Кралски работи и клюки - април 2020

• 96 082
  • 2 228
  •   1
Отговори
# 1 740
Днес ще са изслушванията на двете страни. Хари и Мегън ще гледат/слушат онлайн. Все още няма насрочена дата за дело.

# 1 741
Да, започнали са.Намесено е и порсловутото авокадо Joy с това ще я запомнят мадам.
Ако адвокатите им да са също толкова "добри" колкото останалите съветници и ПР и ще се нагледаме на още повече смешки.

Тази Грейс Кели Heart Eyes мвого ми харесва!

# 1 742
Днес ще са изслушванията на двете страни. Хари и Мегън ще гледат/слушат онлайн. Все още няма насрочена дата за дело.
Онлайн изслушването може ли някъде да се види/чуе? Нещо не мога да се ориентирам и не намирам.
Тиарата на Маргрете и на мен много ми харесва.
И прасковената серия на Блейк, Мег и Кейт също. Аз обаче и Блейк харесвам, нея всякак я одобрявам.
Софи от днес: https://www.hellomagazine.com/homes/2020042488620/sophie-wessex- … hen-bagshot-park/
Участвала е във видео среща с въздушните линейки Thames Air Ambulance, на които е патрон.
Показала си и кухнята в Bagshot Park, където живеят цялото семейство от години. Къщата била близо до Уиндзор.
Странно, аз защо си мислех, че са в Кенсингтън, грешала съм.

# 1 743
Адвокатът на Мегън е бил адвокат и на: Доналд и Мелания Тръмп, Джони Деп, сър Пол Маккартни, Тони Блеър и жена му, Хари Стайлс, сър Елтън Джон и доста други. 😉

# 1 744
Vrabcho, не мисля, че може. Не съм проверявала специално. Не се ров толкова дълбоко, слушам/гледам Skynews, защото не са толкова полит-коректни като BBC например.

# 1 745
Адвокатът на Мегън е бил адвокат и на: Доналд и Мелания Тръмп, Джони Деп, сър Пол Маккартни, Тони Блеър и жена му, Хари Стайлс, сър Елтън Джон и доста други. 😉
Това е адвокатът на Даяна също тъй.

# 1 746
Уф, вие пък какво разбирате Simple Smile Тъп и прост е, според някои хора Wink Ама то на онези клоуни, и това им е много Joy

# 1 747
Уф, вие пък какво разбирате Simple Smile Тъп и прост е, според някои хора Wink Ама то на онези клоуни, и това им е много Joy

Човекът ще ги одруса здраво жълтурите. Четох, че глобите за нарушаване на регламентът за GDPR стигали милиони, дупе да им е яко на жълтурите. 😁

# 1 748
Първо трябва да докажат, че има нарушение Stuck Out Tongue Winking Eye

Да не слагаме каруцата пред коня.  Хубаво ще е да вземат някой лев от делото, иначе не съм спокойна как ще покрият разноските на адвоката Joy
Може да продадат панелката и повече снимки на Арчи Joy

# 1 749
То хонорарът за адвокатите ще го платят жълтурите, както и разноските по делото. 😂

# 1 750
Съмнявам се, че адвокатите ще чакат хонорар чак в края на делото. Цакат си ги на час и си чакат плащането.

# 1 751
А какъв е случая с авокадото и какво общо има с делото?

# 1 752
Пресата си беше развихрила фантазията - Меган яде авокадо, а авокадото подпомага сушата, убийствата, нарушението на човешките права и пр.
https://www.google.com/amp/s/www.dailymail.co.uk/news/article-66 … ought-murder.html
И аз се чудя какво общо има с авторските права.

# 1 753
Значи...И аз ги подпомагам Animal Scream Cat

Разни рандом снимки от Монако:

В тази рокля Шарлийн е като русалка, много е нежна!

Последна редакция: пт, 24 апр 2020, 17:53 от Tiramisu29

# 1 754
Пресата си беше развихрила фантазията - Меган яде авокадо, а авокадото подпомага сушата, убийствата, нарушението на човешките права и пр.
https://www.google.com/amp/s/www.dailymail.co.uk/news/article-66 … ought-murder.html
И аз се чудя какво общо има с авторските права.

Определено Дейлито не ги слуша главата. 🙄

Общи условия

Активация на акаунт