Кралски работи и клюки - април 2020

• 94 482
  • 2 228
  •   1
Отговори
# 1 905
Не очаквам някаква грандиозна клюка. Няма как да издаде нещо, защото са я овързали с договори за конфиденциалност на 100%.
Но пак остава за мен противоречието - човек, който се сърди на медиите и желае да има прайвъси не би следвало да дава интервюта.

# 1 906
Както вече стана ясно Хари и Мегън не желаят да комуникират с определени медии, да не слагаме всички журналисти под общ знаменател.

А новината, че ще дават интервюта я публикуваха само жълтурите, естествено. 😉

# 1 907
Но това е новина от последните седмици, че не искат да комуникират.

Това с прайвъсито го повтарят от години, заради това и напуснаха (УЖ) КФ.

# 1 908
Все пак, прайвасито при тях не може да е като нашето, още повече, че основната дейност, с която ще се занимават е благотворителност.

# 1 909
Къде пише, че книгата ще е за личния им живот, че да се тревожат, че ще им нарушат прайвъсито? Каквото и да пише вътре книгата ще се разграби като топъл хляб, защото става дума за тях. Блазе им на издателите, а ние за без пари си тракаме по клавиатурите. 😄

# 1 910
Четох, че интервютата за книгата са взети отдавна, но не знам доколко достоверна е била статията.

Представите на Съсекс за прайвъси винаги са ми били странни. Отказах се да го мисля.😂😂😂

Но това е новина от последните седмици, че не искат да комуникират.

Това с прайвъсито го повтарят от години, заради това и напуснаха (УЖ) КФ.

# 1 911
Има разлика между комуникиране с медии и дори получаване на критика от тяхна страна и непрекъснато и необосновано обиждане, нарочно злепоставяне и откровено злонамерено измисляне на простотии.
Мое мнение Wink

Що се отнася до книгата, на мен ми е любопитно какво ще представлява и какво ще разкаже.
Поводи за безпокойство от страна на кралския двор, ако всичко в отношенията там е било наред и раздялата е била "по взаимно съгласие", не виждам.
Виж, ако имат скрити скелети в гардероба, ееее, това си е техен проблем Simple Smile На нас ще ни е само по-интересно.
Чак пък опасения за събаряне на монархията...

Последна редакция: пн, 27 апр 2020, 18:33 от птица

# 1 912
Книга всеки може да си публикува, на всякакви теми, анализи, размисли и страсти. Това не означава, че в случая, Хари и Меган имат директно участие. А пък може и да имат...ще видим.
Тяхното прайваси, го разбирам като опит да разграничат личния живот и семейството на Хари и Меган, от работата на Хари и Меган, поне до колкото могат. Няма как да стане на 100%, но ги разбирам.

# 1 913
Ревю на книгата за Хари и Мегън на Кейти Никол.

https://lira.bg/archives/154904

Колкото до прайвъсито и интервютата, предполагам, че ще дават още много такива, когато стане възможно, но на медии, които според тях не изопачават и не манипулират информацията, като тези, с които обявиха, че не щат да имат отношения.
Все пак не са декларирали, че ще живеят на пустинен остров в информационно затъмнение.

Последна редакция: пн, 27 апр 2020, 17:12 от Iris04

# 1 914
Мерси за ревюто. Подведох се по корицата и не знам защо реших, че е от типа "албум" (😅), а пък тя била по - скоро биографична.

Кейт с приятел или бивше гадже:

# 1 915
Аз лично ще прочета книга чак когато някой доверен иконом разкрие как Кейт и Мегън са се ритали по кокалчетата, а мъжете им са се изпокарали заради тях Simple Smile

# 1 916
  • Някъде там
Книга всеки може да си публикува, на всякакви теми, анализи, размисли и страсти. Това не означава, че в случая, Хари и Меган имат директно участие. А пък може и да имат...ще видим.
Тяхното прайваси, го разбирам като опит да разграничат личния живот и семейството на Хари и Меган, от работата на Хари и Меган, поне до колкото могат. Няма как да стане на 100%, но ги разбирам.
Напълно съгласна с теб.
Искат да не се пишат простотии, като тази със фалшивата бременност, кривата възглавница, детето кукла, бавачката мъж, домашното раждане с дула , простотията с джендър възпитанието, още преди да се роди "куклата" и разните подобни измислици за личния им живот, а не да не се пише за работата им.

Днес холандците са много дейни.
https://instagram.com/koninklijkhuis?igshid=16czce8sbweto

# 1 917
  • София
Четох, че интервютата за книгата са взети отдавна, но не знам доколко достоверна е била статията.
И аз това прочетох, склонна съм да смятам, че е възможно да е така. Ще поживеем, живи и здрави до август и ще видим Simple Smile
Когато и ако информацията идва от тях, не виждам къде се набърква прайвасито. Това което искат да споделят е едно, измислянето на истории и схващането, че животът им, личният, (докато бяха работещи рояли) принадлежи на аудиторията (защото плаща) е друго.

# 1 918
  • Майничка
....Кейт с приятел или бивше гадже:

Това е Уилъм Маркс, репортер от CNBC, старо гадже. Беше на сватбата й.

# 1 919
Напълно съгласна с теб.
Искат да не се пишат простотии, като тази със фалшивата бременност, кривата възглавница, детето кукла, бавачката мъж, домашното раждане с дула , простотията с джендър възпитанието, още преди да се роди "куклата" и разните подобни измислици за личния им живот, а не да не се пише за работата им.
Знаеш ли, мисля че на ХиМ, УиК, както и на всички останали им е все тая за клюки като фалшиви бременостти, дули, джендър обучение и т.н. Мисля че, нещата започнаха да ескалират с прочутото писмо и стигнаха върха си с раждането на Арчи и всички расистки помии, които се изляха върху новороденото. Много им е важно на всички да знаят къде ще ражда Меган, да я видят час след раждането и т.н. Според мен, точно това са нещата, от които искат да се предпазят, тях си и Арчи.

Общи условия

Активация на акаунт