Лидл 138 - Великденско извънредна...

• 109 026
  • 1 943
  •   1
Отговори
# 30
Мариат, какви са тези саламови изрезки?
Саламовите изрезки са дупетата на луканков салам. По 2-3 бройки във вакумирана опаковка.

# 31
Аз днес отидох само за вода. Нищо интересно нямаше друго. Снабдих се и със седефена и перлена боя за яйца. Аз съм оптимист, че Великден ще има Wink

# 32
Брадата, благодаря за темата!🌹
Харесах клиновете и дънките от четвъртък (лелее, те са от днес, съвсем изгубих представа кой ден е), искам да ги погледна.

# 33
Аз днес отидох само за вода. Нищо интересно нямаше друго. Снабдих се и със седефена и перлена боя за яйца. Аз съм оптимист, че Великден ще има Wink

Ще има-само със семейството вкъщи...със сигурност ще гласуват удължаването.

# 34
  • Бургас
Другата седмица ще пробвам сешоара, че се появява като по поръчка (моят верен Браун сдава багажа след десет години вярна служба...) Simple Smile

# 35
  • София
Аз силно се надявам да мога да взема прахосмукачка за матраци тази събота.
Още ме е яд че не намерих парочистачка миналата седмица.

# 36
  • Асеновград
Пантофите за деца пускани ли са  икачеството как е? Взимала съм такива от другаде, детето ги харесва, но се разлепи подметката за отрицателно време.  Загледах и комплекта за готвене за къмпинг, но  него ще го видя на място струва ли си. Това намаление сега ли точно се сетиха да го правят когато се ограничаваме да ходим по магазини. А от петък също набелязах яйца и други неща. Очертава се седмица с доста ходения.

Последна редакция: чт, 02 апр 2020, 07:40 от Panayotu

# 37
# 38
Харесах си комплекта за тоалетна- кошче и четка, но като прочетох, че четката е с керамична основа се отказах.

# 39
  • София
Някой търсеше клинове от понеделник.
Има в Лидл на бул Ляпчев в Младост

# 40
Тавите/ касеролите със сменяема дръжка са много хубави!!

# 41
  • Варна
Точно тах загледах - много практично ми се вижда - хем малко място заемат за съхранение, хем и във фурната може като тавички да се ползват.
Нали може във фурната? Или не издържат на висока температура?

# 42
Аз имам тавичките. Ползвам ги постоянно.
Много искам касеролите.

# 43
  • Варна
Благодаря за мнението Simple Smile
А каква е височината на тавичките? Да не са много плитки...

# 44
Мале, мале! Тази брошура ще е много разоряваща, много. Хранителни, нехранителни, алкохоли, глави за четката за зъби, канцеларски материали, у-ж-а-с Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт