Вторият път стана след раждането на сина ми. Самото раждане беше по спешност-секцио. След като се роди бебето ме приведоха в Реанимация. Два дена ми извършваха кръвопреливане, но не можех да задържа достатъчно и бях изпаднала в кома. Тогава излязох извън тялото си, минах по тавана през два дълги коридора и в трето помещение чух и видях доктора да говори с мъжа ми и да му казва, че правят всичко възможно да ме закрепят, но нищо не се знае. Това, което изпитвах в този момент беше лекота и радост и не исках да се прибирам в тялото си, но се върнах защото имах вече дете. (Помня какви ми бяха разсъжденията тогава). Е, възстанових се доста бързо след това.
Третия път беше, когато свекър ми беше на смъртно легло и го чакахме да почине. Седяхме в хола аз, свекърва ми и мъжа ми. По едно време мъжа ми, ни каза, че баща му е починал и е минал току-що покрай него. Отидохме в стаята, където лежеше свекъра и той си беше отишъл вече.
Знам колко налудничава е всичко, което написах, но това са неща които никога няма да забравя.