Сериали и филми - sci-fi, fantasy, mystery, supernatural/тема XII

• 18 075
  • 738
  •   1
Отговори
# 645
Аз пък съм омагьосана още от Moon lovers! Изгледах Ashes of love, тая фея, прочее недоразумение, ми скъса нервите!

Moon lovers май им е най-добрият на корейците от фентъзитата. Ashes of love не става.

Гледай:
Скрит текст:
The World of the Married. Много добре направен сериал, но не е фентъзи.

# 646
  • DE
"Ashes of love" няма да гледам основно заради главната, не мога да я понасям Grinning
Когато излизаше "Илджиме" беше голям хит едва добутах до 4 и го зарязах, аз харесвах Джун Ги още от "Моето момиче"  където бе в ролята на второто колело, а там пък водещ е И Донг Ук(Жътварчето Grinning ), смятайте това преди N брой години  когато никой не гледаше азиатско и имаше глад за субтитри.
"Пътешествието на цветето" даже има бг превод http://www.easternspirit.org/forum/index.php?/topic/12049-the-jo … y-of-flower-2015/

# 647
  • Варна
Главната беше ужасяваща в Ashes of love, тотал щета! Пълен инфантил, то само гласа й как изтраях. Към края беше вече много по-добре.
Аз много обичам фентъзи и май ще се прехвърля при братята китайци.
Хуаранг щях да гледам, може да го пробвам

# 648
Аз още доглеждам два корейски. Имам да наваксвам с Кралят: Вечният монарх. Също и 365:Повтори годината. Последните една-две седмици нямах време и изостанах.
На Хуаранг изгледах 2 или 3 епизода и го спрях точно заради главната. Не е типичната примерна девойка, но тази пък е в другата крайност; не ми беше забавна.

# 649
Moon lovers май им е най-добрият на корейците от фентъзитата. Ashes of love не става.
Не.Най-добрият е Four Gods
Аз харесвам много и Circle: Two Worlds Connected,но той е по-скоро SciFi,а не фентъзи.

Дане,не си гледала Илджиме до финала Stuck Out Tongue Closed Eyes Аз римейка не съм гледала,няма да си го причиня втори път.
 Джун Ги го гледах за първи път в The King andthe Clown

# 650
  • DE
Аз и прехваления "Чуно" не съм гледала, въпреки изобилието от ИКЕ Grinning Но знаеш, че аз съм повече от 10 години на азиатския фронт и в началото гледах наред, за няколко години така се преситих, че от 2016 не съм поглеждала корейско, "Гоблин" беше последния.
Но да, "Четирите бога на краля" е най-добрия, въпреки първите 2 епизода и бялата перука на Пе Йонг Джун  Grin

# 651
"Четирите бога на краля" не успях да го захапя. Просто не мога да мина първите серии.

Circle: Two Worlds Connected е за извънземни, а на мене тия сюжети отдавна са ми скучни.

Чуно е страхотен сериал, но е исторически.

# 652
Този съм го гледала, но ми беше донякъде безинтересен и даже бях го забравила. Не е само за извънземни, ами и за клонинги. Бъркотия. И е недовършен - изглежда са искали втори сезон.
Не е съвсем недовършен - арката има край, но историята с извънземните не е приключена.

# 653
Eли,избутай първите епизоди,после става по-интересно.Той е свързан с митологията им.

Аз и прехваления "Чуно" не съм гледала, въпреки изобилието от ИКЕ Grinning Но знаеш, че аз съм повече от 10 години на азиатския фронт и в началото гледах наред, за няколко години така се преситих, че от 2016 не съм поглеждала корейско, "Гоблин" беше последния.
И аз не го довърших,но не си спомням защо.BlushАма вече исторически корейски не смея да гледам,че винаги завършват по един и същи начин.

# 654
Ама вече исторически корейски не смея да гледам,че винаги завършват по един и същи начин.

Краят е сълзи и сополи, но актьорската игра на главния е превъзходна.

Някой гледа ли Snowpiercer?

# 655
  • България
Главната беше ужасяваща в Ashes of love, тотал щета! Пълен инфантил, то само гласа й как изтраях. Към края беше вече много по-добре.
Наистина ужасна и много тъпо парче.
Даже Елексира на разрушението не може да оправдае лекомисленото ѝ поведение и крайните действия.
Аз много обичам фентъзи и май ще се прехвърля при братята китайци.
И аз много обичам фентъзи и затова съм при китайците.
Какви предпочиташ - с богове, демони, хора, дракони или само с хора със супер сили и магии?

# 656
Мисля да гледам Сноупиърсър - първоначално мислех, че е прикуъл на филма, но се оказа, че съм в грешка и е съвсем нова версия Simple Smile Но не знам кога ще стигна до него, първо ще си наваксам със започнатите.
От историческите корейски харесвам тези, които са по истински събития. Като сериалът за Саймданг - имаше и прераждане, но въобще не беше от значение за историята. Изключително въздействаща и тъжна любовна история. Бих го изгледала пак.
Започнах един друг чист исторически - Хуаджунг, но онлайн и много ми насича, и спрях да го гледам за сега (не намирам от къде да го сваля). Като събера търпение ще продължа. Той е дълъг - май беше 50 епизода. И изглежда е добра, сериозна драма, иска ми се да го догледам.

# 657
  • България
Започнах един друг чист исторически - Хуаджунг, но онлайн и много ми насича, и спрях да го гледам за сега (не намирам от къде да го сваля).
Аз си сложих добавка Internet Download Manager и през хром тегля епизодите от сайтове за онлайн гледане.
По-новите китайски фентъзита ги няма в руторент и се опитах да гледам онлайн, но също много ми насича и се налага да тегля.

"Ashes of love" няма да гледам основно заради главната, не мога да я понасям Grinning
"Пътешествието на цветето" даже има бг превод http://www.easternspirit.org/forum/index.php?/topic/12049-the-jo … y-of-flower-2015/
Благодаря за линка! С български субтитри ми е най-приятно да гледам.
Yang Zi е симпатична, но ти съчувствам. Заради Dilraba Dilmurat изпускам много сериали, а в Sweet Dreams (2018) си партнира и с Allen Deng Heart - добре че става дума само за фантастика, че ако беше фентъзи нямаше да го преживея лесно. Joy

# 658
Ама вече исторически корейски не смея да гледам,че винаги завършват по един и същи начин.
Краят е сълзи и сополи, но актьорската игра на главния е превъзходна.
Те повечето им завършват така.Принципно съм ревла и сълзи не ми останаха за финалите на историческите им драми.

# 659
Snowpiercer ми е в списъка, но искам да изгледам отново филма и тогава ще си го пусна.

Общи условия

Активация на акаунт