Кралски работи и клюки - април 2020

• 94 191
  • 2 228
  •   1
Отговори
# 2 190
Всъщност наполовина германка, наполовина бразилка Simple Smile

# 2 191
Относно пластичните операции: засега само върху кралица Силвия са се отразили зле. Летисия я харесвам повече след пластиките и Рания също, но тя ми върви към "замръзване", което не ми допада. Останалите все още са си добре и дано никоя от роялките не стане като херцогиня Алба.
А разликата в носа на Меган за мен е видима:

# 2 192
  • София
За мен не е, но аз не претендирам да имам детективски нюх за пластики. Кейт и Меган са по-пухкави като млади и с по-добър тургор. Нормално.

# 2 193
Рания трябва да се поспре. Но явно идва момент на пристрастяване или просто опит за поддръжка, не знам и аз не им разбирам. Ще поживеем, ще видим как ще остареят.
Летисия не е била грозна преди намесата, от какъв зор...

# 2 194
  • София
На Рания мъжът и става по-симпатичен от нея с напредването на възрастта. А преди се чудехме как го е взела такъв мушмул. Мушмул, ама какъв Simple Smile.

# 2 195
Ужасно много и личат пластиките на Рания и то не в добрия смисъл.
Всеки път като я видя и се сещам как на Волдемор му се размиваха чертите с промяната към безсмъртие. Извинявайте за офтопика.
При Мегън ми се струва, че има някакви филъри, но може и само да ми се струва и просто лицето и много да се е променило след бременността.

# 2 196
Мегън има подобрения по лицето, личи си.
Силвия обаче е плашеща и ми прилича на Жокера с това подобие на усмивка. Ето какво се получава, когато прекалиш с намесите по лицето си.
Рания и тя е като восъчна, толкова пластмасова и изкуствена ми изглежда тази жена. И на нея нещо и се криви усмивката на една страна (на последните снимки).
Летисия засега запазва нормален вид, дано не прекалява, че тя пък от нейните интервениции придобива много строго и студено изражение.

# 2 197
Летка и тя е замръзнала във времето. При нея и слабостта оказва влияние на физиономията.

# 2 198
На Меган тези снимки са правени преди тази. На нея явно светлината пада по-различно или има някакъв ретуш. На всички останали си е една и съща. А 'подобренията' се състоят в оформяне на вежди и изправяне на коса, и оправяне на зъби Simple Smile

Летисия, обаче не мисля, че има ботокс. Просто прекалено много бръчки се виждат отблизо и лицето й не е 'замръзнало' и без гримаси.

# 2 199
Видими са корекциите на ММ,но са добре направени и не са променили структурата на лицето.При Рания и Летисия е видима жалбата за младост,ама е време да се спрат,че след някоя година Алба ще изглежда като девойка пред тях.

# 2 200

А разликата в носа на Меган за мен е видима:

Ами всъщност тава си е чиста манипулация. Ето подобна снимка на Меган, в която не се усмихва. Носът и е нормален:

Ето и като се усмихва много широко:

Носът се променя и изглежда по- широк.
Предполагамите корекции на Кейт. Носът й изглежда по- топчест. Аз не мисля, че и тя има корекции:

# 2 201
  • София
На Рания мъжът и става по-симпатичен от нея с напредването на възрастта. А преди се чудехме как го е взела такъв мушмул. Мушмул, ама какъв Simple Smile.

Ааааа, аз го харесвам Абдула от край време Simple Smile, сега даже ми е още по-симпатичен, откакто поостаря и побеля.

И друг път съм казвала не смятам, че Кейт и Мегън имат корекции по лицето, пластични, примерно нос. Други като филъри може и да имат, не мога да преценя, не разбирам.
За Силвия - също не смятам че има пластики, има скорошни снимки, на които си изглежда много добре. А и цялата е в бръчки...

Последна редакция: чт, 30 апр 2020, 17:06 от Lana

# 2 202
На Мегън видимо е бил стеснен носа. Сега защо са го направили с лека гърбица, това остава мистерия за мен. Моля последното да не се приема като обида от моя страна, пластичните хирузи го твърдят: източник.
Но да е жива и здрава. Много хора искали като нейния нос /през 2017 г./. Simple Smile

Последна редакция: чт, 30 апр 2020, 16:51 от Fifiana

# 2 203
За мен няма манипулация.😂 Просто виждам разлика:

На Катрин също може да и преправян. При нея обаче ми е
по-трудно да преценя.

# 2 204
Тирамису, именно. Корекции в смисъл променяне на черти няма при Меган (е, ако не броим зъбите). Всички имаме снимки, на които нещо изглежда по-различно. Включително и за Даяна се говореше че на една снимка носът е различен, както и за Кейт нета е пълен с инфо за предполагаемите й пластики. Такива обаче не виждам.

Общи условия

Активация на акаунт