Клиники в Истанбул - тема 9

• 42 644
  • 769
  •   1
Отговори
# 210
В главата ми е каша вече, кое може, кое не, ужас.....загубена година, мрънкам си:sunglasses:

# 211

момичета,
слагам тук линк към петицията за отмяна на карантината след пътуване до Турция, който копирам от темата за болница Бахчеджи. Можете да скриете името си при подписване.

https://www.peticiq.com/274474

благодаря на изготвилите петицията!

# 212
Аз подписах петицията. Момичета дайте да се организираме, подписвай те я, и да постигнем нашите цели още тази година, а не да чакаме. Аз догодина може и да съм без яйцеклетки.

# 213
Нека и да я и споделим за по-голяма гласност.

# 214
Момичета, може ли някой да ми каже, какъв документ трябва да се издаде от ХЕИ в София и от Турция за това че си бил на ин витро лечение в Турция, който да послужи за болничен за 14 дневна карантина?

# 215
Момичета, може ли някой да ми каже, какъв документ трябва да се издаде от ХЕИ в София и от Турция за това че си бил на ин витро лечение в Турция, който да послужи за болничен за 14 дневна карантина?
Когато бях миналата година си исках документ от лекаря - пишат 2 реда от кой ден до кой си бил там и за какво .
И аз после го преведох (с печат от преводаческа фирма) , за да ми издадат болничен със задна дата от ЛКК комисия . Това трябва да послужи и за двете. Попринцип - малко беше на хвърчащ лист - може да си искате по официална бланка или поне печат , не само подпис , но го приеха и не са ми правили проблем .

# 216
Подписала съм петицията. Препращам я към приятели и познати. Дано да успеем! 🌺

# 217
Момичета, някоя от вас да има излишен прогестан?

# 218
Здравейте, момичета!

Здравей. Ако генетиците преценят, че ембриона е подходящ за трансфер го запазвате, ако не го унищожават. Аз палтих когато отидох за трансфер за един оставащ ембрион с 30 % мозаицизъм. След отрицателния тест обаче ми препоръчаха да направя нова стимулация, ако тогава нещата не се получат, тогава ще върнем този ембрион. За цената обаче не се сещам, мисля, че около 500 лв, но не съм сигурна, за една година.
Те също ми казаха, но дори и след второто стимулиране, не го връщат.
Генетиците смятат, че не трябва да се трансферира ембрион  който е монозомия x мозаицизъм 50%  а не го ни унищожават (замразен е и стои 1,5 година, щяха да го върнат само при необходимост?)Препоръчаха да направя трета стимулация.
Абнормален ембрион е унищожен.
Където пише какво става с ембрионите? В началото на всяка година плащате или в края за замразяване
(или в деня на прехвърлянето на този ембрион)?Ако не платите обаждат ли се преди унищожаване?

# 219
Тези с аномалии, доказани с ПИД, ги унищожиха, след като подписахме документи. Др отказва трансфер на такива ембриони ... Имахме два ембриона, след ПИД,  с ненамерено ДНК и ни се обадиха една година, след като ги бяха замразили, след пункция, дали ще платим за тях, за още една година или да ги унищожат. Става дума за Бахчеджи. Платихме 160 Е за двата, за една година още... Не посмяхме да ги унищожим, макар др да е на мнение, че по-добре да се търсят други, с нова пункция....

Последна редакция: пт, 26 юни 2020, 13:39 от Deona

# 220
Здравейте, хора!
Имаме замразен ембрион в  истанбулска клиника от която не сме доволни. Искаме да направим прехвърляне и трансфер в МЕМОРИАЛ. Никъде не намирам цени само за трансфер, подготовка и  т.н. за МЕМОРИАЛ. Ако имате инфо,  опит и т.н., моля споделете.

# 221
Здравейте, хора!
Имаме замразен ембрион в  истанбулска клиника от която не сме доволни. Искаме да направим прехвърляне и трансфер в МЕМОРИАЛ. Никъде не намирам цени само за трансфер, подготовка и  т.н. за МЕМОРИАЛ. Ако имате инфо,  опит и т.н., моля споделете.
1050 eur трансфер в МЕМОРИАЛ.

# 222
можете ли да споделите коя е клиниката, от която не сте доволни?

Здравейте, хора!

# 223
Здравейте момичета, днес говорих с единият координатор . Оказа се , че Мемориал издават удостоверение ,за да не се седи под карантина в БГ. Едно от условията е престоя в клиниката да е минимум 7 дни под пълна карантина в болнична стая. Не се сетих да попитам дали превозът е с линейка от границата и колко ще струва. Надявам се , да съм помогнала поне малко на някоя от вас. Успех.

# 224
Вероятно е в линейка или тяхна кола . Аз писах преди още 2 седмици на Нериман но не получих никакъв отговор . утре може пак да и пиша

Общи условия

Активация на акаунт