект. Ако те дразни, единственият вариант е да я намалиш докрай и да използваш само студена бяла светлина при четене.

Общи условия

Активация на акаунт