Клиники в Истанбул - тема 9

• 42 643
  • 769
  •   1
Отговори
# 195
Сега ще питам Бирсен за Аджъбадем и ще пиша със сигурност, да не съм  объркала нещо.

# 196
Шанти,
В Аджъбадем със сигурност е така. Те взимат разрешение за пътуване от турското М-во на здравеопазването; на връщане освобождават пациентите им от карантина със специално писмо.

В Мемориал изглежда не е.

Всяка болница решава какво да прави.

# 197
Да, това е политика на болницата. До колкото знам и в Бахчеджи няма карантина, просто Мемориал си е наложила такива карантинни условия.

# 198
Днес говорих с Бирсен - Аджъбадем, на обяд и ми каза че не е нужно писмо то тяхното министерство на здравеопазването за провеждане на лечение при тях. И че престоя е в хотел по врем на стимулацията. Но при завръщане в България подлежа на 14 дневна карантина за в момента. По думите и разбрах че през цялото време на стимулация трябва да съм в Турция, да не се прибирам в България.

# 199
Частни болници, те си решават.
Успех на всички!
Нашата госпожица стана на 8 месеца вече, отидохме за 15 дена и се върнах бременна. Беше фреш трансфер. Не се отказвайте, който се е отказал, той не е успял!
Да, Спарки, за тук е ясно, ама и там 14 дена, малко множко идва.

Редактирам със съобщението й:

Бирсенче, тези в стимулация в Аджъбадем трябва ли да стоят в карантина затворени за 14 дена?
Неее
При нас няма никакъв проблем
Като се приберат за БГ е карантината

Последна редакция: вт, 23 юни 2020, 17:32 от shanti

# 200
Спарки,

Обади се на Ренгинар за да ти обясни тя по-подробно. Няма карантина ако отседнеш в болницата или ако кажеш на границата, че пак ще се върнеш в ТР след 5 дена, да кажем. Но всичко се мени ден за ден, така че я питай към днешна дата какво е положението. Това беше към миналия понеделник.

Шанти, ❤❤❤
Жива и здрава да ти е госпожицата и ти, че толкова търпеливо помагаш на всички 🙏🏻🙏🏻🙏🏻

Днес говорих с Бирсен на обяд и ми каза че не е нужно писмо то тяхното министерство на здравеопазването за провеждане на лечение при тях. И че престоя е в хотел по врем на стимулацията. Но при завръщане в България подлежа на 14 дневна карантина за в момента. По думите и разбрах че през цялото време на стимулация трябва да съм в Турция, да не се прибирам в България.

# 201
Optimist73, благодаря за насоката. Утре ще звъня на Ренгинар, ти беше дала нейни координати.

# 202
Ох момичета аз вчера се замислех че ако случайно тая тъпотия не се промени , а септември най вероятно стане още по кофти ( или ще стане ) почнах да обмислям опцията за това да правя първа процедура тук , защото до догодина не ми се чака .Тук обаче нямам никакво доверие на никой . Отчайвам се . Нериман и писах още преди 2 седмици да каже какво става там никой не ми отговори . Днес чета Руски новини че Евросъюза изобщо не смята да отваря за Русия и Сащ на този етап . И ще преразглежда на всеки две седмици . А това ме насочва на мисъл че ТУрция като Топа с тия две страни вероятно ще си остане карантината при нас . И най вече сигурно това не зависи само от Бг а от решение на Европа понеже ние сме външна граница с тях

# 203
Аз при следващ цикъл заминавам, няма да чакам, дано не стане нещо пак да затворят граници и т.н.

# 204
Мииии туко що удължиха обстановката до 15 юли с условието че ако продължи ръст директно затварят всичко отново . 🤷♀

# 205
Те тука да затварят каквото си искат, не ме вълнува, въпроса е Турция да не затвори отново границата си с нас.

# 206
Здравейте,
както вече някои от вас знаят, д-р Емре Тургут се мести от клиника Бахчеджи в Момарт. Направих тема за пациентите му, който желае дасе присъедини Simple Smile https://bg-mam.ma/t/1228800
Ще помоля администратора на тази тема да добави линка в описанието горе. Успех на всички и дано скоро да можем без препятствия да пътуваме и осъществим мечтата си Simple Smile

# 207
. Айде честито . Карантината за сега остава . Он РЗИ Хасково били го подтвърлили . Тия се подиграват вече с хората

# 208
На мен ми върнаха от МЗ отговор. Бля,бля.
Да съм следяла новините на тяхната страница в МЗ сайта.
Налага се карантина и толкоз. Изключения няма. 🙂
Това карантиниране може и до края на годината да се проточи. Така като гледам идеята е, бг туристите да не ги пуснат на море в Турция.
Който има възможност да седи в къщи хич да не се колебае, а да си отиде в Турция за 14 дни, да си направи стимулацията и после да си спази карантинирането.

# 209
Ами те какво да кажат от РЗИ Хасково, естествено че това, ако имаше промяна щеше се чуе, и по медиите щеше да пише. Всички решения така или иначе се обявяват без да дават предварително примерни дати, храс прас, от днес това важи и точка. Никой нищо не знае предварително.

Общи условия

Активация на акаунт