Сериали и филми - sci-fi, fantasy, mystery, supernatural/тема XII

• 18 095
  • 738
  •   1
Отговори
# 630
Мисля, че не е напълно сигурно за смъртта му -
Скрит текст:
Ингрид каза, че е променяла настройките на колата, защото много го обича, но това може да се приеме по два начина -
1.Тя го е убила.
2.Тя предполага, че баща й го е убил и му прави намеци.
Ако е второто, това може да е свързано с нейната ненавременна смърт.
При всички случаи, тя не е
Скрит текст:
изпратила човекът, който беше размазан в асансьора - видяхме реакцията й преди това, когато хвърли празната касетка във фонтана. Изглеждаше искрена. Значи този човек вероятно е пратен от истинския убиец.

# 631
Петя, аз точно това имах предвид като споменах Ингрид.
Скрит текст:
че е манипулирала колата, на всичко друго е организирано от баща ѝ и компанията му. Според мен тя не 2 убит, защото сподели, че се е ъплоуднала по собствено желание.

Последна редакция: сб, 13 юни 2020, 10:48 от Вечерница

# 632
  • Вестерос
Само заради вас ще го изтегля, въпреки депресиите. Щом поражда такава дискусия Simple Smile А и да не се цепя от колектива Grinning Grinning

# 633
  • София
Ааа, Тиф депресиите са за 'Разкази от Цикъла' а напоследък коментираме Ъплоуд, който е лек и докачлив, но много готин и пораждащ въпроси. За мен и двата трябва да се гледат.

колкото до 'Цикъла,' 6 епизод без политкоректен (гей любов между афроамериканец и бял), вече няма как да минем без това, особено щом са намесени Нетфликс или Амазон. Но бе толкова красиво всичко, че нямам никакви забележки и ако това е бъдещето, поне да го правят с финес, с добър сценарий и добри актьори, ако искат да променят/постигнат нещо... Simple Smile

# 634
Цикъла къде го има, в нетфликс го няма, нали
И аз не ви чета защото не съм го гледала

# 635
Цикъла къде го има, в нетфликс го няма, нали
И аз не ви чета защото не съм го гледала
Tales from the е продукция на Амазон и вероятно по тракерите ще го има.

# 636
  • София
Хепи,
Tales from the Loop го има в замунда, зелка, арена и т.н. и е преведен.
8 епизода х 50 мин.

изгледах епизод 7. разтърси ме.
в началото си викам какво става ве?! wtf
но после
Скрит текст:
когато го дадоха без ръка и срещу него мъж с гласа на Прайс ми стана ясно.
поредна тъжна история, но толкова красива и хвърляща толкова смисъл за всичко което представляваме ние хората...

# 637
Тия двете момчета ... какви изроди само. И за тях последствия няма. Ужасна история.

# 638
  • България
Аз продължавам със Scarlet Heart (2011)
Сюжетът на китайската версия ми харесва повече -
Скрит текст:
пътешественичката във времето е само наблюдател, поне до половината от сериала не успява да повлияе на случващото се. Също така не е причина за борбата на 8мия принц за трона.
Корейците обаче са заложили на страхотен мъжки актьорски състав.
Но фантастиката и в двете версии е твърде малко, не бих повторила гледането.
Ако искате исторически сериал - гледайте китайската версия, любовна история - Лунни любовници.

# 639
  • DE
Е, ти пък, какво му е на китайския мъжки състав. Всички принцове са ИКЕ(изключителни китайски екземпляри) Grinning Корейците повечето бяха айдълчета от бой групи дето ги пробутват за актьорчета, включително главната бяла птица.
Сетих се, че може да ти хареса "The Journey of Flower" - достатъчно приказен е, безсмъртни, магии, страхотни колоритни образи, хубав женски състав и един великолепен Уолас Heart https://doramatv.live/the_journey_of_flower

# 640
Започнах Спейс форс. Още съм в началото, но епизодите са кратки - утре може би ще догледам сезона Simple Smile
Малко тъпичък, но става. Джон Малкович ми е любимото нещо в сериала.

Уау, току що забелязах, че актьорът, който играе леко видиотеният ИИ в Ъплоуд, участва и в Спейс форс. Напоследък често ми се случва да гледам по едно и също време сериали със съвпадащи актьори - странно.

Последна редакция: сб, 13 юни 2020, 19:20 от pppqqq

# 641
  • България
Е, ти пък, какво му е на китайския мъжки състав. Всички принцове са ИКЕ(изключителни китайски екземпляри) Grinning Корейците повечето бяха айдълчета от бой групи дето ги пробутват за актьорчета, включително главната бяла птица.
Отстъпват на корейския подбор, а и с тия прически хич не мога да ги възприема. Добре че понякога са с шапки. Joy
Сетих се, че може да ти хареса "The Journey of Flower" - достатъчно приказен е, безсмъртни, магии, страхотни колоритни образи, хубав женски състав и един великолепен Уолас Heart https://doramatv.live/the_journey_of_flower
Този съм го изтеглила, Ма Ке беше страхотен Ya Long в The Journey (2017)

# 642
  • DE
Този май е продължение, не съм го гледала, но Ма Ке прави страхотна роля в този който ти препоръчах, може да се каже, че неговата беше коронна за сериала Heart

# 643
  • България
Героят на Ма Ке е с различно име.
И двата сериала имат втори сезон:
https://mydramalist.com/15682-the-journey-of-flower-2015
https://mydramalist.com/22610-the-journey-2
Пропуснах за  Scarlet Heart (2011). Харемите им също не допринасят за възможността да повторя гледането на сериала. Confused
Да си деляла любимия с другите жени, защото повече съпруги означавало по-добро благосъстояние. Мерси.

Последна редакция: сб, 13 юни 2020, 19:59 от МоарейнД

# 644
  • Варна
Аз пък съм омагьосана още от Moon lovers! Изгледах Ashes of love, тая фея, прочее недоразумение, ми скъса нервите! Стана поносима, чак като застрада след след сватбата. То възкресение, един път, два пъти... Инак двамата братя бяха вълшебни! Почнах Ever Night, нямам мнение още, на втора серия съм.
Но Ги беше уникален в корейския вариант на драмата. Още ме държи! Опитах с Илджиме, мъка, не ми се гледат детски работи, докарах до 9та серия.

Общи условия

Активация на акаунт