Кралски работи и клюки - април 2020

• 96 081
  • 2 228
  •   1
Отговори
# 1 695
Да, и аз съм пробвала, но не съм особено висока и не ми ходят такива рокли.

Намерих оригиналната снимка:

# 1 696
Много хубаво и стои роклята на Кейт, иначе на манекена не ми харесва. Семейната снимка е страхотна, пише че са в синьо защото това е цвета на NHS.
И ние излизаме да пляскаме всеки четвъртък, дъщерята чака с нетърпение. Цялата улица излиза, мятаме си отдалече, усмихваме се, някои се просълзяват.

# 1 697
  • Някъде там
По голяма част от  роклите ми харесват разбира се, но не всички.
Аз съм висока и нося такива рокли но едноцветни двуцветни или на тук там големи цветя, тези с многото ситни цветенца в един цвят и рокля в друг са ми за възрастна жена.
Харесвам моделите на "пеньоарите" , десените не ме кефят.

Но е въпрос на вкус, все пак.

Сега видях че е фотошоп тази с костюма, така че и двамата са подходящо облечени за градинско парти.

# 1 698
И на мен точно цветята не ми харесват, понякога и кройката. Онзи ден си търсех рокля в люляково или зелено, но всички рокли бяха пеньоари на цветя Cold Sweat
Шарлийн:

# 1 699
  • Sydney
Уили и двете момчета с еднакви ризи:

https://www.instagram.com/p/B_WigJclIu4/?igshid=w1lou11qllk9

# 1 700
Странен фотошоп, чудя се кому ли е притрябвало.
Хубава е роклята на Кейт иначе, аз тъкмо на полянка бих я носила.

# 1 701
  • Русе, у дома
https://www.vogue.ru/gallery/evolyuciya-stilya-korolevy-elizavet … 8d1125a00080c29fc
Еволюция в стила на Кралицата, повода за ретроспекцията е РД, от руския Вог...

# 1 702
С няколко много странни и забавни шапки през 60те години Simple Smile

# 1 703
  • Някъде там
https://www.vogue.ru/gallery/evolyuciya-stilya-korolevy-elizavet … 8d1125a00080c29fc
Еволюция в стила на Кралицата, повода за ретроспекцията е РД, от руския Вог...
Много интересни тоалети има кралицата а на тази снимка все едно не е тя.

Птица има няколко стил Максима....😀

А колкото до пеньоарите..ей тоя на Меган ми е един от най грозните, пък и с пискюли...Не бих тръгнала с такова чудо по улиците. За обувките пък да не говорим. Имам ограничена непоносимост към високите еспадрили сандал от миналото лято.

# 1 704
Кейтините дълги рокли стават, с уговорката да не са модели, които се закопчават отпред по цялата дължина, че съвсем на пеньоар приличат, както и да не слага много високи обувки с тях.

Имам подобна дълга рокля и свекърва ми деликатно ме попита с рокля ли съм или с нощница.

Уу, Бетито с какви пухчета е...

Обеците на Кейт от градинското парти в Пакистан са прекрасни.

# 1 705
Ама то това е някъде! Къде всъщност? Изглежда е реверанс към домакините.
А и туй чудо на врата и гърдите, дали е към роклята. Не е ли допълнително окачен венец?

# 1 706
Споделям непоносимостта към еспадрили(😅), но роклята на Меган ми допада без пискюлите.

# 1 707
  • София
Моля да ме светнете какъв е смисълът от фотошопнатата снимка на Кейтината рокля и Уилямовия костюм, освен практическо упражнение?

# 1 708
Аз пък харесвам еспадрили, но на Меган роклята е ужасна Grin То пеньоар, то розово, цветни цветя и пискюли...

# 1 709
Вероятно е просто това - упражнение по фотошоп.😀

Меган с розовата рокля е на някакъв остров с Хари по време на австралийския тур. Не се сещам точно кой обаче. Гирлянда е от домакините.

Общи условия

Активация на акаунт