Случи ми се нещо странно XXIX

• 85 081
  • 817
  •   1
Отговори
# 795
  • Варна
 Много неща са ми се случвали, разбрах че е по-удачно да подхождам ,освен с внимание, и с хумор. В конкретния случай -  бих казала високо и ясно ,,Да ти се върща двойно..." Пък може и да отделя малко слюнка. Дори и госпожата да няма нищо общо с лошотия, може да се престорите, че сте със слушалка/ на телефона/  Simple Smile

# 796
  • Terra incognita
Не знам дали има връзка с това, но в момента, в който написах това и го постнах, ми стана изключително зле, обърна ми се коремът, сякаш ще повръщам, виене на свят и сърцебиене. Излязох малко на въздух и след около 20мин ми мина сякаш нищо не е било.
Такова нещо ми се случи преди много години, когато посетих познати в един малък град. Предупредиха ме да си нося чесън или нещо против уроки, защото имало много лоши очи. Аз, разбира се, се изсмях, защото не вярвах в подобни неща. След една разходка се тръшнах със същата “симптоматика”, а моята позната предложи да ми “пребае” с клечки кибрит. Ами, мина ми. Случайност ли е, какво е, не знам, но сякаш има нещо.

# 797
  • Мадрид / София
Не знам дали има връзка с това, но в момента, в който написах това и го постнах, ми стана изключително зле, обърна ми се коремът, сякаш ще повръщам, виене на свят и сърцебиене. Излязох малко на въздух и след около 20мин ми мина сякаш нищо не е било.
Такова нещо ми се случи преди много години, когато посетих познати в един малък град. Предупредиха ме да си нося чесън или нещо против уроки, защото имало много лоши очи. Аз, разбира се, се изсмях, защото не вярвах в подобни неща. След една разходка се тръшнах със същата “симптоматика”, а моята позната предложи да ми “пребае” с клечки кибрит. Ами, мина ми. Случайност ли е, какво е, не знам, но сякаш има нещо.

А не си ли го причиняваш сама? Мислите, очакванията и нагласата за нещо отрицателно водят до появата му. Ние сме създатели чрез нашата енергия. Всичко е в нас.
И има начин да се защитиш, докато се настроиш да мислиш положително.
Представи си, че си в един голям балон от бяла светлина и мислено се огради с ограда от бяла светлина. Там вътре си защитена и ничия друга енергия не може да те засегне.

# 798
  • Terra incognita
Не мисля, че си го причинявам сама, защото по принцип не мисля за тези неща и не вярвах, докато не ми се случи, или просто е било съвпадение.
Действително бях забравила за тази жена и жеста й, а когато колата изгърмя рязко си го припомних. Разбира се може да е просто съвпадение.

# 799
Ами аз съм чувала, че има накакви жестове, като да събереш показалец и среден пръст “да не връзва/да не хваща”, по някакви спомени от детството
Не знам работи ли

# 800
Ами сложи си червен конец на ръката и другия път кажи "От твоята уста в твоята пазва".

# 801
Внушения и очаквания Ако е имало нещо,щяхте да имате проблем и при отиването до Гърция.Когато търсиш,винаги ще намериш😊
Пускай си нещата покрай теб и не си внушавай глупости.

# 802
Казвали да ми да се мият очите след среща с такива хора, да напръскаш дома/ колата със светена вода, да си носиш обърнато навън огледало в чантата или чесън над входната врата съм виждала......

# 803
  • Мадрид / София
Днес гледах едно видео, от което вече нищо не помня, но имаше картинка, която в един момент ми даде да разбера как всички ние сме едно цяло. Ще ви покажа една подобна, защото тази, която видях не мога да я намеря. Та такава подобна:

Тази е на схемата на мрежата неврони. Обаче ние сме нещо много подобно. Централната светлина е като Бог, а ние сме по-малките светлини и сме продължение на Бог. Всяка една по-малка светлина свети със светлината на Бог, но в миниатюрен размер. Всяка една малка светлина живее свой собствен живот и опит. Виждат се едни слаби линийки, които свързват отделните точки светлина и всички те са свързани с такива линийки с централната светлина. Тези линийки са връзките по между ни както и по които протича информацията и захранва както отделните малки точки, така и централната голяма точка-светлина. Тоест ние се обогатяваме едни други и същевременно обогатяваме Бог (името е условно, тъй като всеки може да му даде име, което му е угодно). Така Бог опознава себе си, чрез нашия опит. Чрез линийките информация (потоци) сме свързани в едно цяло както по между си, така и с Бог. Тоест всичо това е един действащ организъм. Не е нещо отделно. Всяка една частица от този организъм е важна за цялото.
Това е. Дадох го, може на някой да му послужи.

Когато беше малък сина ми, винаги му миехме лицето след гости за да се успокои детето. За другите поверия не съм чувала.

# 804
Това за водата си е common sense, водата отмива нечистотиите и на всички ни олеква след наплискване на лицето и вземане на душ, дори инстинктивно след напрегнат ден това ни идва да направим.. Неслучайно се чувстваме добре покрай водата и водни басейни, и се сещам за изказване на Юнг, че "когато душата натежи, се втечнява, и е добре да е край вода".. организма ни съдържа много вода и няма как да не си взаимодействаме, сещам се за Стопанката на Господ, много неща от тоя сорт разнищва, включително и кои хора ги хваща магия и кои не... Сори за спама Grinning

# 805
Аз имам ОКР да си плискам лицето с вода. По десетки пъти на ден, студена вода. Като се прибирам отвън задължително.
Скоро попаднах на информация, че плискането на лицето със студена вода сваля кортизола, респективно намалява стреса.
Може да се окаже, че нямам ОКР, а съм си просто стресирана. Simple Smile

# 806
  • Deutschland
При мен червения конец не проработи, въпреки че беше осветен в църква. Лично попа ми го даде. В момента в който го сложих, карък след карък, накрая се скъса и падна незнайно къде.
И аз търся талисман, който предпазва.
От дете още съм податлива на уроки и съм се драла от рев всеки ден.

# 807
Моля някой да пусне нова тема.

# 808
Тема за споделяне на странните неща, които ни заобикалят

Да, дано Кая пусне днес новата тема. И като видях първия пост в тази тема, какво точно има на клипчето, което се води странно? Аз не разбирам този клип.  Лампата свети в ритъма на музиката, но то има много такива сега, правят ги за дискотеките, за украса...

# 809
Моля някой да пусне нова тема.

И да я кръсти по друг начин или да разшири заглавието, за да може да се пише на воля за камъни, конци, води, потоци и кой каквото се сети.

diziler, на клипчето гледаме сянката отзад, която минава. Няма течение, няма други хора, няма домашни любимци, няма отражения от огледало, няма отворени врати, просто коридор.

Общи условия

Активация на акаунт