Кралски работи и клюки - април 2020

• 94 519
  • 2 228
  •   1
Отговори
# 1 875
  • Някъде там
Днес е денят на краля в Холандия.
Тържества няма, но има нови снимки и обръщение по тяхната телевизия.
Страхотни са. Средната сестра става все по красива.

Wellt сега ги прочетох коментара и да се допълня, ако имам възможност бих отишла точно заради конете, защото им съм голям фен и обичам конни състезания, а срещата с елита ще ми е като бонус.

# 1 876
Welt, ходила съм на Коледно парти там. Лъскаво, английско, пош. Обслужването беше изключително! Залаганията ми бяха по снимки на жокеите, защото нямах никаква идея преди това как се разбира кои са фаворитите.
Бих отишла с удоволствие отново, защото беше интересно преживяване. За смесване точно със спoменатия елит дори не си мечтая.

Скрит текст:

# 1 877
Бих отишла, за да зяпам роялите и шапките на дамите.😂

Максима - ако долната част на гащеризона не беше толкова флорална, щеше да ми хареса.
Принцесите - всичките са хубави. Много слънчеви момичета.

# 1 878
Бих отишла, за да зяпам роялите и шапките на дамите.😂
А дали ще ги видиш в онази лудница там Simple Smile
Мисля, че надали се смесват класите и ние по-вероятно ще се нагледаме на това:
https://www.thesun.co.uk/news/6597205/ladies-day-royal-ascot-201 … age-touchy-feely/
Иначе и аз бих отишла от любопитство. И заради шапките Wink
G&B, ти с каква шапка беше Simple Smile

# 1 879
О, да, аз определено нямах предвид, че ще пуснат пблеса при Уилям или да си пийва шампанско в Нейно Величество.
Дамите (хм) на някои снимки просто ме навяха на мисълта, че са отишли да си търсят мъж от определен слой за съпруг. Изглеждат ми твърде крещящи и накипрени за жени, които са отишли заради любов към конете и спорта. Не знам защо така, просто така ми изглеждат на намерените снимки.
Беше ми инетересен разказът на G&B. И аз се присъединявам в пиането за шапката. Simple Smile

# 1 880
И аз бих отишла, казвала съм и преди, че дрехите им не ми допадат особено, но атмосферата сигурно би ми харесала и заради нея бих отишла. ☺️

# 1 881
  • Някъде там
В този профил има марките на тоалетите на Максима и момичетата за който се интересува.
https://instagram.com/queenmaxima_fashion?igshid=rmpw3aafyitu
На голямото момиче е от марка която има пеньоарчета точно по вкуса ми.
Скъпи са но цветовете и моделите много ми допадат.
Ето сайта
https://lisamariefernandez.com/

Миналата година четох точно това когато следяхме Аскота тук, че  масово дамите ходят да се показват, за да си намерят съпруг.
Много готини снимки G&B.
Каква красота са хиподрумите.

# 1 882
Все ще ги мярна, макар и отдалеч. И на Роял Аскот пристигаха с каляски, нали? Тъкмо и на тях ще се порадвам, ако отида някой ден.😀

# 1 883
  • София
Бих отишла, била съм веднъж на конни надбягвания (но не лъскави като Аскот) и беше много интересно. Но специално на Аскот бих отишла и за да сложа някоя шапела - тук нямаме такива традиции, а на мен ми харесва Simple Smile. С уговорката, че харесвам красивите шапки, а не онези странните, в опит за привличане на внимание.

По повод веждите
Скрит текст:
сега докато си стоим предимно вкъщи, се опитвам да си пусна веждите - не очаквам да се получи резултат, като от преди оскубването им, но поне една идейка да ги удебеля - да съм в тренда Joy. Засега вече колко, 6 седмици ли изкарахме - растат, но не и на местата които трябва. Но съм упорита, ще изкарат до края на ИП Joy

ПП G&B, и аз бих видяла шапката ти?

Последна редакция: пн, 27 апр 2020, 15:00 от Lana

# 1 884
  • Някъде там
Открили са дигитален базар за рокли.
Продаваш  рокля и част от прихода ти даряваш на организация за борба с рак при деца.
Тук става https://www.marktplaats.nl/m/vrijmarktplaats/ 

С кеф ще си сложа и аз красива шапка и рокля докато гледам конете.
Лана и аз съм била на конни състезания, много пъти, но не на такива бляскави при които парада на суетата е повече от състезанието. Щяха да ме гледат странно ако се бях накиприла така.😊

# 1 885
Подобна визия на тази. Нямам снимки с шапката, която беше взета на заем от приятелка, защото съвсем не се чувствах в кожата си с нея. А и бях доста по-дебела от сега 🤣. Играх го на сигурно с черна рокля. Беше вечерно Коледно парти и не роял, така че градинските рокли хич не бяха подходящи. Ще махна снимката по-късно.

Последна редакция: пн, 27 апр 2020, 17:25 от G&B

# 1 886
  • София
Омид Скуби и Каролин Дюранд са взимали интервюта от Съсекс и ще издават книга за тях.
Точно! Как различно звучи новината 😀.
Планът е бил да излезе преди доста време.

G&B, много хубаво!

# 1 887
Welt, ходила съм на Коледно парти там. Лъскаво, английско, пош. Обслужването беше изключително! Залаганията ми бяха по снимки на жокеите, защото нямах никаква идея преди това как се разбира кои са фаворитите.
Бих отишла с удоволствие отново, защото беше интересно преживяване. За смесване точно със спoменатия елит дори не си мечтая.

Скрит текст:

Г&Б, благодаря за снимките, страхотни са! Ако отидеш пак, ще постнеш отново, нали Wink
На последната снимка твоята шапка ли е, страхотно изглежда.
Опс, поправям се, сега видях, че не само шапката е твоя, ами и мацката на снимката си ти. Невероятна си, ще засенчиш Кейт от раз Heart Eyes

# 1 888
Да, звучи различно.
Дано интервютата не са кралския им живот.

# 1 889
Подобна визия на тази.
Скрит текст:
Нямам снимки с шапката, която беше взета на заем от приятелка, защото съвсем не се чувствах в кожата си с нея. А и бях доста по-дебела от сега 🤣. Играх го на сигурно с черна рокля. Беше вечерно Коледно парти и не роял, така че градинските рокли хич не бяха подходящи. Ще махна снимката по-късно.
Скрит текст:
Уау! Браво, G&B! Много елегантно изглежда!

Още шапки оттам. Най-интересните за 2019 г.
https://www.harpersbazaar.com/celebrity/latest/g28075701/royal-ascot-2019-hats/

Общи условия

Активация на акаунт