Кой какво сервира вчера?Кой какво ще готви днес ?

• 23 925
  • 740
  •   1
Отговори
# 525
За ММ омлет с лук и саламче, "дечкото" си направи сандвичи с айвар и сьоНга слайс,
аз опуках един буркан с боб като мезе/салата  Simple Smile  добавих само кисела краставичка.
За довечера са заявили спанак с ориз,  чушки по панагюрски или пица

# 526
  • София
От вчера Blush
Закуска - филийки с пастет от гъши дроб и филийки с гуакамоле + домати и биволско сирене.
Обяд - сварена елда + броколи, моркови и зелен боб с масло, салата от домати, краставици и авокадо.
Вечеря - кебап от свинско месо, таратор, зелена салата с репички, краставици, магданоз, рукола, левурда и варени яйца. Домашен ръжен хляб с квас.

# 527
Принцеси с кайма и кашкавал, печени наденички, салата от маруля, пилешка супа за детето.

# 528
Закуска -тостове на тиган с вчерашното дърпано свинско и чедър,диня и пъпеш с моцарела,мед и босилек
Обяд -крем супа от тиквички+крутони,пълнени чушки с кайма,ориз и заливка ,таратор
Вечеря-пиле по ловджийски ,картофено пюре,селска салата,чеснови франзели

# 529
За днес за вечеря ще бъде като вчерашната - адана кебаб на грил тигана с гарнитура булгур,и двете са купени от Лидъл.Харесаха ни снощи и днес пак същото,заредих даже няколко тарелки във фризера с кебапа от ориенталската седмица.Салата домати и краставици.Обяда днес беше набързо- бъркани яйца.

# 530
  • Бургас
Домашни дюнери
Свинско със зеленчуци и ориз в йена

# 531
картофени кюфтета
таратор

# 532
  • Някъде по Дунава
З филийки намазани с масло и отгоре настърган кашкавал ( това било от детската градина според сина ми)
О мусака
В баница и компот от ягоди

# 533
Принцеси с луканка и кашкавал/сирене и шарена сол + добавки.
Лозови сармички, Таратор, Шоколадов сладкиш с круши.
Свински вратни пържоли на фурна, Рататуй, Салата айсберг с краставица и млечно чеснов сос, Сладолед с ягоди.

# 534
  • Dope Reach
З: Банани и ядки.
О: Сандвичи с пълнозърнест хляб, домат и авокадо. + кашкавал и салам за ММ.
В: Зеленчукова мусака.

# 535
Свинско с кисело зеле, сладолед.

# 536
З: палачинки;
О: пикник сред природата (сандвичи и краставица със сол);
В: боб с наденица;

Утре ще готвя св. джолан в глинен гювеч с картофи.

# 537
Пилешки хапки с корнфлейкс и зелена салата.

# 538
Закуска-тостове на тиган с чедър и бекон,биволско кисело мляко с мед и ягоди
Обяд-прясно зеле с кайма и ориз на фурна,пукани люти чушлета и таратор
Вечеря-пържена цаца,пържени картофи,стъргана салата от варени яйца,сирене,кашкавал,риба тон и майонеза и салата айсберг с черита и царевица

# 539
Закуска - за мен овес,ядки + ленено семе,протеин на прах,за детето - готова вита баница от Лидъл,смятам д ая купувам редвоно вече.За обяд-пилешки дробчета от вчера с булгур ,нещо като дроб сърма.
За вечеря съм извадила бяла риба от фризера,ще я правя на скара.

Общи условия

Активация на акаунт