Кой какво сервира вчера?Кой какво ще готви днес ?

• 23 811
  • 740
  •   1
Отговори
# 585
  • София
От вчера децата са на село, та по-малко ще готвя...поне се надявам.
За вечеря правих печен карфиол и свински вратни пържоли на грил тигана.
Днес за закуска всеки ще се оправя, както може. Мисля за обяд да готвя аспержи на тиган. За мъжа ми сигурно омлет с тях, за мен още не съм измислила. За вечеря -за мен ще си приготвя супа топчета с коприва, а за него телешко с картофи.

# 586
Мекици, пилешко филе в сметанов сос, салата краставици и домати, паста с телешки кюфтенца, гриловани патладжани, шоколадов кекс, сладолед. Това за вчера, днес и утре.

# 587
  • Bарна, морето, сините вълни
Закуска:макарони с масло и сирене
Обяд: вчерашното руло, свински карета и чеснови миди
СЗ: бадемови палачинки с банан
Вечеря: пица с оризов блат, кашкавал, домашен суджук, ементал и чери доматчета, допълвам-ММ щял да яде пилешко филе на грил тиган с чедър

Последна редакция: нд, 17 май 2020, 14:41 от DespicableMe

# 588
  • Ст.Загора
Закуска : макарони със сирене и масло . Обяд: пълнени чушки, патладжани  с кайма и ориз , шопска салата . За днес и утре , да се подслаждаме супер шоколадови мъфини .

# 589
Вчера - пилешка яхния, кебапчета и кюфтета на барбекю, салата с домати и печени чушки, сладолед.
Днес:
Закуска - сандвич със салам, негърчета купени, кафе.
Обяд - свински ребърца с картофи и бяло вино, сладолед.
Вечеря - сирене по шопски, салата от краставици.

# 590
  • Някъде по Дунава
Днес: пържени филийки, пилешка супа, пържоли от свински врат, зелена салата с царевица и краставица.

# 591
  • София
Вчера
Закуска - домашен хляб от Лимец с квас + добавки - св. филе, варени яйца, сирене, хумус, кашкавал, доматки.
Обяд - хапнахме навън - шопска салата, пържени картофи с/без сирене, миди натюр, миди със зеленчуци на плоча и пържена трицона.
Вечеря - таратор, тиквички с млечен сос, лазаня Болонезе и салата домати.
Днес
Закуска - кифлички със сирене и кифлички с шипков мармалад + кисело мляко.
Обяд - пържени попчета и зелена салата с краставици, авокадо, копър и зелен лук.
Вечеря - мусака, салата от домати, краставици, рукола и конопено семе, бисквитена торта.

# 592
Палачинки с ягоди и мед,зеле на фурна с пилешко месо,салата със спанак,домат,сирене,авокадо и сусам.

# 593
  • Dope Reach
З: Безглутенови овесени ядки с плодове, чиа и кисело мляко.
О: Кафе.
В: Постно зеле с доматено-босилеков сос и постна мусака от картофи, доматен сос, червени чушки, лук и заливка от кисело мляко, яйце и копър.

# 594
Пирожки със сирене + добавки.
Свински каренца на барбекю, Гриловани зеленчуци, Селска салата, Ягоди и ананас.
Пържен шаран(уловен днес от моите мъже)Сотирани картофки с копър и чесън, Зелена салата с краставица и царевица, Сладолед.

# 595
  • Бургас
Леща
Печено пиле с картофи

# 596
Закуска мюсли с кисело мляко.
Обяд от снощните яйца, които никой не пожела.
Вечерята ще е зелена салата и чушки пане. Ако пък се приберем твърде късно от работа - консерви скумрия с доматен сос. Дъщеря ми обеща да направи питка с месено на ръка тесто.

# 597
Закуска-принцеси с луканка и кашкавал ,бананови палачинки с кленов сироп и ягоди
Обяд -2 пилета на жар(купени),млечна и картофена салата
Вечеря-миш маш(пресни чушки,домати,пресен лук,овче сирене),карначета с бира и соев сос на фурна,бобена салата

# 598
  • в кукувиче гнездо
От вчера - кюфтета по Чирпански за детето, за нас задушено заешко с бяло вино и розмарин. Салата овчарска за мен с мариновани гъби, розов домат с прясносолно сирене за мъжа ми. За десерт бисквитена торта и ягоди.
Вчера минахме през рибния пазар и взехме прясни попчета и миди. Та, довечера пържени попчета с картофена и мидена салата, узо и шопска, разбира се.

# 599
  • Най-красивата страна
Сандвичи с пуешко филе и кашкавал.Айрян.
Домашен хляб
Крем супа от спанак,лапад и броколи
За вечеря-Риба трицона
Картофи по селски
Задушени зеленчуци -грах,моркови и царевица с масло.
Сладолед с ягоди.

Общи условия

Активация на акаунт