Кралски работи и клюки - април 2020

• 96 550
  • 2 228
  •   1
Отговори
# 375
Закъсняла реч, но наистина емоционална и вдъхновяваща!
Малко им завидях (благородно)на британците, че в тези смутни времена има кой да ги обедини и да им покаже, че общите им усилия няма да са напразни.

# 376
  • София
Закъсняла реч, но наистина емоционална и вдъхновяваща!

Защо да е закъсняла? Аз пък си мисля, че е в изключително ключов момент на кризата, който е уцелен много точно, за да се вдигне моралът на нацията. Едва ли има по-опитен лидер в света, който като Елизабет да знае точния момент, в който да се обърне към народа си в тези трудни времена.

# 377
Съвсем не мисля, че в момента Елизабет решава кога да дава реч и кога не.
Не съм я гледала или чела още, понеже не съм имала възможност.

# 378
Катрин в нюанси на синьото:

# 379
  • в сърцето на един мъж...
Разкошна е и в синьо!

# 380
Много е хубава, бледосините рокли ми харесват всички, от тъмните не ми харесва само тази с плътните черни чорапи и то не самата роля, а съчетанието.

# 381
Катрин в нюанси на синьото:
Скрит текст:

На повечето снимки ми харесва, но на тези два редa ме впечатлиха особено средните снимки.
На средната роклята от горния ред ми харесва деколтето, нетипично за нейния стил, но бих казала, че ѝ стои доста добре.
На средната снимка от долния ред - силуета на роклята. Не знам дали е леко повдигната талията или е оптически ефект от това, че полата започва с набор, но в тази рокля Катрин не изглежда да е с издължен за сметка на краката торс.

От обръщението на Кралицата най-много ме впечатли това, че не го чете, както и че нямаше никакви снимки в интериора на заден план. Като текст нямах някакви особени очаквания.

# 382
Точно това е модела рокля за Катрин, за да не изглежда късокрака. Във вдички рокли, които подчертава ниско талията ми изглежда недобре.

# 383
Много е хубава, бледосините рокли ми харесват всички, от тъмните не ми харесва само тази с плътните черни чорапи и то не самата роля, а съчетанието.
И аз съм на същото мнение.
Всички ми харесват, но роклята от Роял Аскът ми е сред най-любимите и тоалети. Всичко и е перфектно в тази визия.

# 384
Катрин е родена да носи рокли, Мегън панталони. В панталони Катрин не изглежда така впечатляващо, както в рокли, въпреки слабите, атлетични крака. Докато Мегън в панталон и риза е много добре.

# 385
И на мен най- много ми хареса на втората снимка. Роклята е нежна, сандалите са хубави, по- късата прическа е топ. Изглежда много по- свежа така.

# 386
И на мен това ми е една от любимите и визии:

# 387
От кога е тази снимка? Охх не знам защо, но нещо не ми харесва в лице. Сякаш веждите нещо изострят чертите или и аз не знам, но ми е странна в лице.

# 388
Снимката ми излиза, че е от 2017г.

# 389
На мен сандалите не ми харесват.

Общи условия

Активация на акаунт