Кралски работи и клюки - април 2020

• 94 194
  • 2 228
  •   1
Отговори
# 2 205
За мен няма манипулация.😂 Просто виждам разлика:

В дясно, ясно се вижда контурирането на носа с грим....

# 2 206
Аз не разбирам от корекции, така на поставени снимки една до друга и на Мегън и на Кейт носовете изглеждат като променени. Дали е така, или е от снимката  не мога да кажа. И двете изглеждат достатъчно нормално, та да не е недвусмислено видимо, като Рания и Летисия. Последната не мога да разбера защо въобще  е било необходимо, преди си беше красива, а сега е стандартна някаква.

Обаче Мегън на снимката с афро косата е голяма сладурана, не знам защо толкова си я изправя, като къдрава и бухнала и отива повече.

# 2 207
Контура със сигурност смалява допълнително, но не ми изглежда да е само той причината за по - малкия нос:

# 2 208
Една и съща е на последните снимки, просто снимана под различен ъгъл и осветление. Пък и няма логика на по-ранните снимки (както и детските) да има сегашния си нос, а на една по-късна различен. Меган има същия нос като сестра си Саманта и баща си. Всъщност от него го е наследила.

# 2 209
  • Down south
ММ има корекции и тр са видими, дали всички ги виждат, е друга тема.
Някой по-горе питаше, защо не си оставела афро косата. Има много причини, Joy

# 2 210
Съгласна съм, че идва от Маркълови. Формата е доста специфична, но и като дете си е със стария нос според мен. И после го е променила. Ъгли, осветление, грим не оказват чак такова влияние. Поне аз това виждам.😀

# 2 211
Виждам промяна в нос и устни при Меган. Зъбите й ги виждам същите.

# 2 212
А аз виждам, че не е променяла нищо и това е очевидно (поне за мен), то по тази логика и Даяна има пластични операции Simple Smile както и Кейт. И точно пък като дете е очеизвадно, че е същият като сега

И със сестра Саманта Grinning

# 2 213
Лицето на човек изглежда различно на 10 и на 20. 😀 Затова аз гледам да правя паралели само от порасналия и период.
Съвсем възможно е и Кейт и Даяна да имат пластики. За Даяна нищо не съм търсила и не знам, а на Кейт носът също ми изглежда малко
по - стеснен на върха.
За зъбите, а и носа се вижда:

# 2 214
Е, зъбите е очеизвадно, че са съвсем други, но колкото и да се кьоря други промени не виждам (Освен козметичните, де, които всички си правим сами). На Кейт носа вярно, че изглежда променен на някои снимки, но също мисля, че няма корекции. Пък за Даяна абсурд. Просто когато те снимат толкова често е нормално да имаш и някои снимки, на които изглеждаш малко по-различно.

# 2 215
Да, съгласих се за зъбите, явно съм сравнявала само снимки "след" Прибрано е разстоянието между горните централни резци, но това не може ли да стане (не разбирам от ортодонтски корекции) като си запази нейните зъби? И все ми се струва, чв виждам разлика във формата на устните, която не ми прилича да е само от грим.

# 2 216
Има зъби, които са с различна форма след.

# 2 217
Аз само зъбите и веждите виждам различни
Да, verche, добре поне, че има зъби Joy

# 2 218
Да, зъбите според мен са тотално променени, при устните има различен вид червило (На втората май е гланц, де), иначе промяна не виждам. А и да не забравям косата.

# 2 219
Блу, и аз виждам промяна във формата на устните, но нямам представа дали е само заради червилото.😀 Предполагам, че може да е в следствие на новите зъби.

Общи условия

Активация на акаунт