Лидл 138 - Великденско извънредна...

• 109 025
  • 1 943
  •   1
Отговори
# 45
  • София
Аз пък нищо не харесах, не че няма да отида, но....

# 46
При мен изведнъж изчезнаха брошурите в сайта, така че списъкъ вероятно ще търпи промени Grinning

# 47
Благодаря за мнението Simple Smile
А каква е височината на тавичките? Да не са много плитки...
Не са много дълбоки
Извинявай за вида им, наистина ги ползвам много  Wink
Скрит текст:
Отгоре е най- малката, в ляво- средната, в дясно- най- голямата

# 48
Вероятно са обсъждани многократно, но не съм обръщала внимание досега - електрическите четки за зъби? Хубави ли са,  пускат ли ги достатъчно редовно, за да сменят главите навреме..

# 49
Вероятно са обсъждани многократно, но не съм обръщала внимание досега - електрическите четки за зъби? Хубави ли са,  пускат ли ги достатъчно редовно, за да сменят главите навреме..

Последният път, когато пускаха такива четки, макар и малко по-различни откъм дизайн, беше пак около Великден, миналият Великден. Тогава си взехме с половинката и вече ги ползваме година. Много сме доволни. Накрайници пускат сравнително рядко, така че аз ще използвам сега от понеделник да си заредя за година напред.

# 50
  • Стара Загора
Брей, все едно са заредили клинове отново, защото са неотоврени и подредени. Ще ме карате да ходя и в нашите Лидъли да проверявам Grinning

# 51
  • Пловдив
При нас забелязах, че липсва едросмляната лютеница Родна стряха.

# 52
Знаете ли дали накрайниците за четките на лидл стават за тези на орал б? Дали го пише някъде по опаковката им?

# 53
  • Стара Загора
Пяната за миене на ръце не съм я виждала до сега. Нов продукт ли е и ако не някой използвал ли я е?

# 54
Знаете ли дали накрайниците за четките на лидл стават за тези на орал б? Дали го пише някъде по опаковката им?
Предните пасваха

# 55
  • Пеликания
Не стават, поне на моята. Бях си купила преди 2 години и така си стоят.
Скрит текст:

# 56
Не стават, поне на моята. Бях си купила преди 2 години и така си стоят.
Скрит текст:

Моята четка е същата, май ще ги огледам и на място ще реша. Ако не, ще си карам с ДМските.

# 57
Последната мода сърцевидни картофи ли е:
Скрит текст:
Ф. тук са изпреварили Лидл

Между другото, и под двата поста на веригите във ФБ, техни клиенти са сложили снимки на закупени с такава форма

Последна редакция: чт, 02 апр 2020, 10:28 от fenyx

# 58
Доста неща си харесах от идната седмица Simple Smile
Някой знае ли какво значи знака "Н" на тавите със сваляема дръжка?

# 59
Дали може снимка или мнение за дънките от днес, ако някой ходи до Лидъл?

Flowers Hibiscus

Общи условия

Активация на акаунт