Случи ми се нещо странно XXIX

• 85 084
  • 817
  •   1
Отговори
# 810
# 811
на клипчето гледаме сянката отзад, която минава. Няма течение, няма други хора, няма домашни любимци, няма отражения от огледало, няма отворени врати, просто коридор.
Просто кучето минава зад вратата, доста ясно се вижда. У нас по същия начин го виждаме зад мътното стъкло, когато минава.

# 812
на клипчето гледаме сянката отзад, която минава. Няма течение, няма други хора, няма домашни любимци, няма отражения от огледало, няма отворени врати, просто коридор.
Просто кучето минава зад вратата, доста ясно се вижда. У нас по същия начин го виждаме зад мътното стъкло, когато минава.

Да, но в къщата няма куче Grinning

# 813
Честно казано на мен не ми се води този разговор и не ми се дават едни и същи обяснения във всяка тема (може би вече за четвърти-пети път отговарям на едни и същи въпроси). Моля, който пуска следващата, да не го качва на първа страница. Така че (за последно Simple Smile) - към този момент в къщата няма куче, няма друг човек, мястото е коридор и няма прозорци, няма и отворени врати. По същото време ние с малкото ми дете сме в банята, в другия край на апартамента, когато чувам музиката. Тъй като по онова време постоянно нещо се случваше - пускане на котлон, пускане на вода и т.н. (възможно най-общо), аз решавам да го снимам и да го изпратя на мъжа ми, който по това време е нощна смяна. На живо не виждам сянката, на клипа я виждам. Ден след това от секцията се включи количка с дистанционно, което дистанционно беше прибрано в шкаф с играчки. Количката вървеше напред-назад (сякаш определено се управляваше от някого), докато не избута всички играчки и не се показа (пред нея бяха наредени фигури) и в този момент аз вече бях качена на дивана от страх. Това е кратката версия. Grinning

Последна редакция: пн, 26 авг 2024, 12:48 от Ambrosia

# 814
Амброзия, просто можеше да има обяснение към самия клип, в ютюб.. няма нито заглавие, нито description. Човек няма как да знае кой какво е искал да каже с този клип. Сегашното ти обяснение донякъде дава отговори. Но всеки, който го види за първи път и не знае за какво иде реч, ще има да се чуди. Аз просто помислих, че някой си е снимал кучето и е снимал безмислен клип.
Затова и попитах "а това кой го казва, че няма куче"? В случая става ясно, че ти  си въпросната Ели и ти си си снимала собствената стая. Това кой и как да го знае, откъде можехме да го разберем? Благодаря, че внасяш разяснение.
към този момент в къщата няма куче, няма друг човек
Е в случая очевидно е имало куче. Ясно се вижда, че е куче, а не лисица, котка, заек и т.н.

# 815
Аз не съм искала да се качва и да се дават обяснения, наистина. Бях го споделила тук преди може би 6-7 години, мисля, че детето ми беше на 1, когато се случваха тези неща в разгара си. И тогава го обсъждахме, оттогава се качва на първа страница и се въвличам без да искам в една повтаряща се дискусия. За мен няма проблем, наистина, аз не бих искала да убеждавам когото и да е в каквото и да е, просто ми се струва, че няма смисъл да се обсъжда при всяка нова тема. Обсъждано е във времето, минало е, напоследък (от две-три години вероятно, не знам) не се случва нищо "интересно".
И не, не е имало куче.

# 816
Да, но понеже обяснявате на хора, които изобщо не знаят за какво става въпрос, обяснявате отзад напред и няма как да стане ясно по този начин.
Кажете първо: в къщата не живее куче.... но на клипчето се вижда куче зад вратата. Въпросът е: как и откъде е влязло това куче.   Това вече е загадката. Ама докато стигна до нея... първо се чудя човек какво е снимал, трябваше играчката ли да гледам, кое да гледам? Първо гледам клипчето, виждам, че някаква лампа мига в ритъма на музиката.. нещо, което е нормално, виждам, че куче минава зад вратата, но акцентът за мен беше мигащата лампа и не знаех човек какво се опитва да каже с този клип. "Устройството не е включено в контакта, но лампата мига, как е възможно?" . КОгато не се дава обяснения в самия клип, в YouTube, тогава никой не знае какво е искал да каже авторът на този клип.

Иначе разбирам, че някой публикува за пореден път този клип, което е безумно. Още повече.. без обяснение. А и разбирам, че е коментирано и обсъждано неколкократно.

# 817

Общи условия

Активация на акаунт