Кралски работи и клюки - април 2020

• 94 212
  • 2 228
  •   1
Отговори
# 2 160
Така е, но живеем в доста критичен свят и това със самочувствието не е за осмиване или порицание.
Не ги порицавам, просто щях да ги уважавам една идея повече, ако бяха вложили в психичните си проблеми вместо да продължават от висотата на положението си да насаждат представите за нереална красота, подтиквайки хиляди млади момичета към глад и самоубийство. Темата е много тежка, не искам да я зачеквам въобще. Казах, каквото исках, кой разбрал - разбрал.

# 2 161
  • в сърцето на един мъж...
А може би Виктория има по-важни неща от това дали да е с пусната или вдигната коса. Има две деца, мъж, който я обича и който я е спасил от проблемите, задружно семейство. Явно се харесва такава, каквато е. Ще бъде един ден кралица. И по-фрапиращо грозни жени са били кралици.

# 2 162
Виктория е full time други работи и това с прическата е въпрос на приоритети, пък и удобство. И на мен ми харесва повече с пусната коса. А какви са били проблемите на Виктория?
Ранния пък на мен не ми харесва чак толкова, личат си пластиките, а стилът на обличане много често ми е доста чалгарски. Но пък има хубава фигура, предвид възрастта й и четирите деца.
Аз в Меган никакви пластики и ботокс не виждам или ако си е правила нещо е съвсем дискретно.
Има снимки, че уж и Кейт си е правила носа, да я приемам ли като пластично Барби без самочувствие Joy

# 2 163
Една статия със няколко снимки, според които Летисия има правени нос, брадичка, зъби, бюст, ботокс и май още нещо. Всъщност не знам дали си струва пак да я започваме тази тема. Тя има ТВ кариера преди да се омъжи. Стотици снимки също, на които може да се види ефекта преди и след. По-интересното е, както каза LilaC как ще изглежда след 15г. например, особено ако продължи с клъцни-срежи.

https://fabiosa.com/lbpfc-ctclb-rsdel-auank-pbolk-these-14-photo … er-her-surgeries/

# 2 164
Виктория е full time други работи и това с прическата е въпрос на приоритети, пък и удобство. И на мен ми харесва повече с пусната коса. А какви са били проблемите на Виктория?
Ранния пък на мен не ми харесва чак толкова, личат си пластиките, а стилът на обличане много често ми е доста чалгарски. Но пък има хубава фигура, предвид възрастта й и четирите деца.
Аз в Меган никакви пластики и ботокс не виждам или ако си е правила нещо е съвсем дискретно.
Има снимки, че уж и Кейт си е правила носа, да я приемам ли като пластично Барби без самочувствие Joy
Може ли снимки на Катрин,че за първи път чувам за пластика при нея?

# 2 165
Задължително ли е всеки пробвал малко опъване и ботокс да стигне до визията на Донатела или майката на Рамбо? Не очаквам Летисия да допусне да заприлича на тях. Не виждам нищо лошо една жена, която е публична личност, да се грижи повечко за външния си вид и в частност за кожата на лицето си. И ако това включва малко ботокс, опъване или друг вид намеса (дори не знам точните думи), защо не? Каквото и да си говорим, на колкото и толерантни да се правим, дори и да сме в състояние за всяка външност да намерим по хубава дума, не можем, поне аз не мога, да отрека важността на външния вид при човек.

# 2 166
Според мен няма как жени на такава позиция да не си правят някакви процедури, защото не е и много ок да си на такова ниво и да се появяваш сбръчкосана. При Летисия на мен ми е много по-странно, че си прави разни процедури, а в същото време ходи побеляла.

# 2 167
За Летисия съм съгласна че има операции и то доста, то е видно, но на Меган колкото и за се старая не мога да видя и една и ми е много смешно като се говори за тоя неин уж коригиран нос, защото е абсолютно един и същ от детството та до сега. Единствените промени, които виждам да си е правила това са зъбите (на Кейт също са преправяни), веждите и косата. И за да не съм голословна:

И тук от завършването на гимназията

То тя ако има корекции, това са най - невидимите на света и не виждам смисъл от тях, ама знае ли човек, може да съм зле със зрението, въпреки че досега проблеми нямам Grinning

# 2 168
И аз мисля, че Мег няма корекции. Или поне аз не мога да ги видя. При Летисия и Рания са очевидни.
Тук е много сладка:

# 2 169
  • Пловдив
Виктория на мен ми харесва. Като по-млада дори я смятах за най-красивата от кралските особи, доколкото имаше снимки. Сега естествено е малко поостаряла и не чак толкова красива, но пак си е хубава. Явно е въпрос на вкус.
И мъжът и не е лош, на мен не ми прилича нито на психар, нито на гестаповец. Дори ми е понякога смешно как бързо тук се поставят диагнози по снимки. (нямам предвид само тази тема)

# 2 170
https://i.actualno.com/actualno_2013/upload/2016/11/15/037003700 … 479210720_big.jpg
Нямаше да я позная КМ,ако я нямаше другата снимка.

# 2 171

Като млада е била доста безлична, даже и кичозно обличаща се. Тя и София шведска така. Но то като погледна мои снимки от същия период и аз не им отстъпвам по модни попадения, та може да е било и от модата тогава. Няма да ги съдя 😀. Да не говорим колко зле се гримираше. Чак се чудя с какво е впечатлила принц. Явно има с какво де щом са се взели. Нека се обичат младите. Преди сватбата я пооправиха доста в лице, а в последствие и грима. За дрехите й наложиха лелински стил, но преживява се. Има други, които да ни разнообразяват.

# 2 172
Алберт, Шарлийн и Каролин във вихъра на купона, особено Каролинка. 😄

https://www.instagram.com/p/B_deYLHH4pP/?igshid=7d6v816n1j24

Последна редакция: чт, 30 апр 2020, 15:31 от Lilia*

# 2 173
Алберт, Шарлийн и Каролин във вихара на купона, особено Каролинка. 😄

https://www.instagram.com/p/B_deYLHH4pP/?igshid=7d6v816n1j24
Малиии, Шарлийн кърти с чупки, не ми се мисли на колко питиета е JoyJoyJoy Същото се отнася и за Каролин. Тук не личи да не се разбират двете.

# 2 174
Много са яки. Изглежда са купонджии

Общи условия

Активация на акаунт