Клиники в Истанбул - тема 9

• 43 418
  • 769
  •   1
Отговори
# 660
Потвърждавам и аз, че вчера се прибрахме през Капитан Андреево без PCR тест и без карантина. Бях пратила предварително молба до РЗИ Хасково на мейла им, но дори и това беше излишно. Служителят им дойде до колата. Казахме му, че се прибираме от лечение. Подадохме му документа от болницата и той ни пожела “Лек път”.
Трафикът на границата е доста сериозен в посока България. Чакахме 2 часа, а един граничен полицай дори ни каза, че сме уцелили момент, когато е било сравнително добре. В последните дни било дори по-натоварено.

# 661
това по кое време и било ? и какъв документ дадохте от болницата ?
аз съм и с друг въпрос . Днеска ми еееее 4 ти ден от стимулацията ( още не съм сложила 4 та инжекция ) бяхме на преглед има 3 фоликула около 9-11 мм и 3-4 фоликула около 7мм всички други малки . сигурно ще дигнат дозата , и утре ме викат пак на преглед . ама аз нещо се напрегнах че са толкова малки и дали изобщо ще има някой за оплождане , че нали и пид ще правим Sad Но понеже ми е първо инвитро в живота , аз реших да не чета 5 тона информация за да не се навивам на всякакви там . Та хич не ми е ясно нормално ли е нее ли . Малко се напрегнах .

Последна редакция: чт, 27 авг 2020, 10:25 от Анонимен

# 662
Потвърждавам и аз, че вчера се прибрахме през Капитан Андреево без PCR тест и без карантина. Бях пратила предварително молба до РЗИ Хасково на мейла им, но дори и това беше излишно. Служителят им дойде до колата. Казахме му, че се прибираме от лечение. Подадохме му документа от болницата и той ни пожела “Лек път”.

Колко дни Ви е бил престоя в Турция?
Аз ще пътувам за 1 ден в събота и се чудя дали да правя  PCR тестове от Бг предварително или да рискувам.
Ако събота започна стимулация, другата седмица ще се върна с престой в Истанбул - и тогава мислех в Турция да правим тестове за навръщане.

# 663

Аз ще пътувам за 1 ден в събота и се чудя дали да правя  PCR тестове от Бг предварително или да рискувам.
Ако събота започна стимулация, другата седмица ще се върна с престой в Истанбул - и тогава мислех в Турция да правим тестове за навръщане.

Рискувай, поискай от лекаря или болницата да ти издадат документ, в който пише че си била на преглед в този ден и отново трябва да се явиш на следващата дата, на която ти кажат, докторите на Капитан Андреево влизат в положение на хора като нас. Ние правихме за първото ходене тестове от българия, отидохме и се върнахме за един ден и се вместихме в изискването за 72 ч. След това отидохме пак, останахме до пункция и решихме да рискуваме на връщане и минахме без тестове, без карантини. Иначе проверките на българска страна от страна на полиция и митница са ужасни, голямо ровене на багажи, през две проверки всяка една кола, голямо забавяне. А като влизаме пък в Турция и двата пъти ни минаваха колата на скенер, без багажа в нея. Него го сваляме на едни маси. Иначе е спокойно няма коли и навалица, но пак се мотахме около час зарад този скенер. Дадоха ни и маски, сапун и дезинфектант подарък. Simple Smile

# 664
Nina Nikol, Благодаря за информацията.
Просто тези PCR тестове допълнително натоварват и финансово и времево.
Аз за да го направя трябва да отида до Варна, и все трябва да организирам и планувам времево всичко.

# 665

Рискувай, поискай от лекаря или болницата да ти издадат документ, в който пише че си била на преглед в този ден и отново трябва да се явиш на следващата дата, на която ти кажат, докторите на Капитан Андреево влизат в положение на хора като нас. Ние правихме за първото ходене тестове от българия, отидохме и се върнахме за един ден и се вместихме в изискването за 72 ч. След това отидохме пак, останахме до пункция и решихме да рискуваме на връщане и минахме без тестове, без карантини. Иначе проверките на българска страна от страна на полиция и митница са ужасни, голямо ровене на багажи, през две проверки всяка една кола, голямо забавяне. А като влизаме пък в Турция и двата пъти ни минаваха колата на скенер, без багажа в нея. Него го сваляме на едни маси. Иначе е спокойно няма коли и навалица, но пак се мотахме около час зарад този скенер. Дадоха ни и маски, сапун и дезинфектант подарък. Simple Smile

Все едно не минаваме през една и съща граница. Нас нито са ни минавали на скенер , нито нашите са ни ровили багажа . Ние бяхме 5 дена, документ от болницата нямам , чисто човешки постъпиха. Минахме за 10 Мин. Успех

# 666
Ние минахме вчера привечер. Аз стоях в Турция около 2 седмици, мъжът ми 2 дни. Според мен пишете на РЗИ-Хасково, те ще Ви върнат отговор, че трябва да си носите само документ от болницата и така няма риск.
Bochinka, резултите като за 4ти ден са съвсем нормални, тепърва имат още да растат.

# 667
По успокои ме малко . Аз обаче се чувствам като пребита през повечето време . Нямам никаква сила , И нон стоп ми се спи .От вчера съм и бая нервна . не знам тоя Гонал дали влияе някак на това нещо

# 668
Ами ударна доза хормони... Влияе на всичко. Но погледни от веселата му страна - тези усещания са добра тренировка за времето, когато ще станеш майка Wink

# 669
щом моя мъж е още в една стая с мен значи не е чак толко зле 🤪Утре пак съм на преглед , бяха ме помолили да съм с пълен пикочен за тест ( днеска ) но само дето стисках . не го направихме .Сега чакам да видя каква доза ще бия днес . Все ми се ще да имам поне няколко ембриона накрая . Та да има по голям шанс за Пида

# 670
Бочинка, успокой се, нова е най -..важното. Имах 5 яйцеклетки извадени, 2 ембриона стигнаха пид, имам дете от единия, другия чака.

# 671
  • Живее на Луната
Bochunka, ти си в началото На стимулацията и е нормално да са толкова големи фуликулите, не се притеснявай.

Иначе да кажа, който ще прави тест за ковид в Истанбул, може да се направи в американската клиника в Nişantaşı, струва 277 лири на човек. Иначе нас ни пратиха в някаква държавна, но като видяхме колко хора имаше отпред, изобщо не влязохме.

# 672
Значи без вас не знам за къде съм Simple Smile Аз ще си ви досаждам с моя процес . Просто сега тотално реших да НЕ се информирам и да вярвам на лекарите на 100% , усещам ги добре ( за разлика от БГ ) и се надявам това да е нашия бебок

# 673
Здравейте, момичета в момента съм в Истанбул, днес ми беше пункцията и ми остана цяла не отваряна кутия Гонал Ф и ми се иска да я продам на някое момиче в нужда на символична цена. При интерес пишете ми на лично.

# 674
Ние минахме вчера привечер. Аз стоях в Турция около 2 седмици, мъжът ми 2 дни. Според мен пишете на РЗИ-Хасково, те ще Ви върнат отговор, че трябва да си носите само документ от болницата и така няма риск.
Bochinka, резултите като за 4ти ден са съвсем нормални, тепърва имат още да растат.
На вас върнаха ли ви отговор?

Общи условия

Активация на акаунт