Кралски работи и клюки - април 2020

• 96 085
  • 2 228
  •   1
Отговори
# 1 680
Роклята от частното парти в Пакистан е хубава. Жалко, че не можем да я видим върху Кейт.
Люляковата от вчера е в прекрасен цвят, но като модел е много лелчинска, меко казано. Не мога да разбера защо млада жена с хубава фигура като Кейт продължава да се облича по този начин. No Mouth
Испанските момичета са страхотни, да. София започна да разцъфва и на тази изява вече ми харесва повече от сестра си. И двете ще станат красавици.

# 1 681
Имаме снимки, но с лошо качество:

# 1 682
  • Някъде там

Ето я.

Последна редакция: пт, 24 апр 2020, 09:05 от daviz

# 1 683
Като хипарка е Кейт с последната рокля, но предполагам е заради лошата снимка.

# 1 684
Мерси за снимките! Heart
Хубава е тази рокличка, романтична, харесва ми с нея. И за пръв път ги виждам тези снимки и този тоалет, изпуснала съм Blush

# 1 685
Тази рокля хем ми харесва, хем е като престилка Joy

# 1 686
На мен ми харесва роклята, но ми се вижда тотално неподходяща за каквото и да е парти и много смешна с костюмирания Уилям до нея. Бих я намъкнала на момента да се поразходя с нея обаче.

А другата рокля е просто ужасна, все едно някаква лелка е шетала вътре по пеньоар и е излязла със семейството да попляска. Защо така се облича тая хубава млада жена не знам.

# 1 687
  • Някъде там

Ето го и целия аутфит
Обиците са супер.
Е как няма да го пропуснеш, като тогава в темата вреше и кипеше.

Ирис градинско е партито.
Техните партита са разговори в градината на чаша чай, та си е подходяща. Уилям е по неподходящо облечен. Поне за мен.

# 1 688
  • София
Еми вкъщи си е жената, що да не е по пеньоар, като средностатическа домакиня - приятен цвят и дотам. Уилям и децата са супер! Чарлс и Ками също. Има ли клипчета от някой друг - Уесекс, Йорк?

# 1 689
  • Sydney
Роклята на Кейт и клипа с пляскането:

https://www.instagram.com/p/B_VlkmeAeCr/?igshid=eecmi439giu6

И Чарли и Камила на второто:

https://www.instagram.com/p/B_VtZzZDDQ5/?igshid=1w3x94i4mspp0

Луи е мн сладък, няма нищо от страна на Уили... и снимката им с Чарли е е супер...

Ех, баба ви на 94, тая жена е машина!

# 1 690
Катрин тъкмо е пържила мекици по пеньоар, когато са я извикали да излезе пред вратата да ръкопляска. Simple Smile

# 1 691
Видеото на Кеймбридж с ръкопляскането и скеча на Уилям, е било част от благотворително развлекателно шоу.
Участвали са много популярни личности и са събрани около 30 милиона.

# 1 692
Май само на мен ми допадат "пеньоарските" рокли.😂

Уилям също е подходящо облечен - по риза, че и в светлосиньо, за да си подхожда с Катрин.😁

Снимката с костюма е фотошоп:

# 1 693
  • Истински се вижда само със сърцето.
Есме не само на теб Simple Smile и на мен ми харесват. Ако имах нейната фигура щях и да нося такива, за съжаление с моята ще е комично Wink
Клипът който е направиха е много хубав, Уилям и Мелчет много забавно, а следващата част много емоционална, знам че за много от вас ръкопляскането е малко комично, но аз и хората тук го приемат по различен начин, това е духът на общността и подкрепата която си оказваме в този момент и сплотеността на хората.

# 1 694
  • София
И на мен някои пеньоари ми харесват, но досега май само такива на Мери.

Общи условия

Активация на акаунт