Сериали и филми - sci-fi, fantasy, mystery, supernatural/тема XII

• 18 112
  • 738
  •   1
Отговори
# 585
  • България
Аз обожавам исторически, с любов и интрига ако има и фантастичен елемент още по-добре.
Не мога да свикна с инфантилната девойка в Ashes of love...
Тази поне има външна причина да е такава и ще има голям обрат при нея.
Не че не ме дразни много, но Феникс е страхотен.

# 586
  • Варна
Аз обожавам исторически, с любов и интрига ако има и фантастичен елемент още по-добре.
Не мога да свикна с инфантилната девойка в Ashes of love...
Тази поне има външна причина да е такава и ще има голям обрат при нея.
Не че не ме дразни много, но Феникс е страхотен.
За Феникс подкрепям, че е страхотен. Е, малко бързо се влюби ама е съдба, предполагам. Още съм силно в началото, 9 серия.

# 587
Гледах няколко епизода от Tales from the Loop.

Не е изобщо лош сериалът. Дори бих казала, че е доста добро sci-fi.

# 588
  • България
Изгледах Eternal Love (2017) и му пиша 10.
Сега гледам Love and Destiny (2019).
Сигурно и на него ще пиша 10 от 10 точки.
Актьорът в главната роля не е от най-красивите, но пък е много добър и завладява с играта си.

# 589
  • DE
Бях силно изненадана като разбрах, че бога на войната е Чен Чен, актоьра изиграл младия разбойник от "Тигър и дракон". Ни Ни е разкошна в тази роля, много я харесвам Heart

# 590
  • България
Jessie Zhang ми хареса повече от Ni Ni. Simple Smile
Но може да е и заради ролите им в сериала.
В този не са пропуснали главната пак да е леко дразнеща. Не е като в корейски сериал, но точно съм на епизоди, в които ми идва да ѝ извия врата.
В Eternal Love (2017) лисицата (Yang Mi) ми хареса, пиеше малко повече, но пък и какво друго да прави по цял ден. Joy

# 591
Изгледах Tales from the Loop.

Финалът е много тъжен.

# 592
Изгледах Tales from the Loop.

Финалът е много тъжен.
Да, оставя ти един меланхоличен привкус след всичко видяно. Той целия сезон беше такъв.
Не знам дали ще има втори сезон. Според теб има ли хляб за още?

# 593
Според теб има ли хляб за още?

Могат да разкажат, как се е стигнало до "направата" на Цикъла.

Също така могат да продължат сериала със съвсем нов каст и да разкажат нови истории.

Но като цяло, шоуто е много grim и внушава една особена безнадеждност. Особено тежко ми бе да гледам сериите покрай смъртта на Рус (Джонатан Прайс).

Меланхолия ... е може би най-точното описание на сериала. Кара те да мислиш за неща, дето е по-добре да не мислиш за тях, въпреки че са неизбежни.

# 594
  • София
Изгледах пилотния на Tales from the Loop.
Хареса ми и ме озадачи. Много тягостна атмосфера обаче, какво е това, WTF? :o

Ели,
Скрит текст:
Какво е това по дяволите? :о Не ми издавай за края, интересува ме епизод 1 само. Че няколко дни няма да имам възможност да гледам епизод 2, а нямам търпение да разбера.
Коя година е това? Разбира ли се? И какво по дяволите се е случило. Някакви роботи се разхождат. Роботска ръка на жив човек, мистериозно кълбо? Преплитане на времето? Черна дупка? :о
между другото усетих се, че момичето ще се окаже майката на момчето, ама как така по дяволите. Явно се е случило когато хвана черното парче на мястото на къщата им и после когато го постави обратно в кълбото под земята и се оправи времето. А в промеждутъка са се засекли във време-пространството.
Случило ли се е нещо на Земята или това е само за това градче?
Гледам някакви първобитни компютри, монитори и телевизори. 50-те, 60-те години?
или е бъдещето, ама сме се върнали годни назад в развитието.

# 595
Tales from the Loop един сезон ли ще е или може да има и други?

# 596
Дяволо,
Скрит текст:
действието се развива в някакво измислено градче Мърсър в Охайо.

Прилича на началото на 80-те години.

# 597
Oт Tales from the Loop това е IBM PC и е представен през 1981,а масово навлиза следващата година.
Скрит текст:
Може би началото на 80-те години,ако приемем,че използват най-новата техника за времето си.

# 598
Diavolo, пълна мистерия остава откъде се е появила сферата и какво точно въздействие върху всичко наоколо има. Много е откачено всичко. Кара те да се в гледаш в себе си въпреки цялата фантастика наоколо.

# 599
  • София
Изгледах сезон 1 на Upload
https://www.imdb.com/title/tt7826376/?ref_=nv_sr_srsg_0

НФ/Комедия/Драма
10х25
Подновен за 2 сезон

Много ми хареса и горещо препоръчвам. Отдавна не се бях забавлявал толкова. Е, имаше и тъпи моменти, но хайде сега...
Като цяло топ заглавие за 2020 г. Очаквам с нетърпение сезон 2, особено след финалът...
-
8.0

Общи условия

Активация на акаунт