Случи ми се нещо странно XXX

• 66 448
  • 793
  •   1
Отговори
Тема за споделяне на странните неща, които ни заобикалят

Предишните теми:

Последна редакция: пн, 26 авг 2024, 12:37 от FBID10206456949248728

# 1
Благодаря за новата тема. Какво точно е странното в този клип?

В скрития текст, където са старите теми, не сте добавили 29-ата тема, тоест предишната.

# 2
Сега го правя тъкмо, и вече излизам от почивка. Ще редактирам после.

# 3
Благодаря за новата тема. Какво точно е странното в този клип?

Пренасям от старата тема:
на клипчето гледаме сянката отзад, която минава. Няма течение, няма други хора, няма домашни любимци, няма отражения от огледало, няма отворени врати, просто коридор.
Просто кучето минава зад вратата, доста ясно се вижда. У нас по същия начин го виждаме зад мътното стъкло, когато минава.

Да, но в къщата няма куче Grinning

# 4
А кой каза, че няма куче? Явно има.
Клипът е публикуван без заглавие, без description. Ясно се вижда, че преминава домашен любимец зад стъклото, по-голям от котка, ясно се вижда как прави завой наляво и маха с опашка, точно куче си е.

# 5
Честита юбилейна 30та тема! Simple Smile

Макар и да не ми се случва нищо странно напоследък - чета с голям интерес на другите. Тъкмо с наближаването на есента, ако на всички ни се случват странни неща, ще имаме да си четем много, сгушени в някое одеяло Grinning

Дано не прозвучи по грешен начин, но се надявам да има поводи за разказване и дискутиране в тази тема Simple Smile

# 6
Добавих 29-та тема.

# 7
  • BG-DE
Защо наистина не се разшири темата и да не е само за странни неща, те не се случват чак толкова често, а да се дискутират и други неща, и да не се трият.

# 8
Защото ще стане тема по всичкология. Нека има такава, която да е точно за необясними неща, за паранормални.. Аз се кефя, че има такава тема.

# 9
  • BG-DE
Е, да но по темата реално доста рядко може да се пише, странните неща затова са странни, защото са редки 😊

# 10
Аз не съм доволен от така оформената тема. Можеше човек малко да се постарае, да е добре оформена, да се добави текст, да се оправят шрифтове, подреждане... да е приятно за окото. Да се сложи анкета горе.. нещо  от рода на: "Преживявали ли сте паранормално явление?"... или нещо за сънищата, за шестото чувство, за духове.. за какво ли не.. Анкета може да има с всяка нова тема. Както и да е...

# 11
Пускам отново тук, тъй като отговорих в старата:

Честно казано на мен не ми се води този разговор и не ми се дават едни и същи обяснения във всяка тема (може би вече за четвърти-пети път отговарям на едни и същи въпроси). Моля, който пуска следващата, да не го качва на първа страница. Така че (за последно Simple Smile) - към този момент в къщата няма куче, няма друг човек, мястото е коридор и няма прозорци, няма и отворени врати. По същото време ние с малкото ми дете сме в банята, в другия край на апартамента, когато чувам музиката. Тъй като по онова време постоянно нещо се случваше - пускане на котлон, пускане на вода и т.н. (възможно най-общо), аз решавам да го снимам и да го изпратя на мъжа ми, който по това време е нощна смяна. На живо не виждам сянката, на клипа я виждам. Ден след това от секцията се включи количка с дистанционно, което дистанционно беше прибрано в шкаф с играчки. Количката вървеше напред-назад (сякаш определено се управляваше от някого), докато не избута всички играчки и не се показа (пред нея бяха наредени фигури) и в този момент аз вече бях качена на дивана от страх. Това е кратката версия.

# 12
Благодаря за новата тема
Необикновени неща не се случват често, за съжаление, но дано имаме качествени истории.

Последна редакция: пн, 26 авг 2024, 14:32 от .Hazel.

# 13
@Ambrosia, отговорих и на другия ти коментар, в края на предната тема. Просто, за да няма такива недоразумения, слагай заглавие на видеоклипчето в YouTube, а в полето за Описание, напиши 1-2 изречения, за да стане ясно какво е. Иначе гледаме някакво изсипано клипче и не знаем кой какво е искал да каже с него. Надявам се, разбираш какво искам да ти кажа. Фокусът не е върху това дали вярваме или не, а че не става ясно какво има на клипа, защото дори няма и заглавие, няма и description. А при изсипването на линка тук пак никой не дава обяснение.

# 14
Ох, аз не видях къде отговарям и пак поствам.
Аз не съм искала да се качва и да се дават обяснения, наистина. Бях го споделила тук преди може би 6-7 години, мисля, че детето ми беше на 1, когато се случваха тези неща в разгара си. И тогава го обсъждахме, оттогава се качва на първа страница и се въвличам без да искам в една повтаряща се дискусия. За мен няма проблем, наистина, аз не бих искала да убеждавам когото и да е в каквото и да е, просто ми се струва, че няма смисъл да се обсъжда при всяка нова тема. Обсъждано е във времето, минало е, напоследък (от две-три години вероятно, не знам) не се случва нищо "интересно".

Общи условия

Активация на акаунт