Случи ми се нещо странно XXIX

• 85 095
  • 817
  •   1
Отговори
# 780
Извинявам се за спама, но в темата за вицове, докато обсъждате викане на духове тук се появи това :

# 781
  • Deutschland
В Ловци на духове канеха разни звезди да разказват и после ходеха заедно да разследват по разни замъци и къщи. По AXN го даваха.

# 782
Сега го открих, Celebrity ghost stories е и има доста сезони с известни звезди, пише че го има по Prime, но се съмнявам да е в нашите ширини.

Не намирам обаче Бенисио, почнах да мисля, че съм го объркала с Чаз Палминтери…

# 783
  • Deutschland
Снимка от немска група за паранормални явления. Вляво под луната поне аз виждам жена в бяло.

# 784
  • Sofia
По тв даваха “Истории с духове”,доста реално и страховито представяха реални истории.

# 785
Дядо ми, когато почина, все казваше, че вижда мъж да вратата, който е дошъл да го вземе и искаше да го изгоним, но той казваше, че все там стои и чака. Вероятно е бил свети Петър.
Същото се случва и когато дъщерята на познати умира като дете и казва на майка си да не се притеснява, защото вижда баща си (който е починал, когато е била бебе) и че тя ще тръгне с него.
Чували ли сте други такива истории, при които умиращ човек вижда някой, който е дошъл да го “вземе”?

# 786
  • BG-DE
Фрау, много интересна снимка, наистина се вижда жена.

# 787
Дядо ми, когато почина, все казваше, че вижда мъж да вратата, който е дошъл да го вземе и искаше да го изгоним, но той казваше, че все там стои и чака. Вероятно е бил свети Петър.
Същото се случва и когато дъщерята на познати умира като дете и казва на майка си да не се притеснява, защото вижда баща си (който е починал, когато е била бебе) и че тя ще тръгне с него.
Чували ли сте други такива истории, при които умиращ човек вижда някой, който е дошъл да го “вземе”?

Майка ми, преди да почине каза същото видяла баба ми и дядо ми в коридора вечерта- идвали да я вземат.

# 788
  • София
Прабаба ми часове преди да почине говореше с починали близки. Нас ни изключваше изобщо от възприятията си - не реагираше на думите ни. Все едно вече беше там духом, само тялото й още беше тук.

Последна редакция: сб, 24 авг 2024, 09:57 от Pandachina

# 789
Когато почина свекър ми сънувах родителите му, които казаха, че са дошли да го вземат. Аз тези хора и на снимка не ги бях виждала, починали са много преди да се запознаем с мъжа ми. Описах ги на свекърва ми, каза, че са изглеждали точно по този начин, както ѝ ги пресъздадох. Показа ми ги на снимки, наистина приличаха на хората, които бях сънувала. Опитах се да се сетя дали пък някога не съм разглеждала албуми и случайно да съм попадала на тях - не си спомних.

# 790
Миналия месец сънувах татко, който почина миналата година месец февруари. Сънувам, че излизам от вкъщи с кучетата и го виждам на тротоара гледа към съседите. Съседа ни Бог да го прости се разболя от алкохол (както и баща ми) и беше в тежко състояние, но все още жив. Та излизам с кучетата, виждам го и му казвам " Татко какво правиш тук, нали те погребахме.", той ми каза, че има работа. Връщам се от разходката и гледам татко с комшията си говорят и татко го хвана под ръка и изчезнаха. Събудих се и видях, че е 5:30ч. Към 7 излязох с кучетата и срещам друг комшия, който ми каза, че въпросния болен съсед е починал в 5и30ч.
Изобщо аз нещата ги виждам чрез сънища.

# 791
  • Мадрид / София
Истина е, че умиращите виждат свои близки или други, които идват да ги придружат при момента на напускане на тялото. Знам от хора запознати с процеса, че се минава през няколко етапа, докато накрая умиращия е достатъчно спокоен за да напусне тялото. Преди това по някаква своя си причина се съпротивлява или просто не е готов за тази примяна. Това, когато смъртта настъпва постепенно. При внезапната смърт може да се чувстват объркани в началото, но винаги идва някой да ги посрещне.
Добре е някоя молитва да се каже ако се знае или да се помоли някой от вече умрелите да иде да го посрещне. Знам че звучи странно, но действа.
Просто сме израснали с едни втълпени ни програми, дето трудно се преборват, а иначе имаме силата да въздействаме на реалността ни и да живеем доста по-комфортно.

# 792

единият ми прадядо, лека му пръст, часове преди да почине бил казал на баба ми че братята му най-накрая са се върнали от война и искат да празнуват с него. прадядо ми е имал 2 по-големи братя. и тримата се сражат във 2та световна, само той се връща жив. баба ми каза, че хем е плачела зашото е знаела, че му идва края, хем се е радвала, че най-накрая вижда братята си.

# 793
Не трябва ли да си пуснем нова тема?

# 794
  • Terra incognita
Аз искам пак да отворя темата за урочасването и целенасочено предаване на негативна енергия и как да й противодействаме.
Имаме една съседка, която май се занимава с недобри неща.
Всеки път като се разминем- аз или някой от семейството и тя демонстративно се изплюва в земята. Нищо не сме й направили. Миналата седмица тръгваме за морето и за лош късмет тя тъкмо излизаше, подмина ни, обърна се и се изплю на пътя ни. На връщане от морето, насред магистралата в Гърция, нещо в мотора се счупи, колата се разтресе и разтече. Няма да обяснявам колко разправии имахме, докато ни изпратят пътна помощ от представителството на марката в Солун, с малки деца в тъмницата насред магистрата, часове. Интересното е, че колата е нова, само на 2г, купихме я съвсем скоро, като й е направен пълен преглед и според изчисленията може да премине 6000км без проблем. Както и да е, мина и замина, важното е, че ние сме невредими.
Други съседи разказват същото за тази жена, като след този жест им са се случвали неприятности.
Тя, има ли как да се противодейства на това нещо?

Общи условия

Активация на акаунт