Кралски работи и клюки - април 2020

• 94 237
  • 2 228
  •   1
Отговори
# 45
https://www.google.com/amp/s/ont.by/amp/news/ya-budto-poteryala- … alas-princu-garri

Руска статия  преразказва публикация от Дейли стар. Въпреки хладното публично поведение, при последната им среща Кейт била говорила насаме с Хари и със сълзи на очи била казала, че все едно била загубила брат... И децата много скучаели по готиния чичо...
Ш'са разплача и аз...
Simple Smile

# 46
  • Някъде там

Албърт е излекуван и се връща при Шарлийн и децата.

# 47
  • в сърцето на един мъж...
https://www.google.com/amp/s/ont.by/amp/news/ya-budto-poteryala- … alas-princu-garri

Руска статия  преразказва публикация от Дейли стар. Въпреки хладното публично поведение, при последната им среща Кейт била говорила насаме с Хари и със сълзи на очи била казала, че все едно била загубила брат... И децата много скучаели по готиния чичо...
Ш'са разплача и аз...
Simple Smile

А защо не? Хари ги обичаше и се занимаваше с тях. На тях също им личеше, че го обичат. Защо да не им е мъчно за него и да не искат да видят братовчед си? Не е странно особено за едно задружно семейство.

# 48
  • ENGLAND
Благодаря за темата.
Чарли най-сетне се появи, а другите рояли се скриха.
Алберт ми изглежда поотслабнал.

Най ми харесва гостната на Максима, също като нея, цветна и усмихната.

# 49
Забавни снимки на Жозефин ( и Мери)

# 50
  • Русе/София
Благодаря за темата.Интересна първа страница.
Даяна завинаги ще остане в сърцата и устите на хората.Колкото и да ни изглеждат демоде дрехите и,едно време беше шик,особено за нас(зад желязната завеса).

# 51
Една красива Даяна

# 52
Красива е, защото не гледа налудничаво изпод вежди.

# 53
Много сладки снимки с Мери и Жозефин. Жената с розовото сако е като сестра на Мери, много си приличат.
На мен ми хареса Ди с червената латексова рокля, такава фигура извади, че ми скри шапката.
Максима в оранжево:

Последна редакция: чт, 02 апр 2020, 09:54 от Анонимен

# 54
Много хубава Максима в оранжево.🧡

# 55
  • Добрич
Скрит текст:
Много сладки снимки с Мери и Жозефин. Жената с розовото сако е като сестра на Мери, много си приличат.
На мен ми хареса Ди с червената латексова рокля, такава фигура извади, че ми скри шапката.
Максима в оранжево:

[/spoiler]
Все едно са четири различни жени. Винаги ме учудва Максима колко различна може да е.

# 56
Малко блясък от Монако

Еднакви обувки? Wink

# 57
Шарлийн има някои страхотни модни попадения. Аз харесвам по-консервативен стил, но на нея блясъкът много и отива.

# 58
На едната снимка Шарлийн е с много чалгарска рокля.😂

# 59
Всички визии на Шарлийн ми харесват, без тази сребърната рокля с еднаквите обувки.

Общи условия

Активация на акаунт