Сериали и филми - sci-fi, fantasy, mystery, supernatural/тема XII

• 18 151
  • 738
  •   1
Отговори
# 345
Корейския ми е напълно ОК. Китайския не мога да го понасям.

Няма ли някакви новини относно ей тоя туийт:

https://twitter.com/samesmail/status/1173987378894999552

# 346
Няма новини. Трябваше да излезе тази година, но в момента нищо не се снима, заради извънредното положение. 
Освен това, актьорите от БЗГ уж няма да участват. Така твърдят, но понякога има изненади - може да имат някакво малко участие, кой знае...

# 347
  • София
Но как ли ще представят историята - не вярвам всички да станат тийнове, като номер 5?

Ами не знам как ще го извъртят, ама завършиха като тийнове. Аз не искам да ги гледам като деца. Искам да си останат както сега. Но явно ще се опитат да ''излекуват'' Ваня като дете? Защото сега вече злото е нанесено и е късно.

# 348
Точно това ми се струва странно - не вярвам сега да сменят почти всички актьори...

# 349
  • София
Може би ще варират. Ще преливат от млади и стари или пък половината шоу ще са млади, а после ще са си добре познатите ни.

# 350
Вероятно ще намерят начин да вкл+чат вече познатия каст, каквато и да е историята. Четох в Уикипедия какъв е оригиналният сж+жет на комикса - доста е мрачен, не вярвам да се водят от него, сигурно ще е съвсем нова история. Дано да се получи добре!
Сетих се, че съм гледала една пародия на сериала, която не е много интересна, но Тамо Пеникет е в ролята на Лутър и много му отива. Жената, която се превъплъщава в номер 5 е докарала перфектна прилика:

# 351
  • България
На мен корейския ми изглежда много по-лесен от китайския - струва ми се, че ако гледам повече сериали, ще започна да го разбирам, като английския и ще мога да ги гледам без субтитри. Вече разбирам някои по-прости думи и изрази.
Китайският ми звучи по-лесно и запомням думи, но чак да го науча така - едва ли, не съм полиглот. Обаче пък благодарение на тези сериали пак мога да чета книги на руски. Grinning Бях го позабравила.
Корейската бозица Mama Fairy and the Woodcutter въобще не ми хареса, минах по епизодите набързо. 2 от 10 има от мен.
Днес се чудя на кой китайски фентъзи сериал да се спра. Може би ще е Bloody Romance (2018).
https://mydramalist.com/27510-bloody-romance
Historical, Romance, Wuxia, Drama, Fantasy, Tragedy - ако има и трагедия в жанровете не гледам,
Скрит текст:
но и без това тази карантина започна да ме потиска, трагедиите ще са ми в унисон с настроението. Confused

Последна редакция: пт, 24 апр 2020, 15:10 от МоарейнД

# 352
Моарейн, колкото повече гледаш, толкова повече научаваш - то не е като истинското усвояване на език, защото само се научаваш да го разбираш, но не и да пишеш и говориш, но по принцип е възможно. Знам жени, които твърдят, че са започнали да разбират турски само от гледане на турски сериали Grinning

Трейлър на "Прекрасният нов свят", но не намерих дата. Вероятно ще го гледам. Сериалът е продукция на същата стрийминг платформа, която щеше да прави римейка на БЗГ (а може и да е заснет, все някога ще се разбере):

# 353
Трейлър на "Прекрасният нов свят", но не намерих дата. Вероятно ще го гледам. Сериалът е продукция на същата стрийминг платформа, която щеше да прави римейка на БЗГ (а може и да е заснет, все някога ще се разбере):
Скрит текст:

Аз го чакам. Ще го гледам.

Хари Лойд Sparkling Heart

# 354
Видя ли сградата на Делос съвсем в началото на клипа? Simple Smile И без това си приличат със ЗС, а даже са и снимали на същата локация...

# 355
Видя ли сградата на Делос съвсем в началото на клипа? Simple Smile И без това си приличат със ЗС, а даже са и снимали на същата локация...

Окото ...

Много си приличат. Но и по сюжет. Много фенове твърдят, че Ноланови са взаимствали доста от идеите си от Хъксли.

# 356
Излезе първи епизод на Penny Dreadful. Има го в HBO Go и rarbg.

Последна редакция: пт, 24 апр 2020, 18:18 от nymeria

# 357
  • София
Излезе първи епизод на Penny Dreadful. Има го в HBO Go и rarbg.

Мдаа, цяла вечер се мъча с него, спирам, пускам... ми не върви и това е.
Нищо общо с първия, пък и не харесвам Наталито.
Няма май да го следя.

Между другото по ФОКС започна първия филм Досиетата Х от 98 г.
Не съм го гледала от много много години, такива млади и хубави Мълдър и Скъли, едно мило ми стана.

# 358
  • Вестерос
Mного ми хареса Карбона. На втори сезон по средата съм. Жалко, че не е с Джоел Grinning

# 359
Препоръчайте ми нещо от типа на Dark, моля! А също може и нещо от корейските сериали. Само да не е фентъзи с принцове, принцеси и дракони.
От първа страница съм гледала почти всичко.

Общи условия

Активация на акаунт