Кралски работи и клюки - април 2020

• 94 256
  • 2 228
  •   1
Отговори
# 90
Напротив, в много издания има прекрасни отзиви за работата на Меган в този проект, всъщност са очаровани, тъй като се е чувствала тотално в ,,свои води,, според Гардиън. Наричат я ,,идеална,, от Дедлайн; от Венити фуър - увлекателен разказвач, придаващ жива форма на историята, от Индипендънт - ,,впечатляваща и адаптивна,, от много други места отзивите са прекрасни - ,,не е изненадващо за актриса с толкова стаж, че се справя уверено и перфектно със задачата си...,, продължава в същия дух.От още и още места има суперлативи за работата й, да не говорим, че това се прави за хубава кауза.

Последна редакция: чт, 02 апр 2020, 22:17 от Анонимен

# 91
И според мен й се е получи страхотно.

Някой виждал ли е други снимки с тази рокля, че на тази не се вижда добре?

# 92
# 93
  • На топло
😅много скучен цвят

# 94
Този тип сутиен не е за нея.
В Абатството беше със същия сутиен и отново беше очертан ужасно.
Не мога за преценя защо са така ужасни на нея.
Роклите ли са тесни, сутиените ли са малки...

# 95
Кофти сутиен. Ама както казваше една позната: "Човек трябва да има стил...".  Innocent

# 96
Благодаря. Да, сутиенът е кофти, но роклята много ми допада. Ако я намерите и в цял ръст ще съм благодарна да ми я покажете.

# 97
И още работни ангажименти, полата е страхотна, искам я. Меган - прекрасна Simple Smile

# 98
Къде мога да гледам филма на Мег за слоновете?

Освен сивата има и още една подобна рокля в тъмен цвят:

# 99
Сивата рокля ми е от любимите и, а сутиенът е общо взето единствения възможен с лодка деколте за да не се виждат презрамките.
На тая снимка наистина се е очертал кофти.
И другите рокли са хубави.

# 100
То не е само на тая снимка, а на цялото събитие.

Същата работа беше и тук

# 101
Доколкото знам, филмът ще бъде излъчен на 13 април, ако не ме лъже паметта. И аз искам да го гледам. Ако попаднете на инфо, дайте линк.

Къде мога да гледам филма на Мег за слоновете?

# 102
Супер! Мерси, Есме. Определено бих носила такава в офиса, ако някой ден стигна отново до офиса, че в момента и клинове ми вършат работа 😂

# 103
# 104
Благодаря. Да, сутиенът е кофти, но роклята много ми допада. Ако я намерите и в цял ръст ще съм благодарна да ми я покажете.
Два поста над твоя я има и в цял, и в половин ръст Simple Smile

Роклята е много интересна и много елегантна. Цветът също е хубав, то пък не може все в розовичко и синичко да се явява!
Що се отнася до сутиена - на такава опъната, трикотажна рокля никой сутиен (и на никого) няма да стои добре или без да се очертава.

Общи условия

Активация на акаунт