Кой какво сервира вчера?Кой какво ще готви днес ?

• 23 803
  • 740
  •   1
Отговори
# 630
Препечени филийки с масло и крем сирене + пушена сьомга и краставица.
Крем супа от картофи и тиквички с копър и сирене,  Пилешки бонфиленца с корнфлейкс на фурна, Черешки за десерт.
Мариновани свински ребърца и вешалица по сръбски, Гриловани тиквички, моркови, патладжан и чушки, Салата айсберг с краставица, черита и млечно чеснов сос, Чийзкейк в чаши.

# 631
  • Някъде по Дунава
Днес за празника пълнен заек с ориз, гъби, моркови и бекон, шопска салата, баница, сладкиш с майонеза.

# 632
Закуска-памук кифлички с локум и с извара и шунка ,ягодова лимонада
Обяд-пилешки дюнер кебап на шиш,арабски питки,чеснов сос ,пържени картофи,домат,краставица,зелена салата
Вечеря-телешко в гъбен сос,варен ориз с масло ,таратор
Клафути с кайсии +сладолед

# 633
  • Банско
Кроасани с масло, обяд - топеница с праз и брускети,  вечеря - веган супа топчета с нахут.

# 634
  • в кукувиче гнездо
За вечеря днес пиле с бял ориз на фурна, салата зеле с моркови и целина. За десерт съм взела череши и ще направя клафути.

# 635
  • Най-красивата страна
Бутер банички с шунка и кашкавал.Айрян.
Питка
Супа топчета
Телешко с грах
Айсберг,домати,краставици,чушка,сирене,маслини
Руло с шипков мармалад

# 636
Тези дни нямаме никакво време да готвене, така че разчитаме на свеки, днес супа от домашна кокошка, спанак с гъби и ориз със заливка, купила съм Снежанка има и сладолед ягоди и банани за десерт

# 637
З: пържени филии с яйца;

В: Печени пил. бутчета с ориз;
Таратор;
Крем карамел;

# 638
  • София
Кифли с масло и с шунка и кашкавал, крем супа от броколи с чедър, аспержи в бекон на фурна, печена царевица с чили сос, омлет със сирене, шопска салата

# 639
Принцеси с шпек и кашкавал + добавки.
Леща яхния, Таратор, Печени наденички, Маслен кекс с череши.
Пиле по гръцки, Пълнени гъби със сирена, Гръцка салата, Еклери(купени)

# 640
Скумрия на скара,задушени картофки,зелена салата.

# 641
  • Bарна, морето, сините вълни
Закуска: филии с крема сирене и кренвирш
Обяд: яйца на очи, македонка и таратор
Вечеря: картофена яхния с пилешко, пилешки хапки (полуфабрикат) и маруля със зелен лук, миди и риба тон

# 642
Закуска-страта(с шунка,луканка,кашкавал,извара,гъби),боза
Обяд-качамак със сирене и запръжка,кренвирши в бекон,таратор
Вечеря-панирани лучени кръгчета+сметанов сос ,бургери със свински кюфтета ,чедър сос ,яйца на очи,бекон,карамелизиран лук,айсберг,краставица,домат ,пържени картофи
Клафути с ягоди +сладолед

# 643
  • в кукувиче гнездо
За вечеря днес - кюфтенца от тиквички с чеснов сос и малко гриловани наденички. За детето зеленчукова крем супа с билкови крутони на фурна.

# 644
Снощи шопска салата и филе хек, паниран в паста патафри. За уелкъм дринк като се прибрах от работа имаше шампанско с ягоди и череши.
Тази сутрин за дъщеря ми хрупкаво мюсли с кисело мляко, синковците още хъркат - за тях бисквитена торта със замразени малини. Имам скрита една кутия на дъното на фризера и заплашвам да бия с точилката, ако някой ги омете с лъжицата. На обяд ще си правят сандвичи.
Вечерята ще е каквото мъжът ми приготви.
Аз сега ще си направя малко качамак и това ще е до довечера.

Общи условия

Активация на акаунт