Клиники в Истанбул - тема 9

• 42 626
  • 769
  •   1
Отговори
# 180
Здравейте, момичета! Включвам се само да кажа, че според мен карантината в България ще отпадне от юли месец. Може би съм голяма оптимистка...  просто ми се иска да е така:)

# 181
Здравейте, момичета!

Кога, колко плащате и как за ембрионите, които се съхраняват в Мемориал.  Съхраняват ли ви ембриони които са 50% мозаични и абнормални.

# 182
Здравейте, момичета!

Кога, колко плащате и как за ембрионите, които се съхраняват в Мемориал.  Съхраняват ли ви ембриони които са 50% мозаични и абнормални.
Здравей. Ако генетиците преценят, че ембриона е подходящ за трансфер го запазвате, ако не го унищожават. Аз палтих когато отидох за трансфер за един оставащ ембрион с 30 % мозаицизъм. След отрицателния тест обаче ми препоръчаха да направя нова стимулация, ако тогава нещата не се получат, тогава ще върнем този ембрион. За цената обаче не се сещам, мисля, че около 500 лв, но не съм сигурна, за една година.

# 183
Здравейте дами, тъй като до сега не сме ходили в Турция на преглед бих искала  да ми дадете мнение? Става въпрос за мъжки-коя болница да посетим за преглед на мъжа ми Мемориал или Бахчеджи?Искаме да го прегледат обстойно и да чуем тяхното мнение !Тук в БГ не му обърнаха кой знае какво внимание и не сме доволни!😕
Пожелавам успех на всички  Ви ! Дано по-скоро всяка една гушне бебчето си 😊

# 184
Здравейте дами, тъй като до сега не сме ходили в Турция на преглед бих искала  да ми дадете мнение? Става въпрос за мъжки-коя болница да посетим за преглед на мъжа ми Мемориал или Бахчеджи?Искаме да го прегледат обстойно и да чуем тяхното мнение !Тук в БГ не му обърнаха кой знае какво внимание и не сме доволни!😕
Пожелавам успех на всички  Ви ! Дано по-скоро всяка една гушне бебчето си 😊
В Мемориал беше безплатен първият преглед - плащате само спермограма , при вас може би ще искат по разширена от нашата (може да си искате цена предварително).Но не сме с мъжки фактор , за да давам съвет. Все пак може да отидете и на двете места и да сравните . Преди някой беше писал , че и за 1 ден са успявали да минат и в двете болници . Но с една нощувка със  сигурност ще стане.

# 185
Здравейте, момичета! Включвам се само да кажа, че според мен карантината в България ще отпадне от юли месец. Може би съм голяма оптимистка...  просто ми се иска да е така:)

Дано да отпадне и на мен ми се иска да е така Simple Smile

# 186
Момичета, мен пък друго ме притеснява. Болницата  приема пациенти на стимулация, ама трябва да се стои в болницата под карантина (това за Мемориал), нищо, че в Турция няма карантина.  Направо не ми се мисли как ще се изкара 2 седмици в една стая без излизане. Тя карантината в България и да отпадне, ако останат карантинните условия в болницата пак няма да ни устройва, особено тези, които отиват само на първичен преглед или трансфер.

# 187
Veronika Dimitrova, карантината не е ло само за Бг. като се върнеш? И там ли трябва да сме под карантина? Не отпадна ли?

# 188
Момичета, мен пък друго ме притеснява. Болницата  приема пациенти на стимулация, ама трябва да се стои в болницата под карантина (това за Мемориал), нищо, че в Турция няма карантина.  Направо не ми се мисли как ще се изкара 2 седмици в една стая без излизане. Тя карантината в България и да отпадне, ако останат карантинните условия в болницата пак няма да ни устройва, особено тези, които отиват само на първичен преглед или трансфер.
Ако ви трябва ще се справите . Аз по здравословни причини съм била затворена 1 месец сама в стая  - свиква се .   А не се ли притеснявате вие от вируса ? Може би небременна не е проблем . Но в Турция има много хора навсякъде , не е и особено чисто навсякъде . Около Мемориал , дори няма нищо интересно за разходки  - поне в близост - ходихме с рейс или 30-40 мин пеша до Sisli .
Особено след трансфер аз бих се притеснявала от вируса и всичко друго - до 3-ти месец всяка настинка , грип и др. са  доста опасни.

# 189
Veronika Dimitrova, карантината не е ло само за Бг. като се върнеш? И там ли трябва да сме под карантина? Не отпадна ли?
Самата болница в наложила карантинни условия, не може да отидеш и да се разхождаш свободно, трябва да се стои в болницата 14 дни. Иначе в Турция няма карантина.

# 190
аз ако така остава ще почакам поне да застудее защото аз работя от нас и просто няма психически да издържа в хубаво време затворена . ако е студ ми е все едно

# 191
Аз също си го признавам няма да мога да издържа две седмици затворена в една стая, а точно в този момент на стимулация например си трябва и движение, разнообразие , за да не го мислиш постоянно.

# 192
Аз също си го признавам няма да мога да издържа две седмици затворена в една стая, а точно в този момент на стимулация например си трябва и движение, разнообразие , за да не го мислиш постоянно.
И аз съм на това мнение, на предишната стимулация бях много спокойна, точно защото бяхме постоянно на разходки и времето мина неусетно.

# 193
В Аджъбадем няма такова нещо сигурни ли сте за карантината. Спят си на хотел, обикалят си наоколо. Питайте пак дали няма промяна, девойки оттук си карат стимулацията съвсем спокойно.

# 194
В Аджъбадем няма такова нещо сигурни ли сте за карантината. Спят си на хотел, обикалят си наоколо. Питайте пак дали няма промяна, девойки оттук си карат стимулацията съвсем спокойно.
Да, сигурна съм. За съжаление за сега е така.

Общи условия

Активация на акаунт