Клиники в Истанбул - тема 9

• 43 441
  • 769
  •   1
Отговори
# 630
Здравейте отново! Утре пътуваме за Истанбул за първичен преглед и ЦС в Екомар, моля кажете ми кой е най-близкият хотел до Мемориал?

# 631
Здравейте отново! Утре пътуваме за Истанбул за първичен преглед и ЦС в Екомар, моля кажете ми кой е най-близкият хотел до Мемориал?
ELM хотел

# 632
# 633
аз взех 3 кутии гонал , защото така чух да ми казват , а моя мъж смята че казаха 2 . Ама каквото такова сега . Да кажа само че съм невероятно щастлива че вчера комбото Лактаза + Антибиотик ( с лактоза ) мина добре и нямах реакция .

# 634
Не съм се презапасявала. Просто не беше ясно дали последната писалка нямя да не ми стигне за мнооого малко и то точно в неделя.

# 635
Здравейте, момичета!
Отскоро ни се върти в главата с мъжа ми да пробваме инвитро в Истанбул и от тази тема взех контактите на Елис Мустафа, която предполагам е координаторка на Мемориал. Тя ме попита дали имам направени изследвания на хормони на 2-ри ден от цикъла. Според вас може ли да са на  3-ти ден, защото чакам цикъл в петък или събота и не знам дали има работещи лаборатории в неделя.
И какво е това изследване АМН, което също се изискваше да е направено предварително?

# 636
може на 3 ти ден . АМХ е антимюлеров хормон прочеиеие в гугл за него . отнася се за резерва на Я

# 637
Здравейте момичета, някой знае ли какво са решили вчера за Pcr  тестовете на влизане в България. Търсих,  но нищо не намерих, а утре трябва да се приберем. Благодаря.

# 638
И аз се позагледах, но няма информация никъде.

# 639
Въпрос . Вчера си набих 225 , днеска пак 225 , и всеки път пускам по малко за капката която искат , сега в инжекцията има малко но брояча мога да го въртя пак на 225 , въпреки че за мен там толкова няма  а има малко . Как да го направя утре ? тя нещо ми обеснявше Елис но аз не съм сигурна че схванах точно . Да не ги тормозя

# 640
Въпрос . Вчера си набих 225 , днеска пак 225 , и всеки път пускам по малко за капката която искат , сега в инжекцията има малко но брояча мога да го въртя пак на 225 , въпреки че за мен там толкова няма  а има малко . Как да го направя утре ? тя нещо ми обеснявше Елис но аз не съм сигурна че схванах точно . Да не ги тормозя

Bochinka, ако питаш за Гонал - завърти го на 225 (или колкото ти е дозата); инжектирай си течността, която е останала; виж, какво число пише - това е остатъкът, който трябва да си сложиш от следващата инжекция, за да стане общото инжектирано количество 225. Моля, някой, който скоро си е слагал Гонал да потвърди, че инструкциите ми са правилни, за да не я подведа. Самата аз отдавна не съм слагала Гонал.

# 641

Bochinka, ако питаш за Гонал - завърти го на 225 (или колкото ти е дозата); инжектирай си течността, която е останала; виж, какво число пише - това е остатъкът, който трябва да си сложиш от следващата инжекция, за да стане общото инжектирано количество 225. Моля, някой, който скоро си е слагал Гонал да потвърди, че инструкциите ми са правилни, за да не я подведа. Самата аз отдавна не съм слагала Гонал.
Абсолютно са правилни инструкциите.В Гонала производителя слага малко повече количество.Например, ако писалката е Гонал 450,то има вътре повече от 450.

# 642
Абсолютно вярно си го обяснила. Писалката е умна и ще спре да се занулява на количеството, което е нужно до 225. Съответно на другата завъртате до останалото количество.

# 643
ей супер сте благодаря ви момичета 🌸

# 644
Здравейте, коя е Елис, от кога работи в Мемориал? Да не би да е старата Елис завърнала се след майчинство?

Общи условия

Активация на акаунт