Случи ми се нещо странно XXX

• 72 379
  • 793
  •   1
Отговори
# 15
Добре, не съм видял предните обсъждания при предните теми, съжалявам. А за оформянето на сегашната тема, вече си изказах забележката. Не е късно, 24 часа време има да се редактира.

p.s. Понеже някой ще каже "ако не ти харесва, да я беше направил ти", аз движа десетина теми и не мога да поема повече. Казвам го като градивна критика. От следващата тема може да има и анкета.

# 16
Не, diziler, то не е лично към теб. Просто е време да се свали, за да не се повтаря една и съща дискусия и в следващи теми.

# 17
Това, че жената до Милен Цветков се е определила като нумероложка, не я прави такава. И Ванга не е предсказала смъртта на Л. Живкова

# 18
@Ambrosia, да, разбрах, ок.
@Рамацоти, разбира се, че е така. Много хора си слагат сами титлите.

# 19
А кой каза, че няма куче? Явно има.
Клипът е публикуван без заглавие, без description. Ясно се вижда, че преминава домашен любимец зад стъклото, по-голям от котка, ясно се вижда как прави завой наляво и маха с опашка, точно куче си е.

Авторката на клипа го казва, той затова е в темата. Да, наистина е редно да се сложи обяснение, защото няма как хората да се връщат години назад, за да се запознават с историята на клипчето, ако е удобно, ще помоля авторката на темата да добави.
Авторката е сама вкъщи, снима как столчето се пуска от самосебе си, това е нейният фокус. Няма никой друг, нямат домашен любимец, сянката минава в затворен коридор, без огледала, без отворени врати, без течение. След като заснема столчето, гледайки клипа, вижда сянката.

ПП: клипчето е култово в темата и от време на време се споменава, започва едно търсене в темите назад, започва едно мятане на линкове на лични, темата се пълни с може ли и на мен, искам и аз... затова е в началото на темата. Нека просто да се добави описание.

# 20
Не, моля ви, не искам да добавям нищо. Моля да се свали, на който му е интересно и иска да види коментари по темата - може да си върне, както за всеки един друг пост.

# 21
Защото ще стане тема по всичкология. Нека има такава, която да е точно за необясними неща, за паранормални.. Аз се кефя, че има такава тема.

има и цял подфорум, в който можете да говорите за всякакви неща, свързано с паранормалното, магии, суеверия, традиции и т. н.
Предсказания и паранормално

# 22
Не, моля ви, не искам да добавям нищо. Моля да се свали, на който му е интересно и иска да види коментари по темата - може да си върне, както за всеки един друг пост.

Идеята е авторката на темата да добави, не ти.

# 23
Не съм чела темата, когато Ambrosia е споделила за пръв път странната случка, но съм чувала и в други истории как хората оприличават полтъргайст на някакво животно.. Вероятно се е коментирало, но за мен точно това е било в дома й - полтъргайст (пакостлив дух) - включването на играчките, пускането на вода от крановете и сянката, която прилича точно на животинче.

# 24
Авторката на клипа го казва, той затова е в темата.
Това обаче стана ясно чак. после. По никакъв начин в началото не стана ясно, че този клип е на Ambrosia. Стана ясно едва когато тя каза, че е нейн. Така става, когато се плясне линк с клип, без обяснение. А в самия клип ни заглавие, ни описание. И трябва всеки да си прави свободни интерпретации какво е искал да каже авторът с него.

Щом е дискутирано отдавна по съдържанието на този клип.. няма смисъл сега да се притоплят стари манджи. Явно ще търся назад по темите.

# 25
  • Мадрид / София
Благодаря за новата тема. Би могло заглавието да се поразшири за да не е толкова ограничавсщо, но в края на краищата както реши мнозинството.

# 26
На работа съм, като се прибера.😁 Ако не забравя.😁
Анхела69 ще добавя анкета да гласуваме дали да разширим темата.
Само ще помоля давайте идеи за заглавията, защото след работа също работя, така че нямам много време.

# 27
Моля ви, не разширявайте заглавието на темата. Има си раздел с нумерологии, предксазания, сънища (тълкувания), за които може да се изписват страници, ако се подаде тон за някоя тема, което става досадно. От години заглавието си е това и ми е една от любимите теми тук (вярвам, не само на мен). Може да се пише рядко за някоя случка, но нека да си е в конкретиката на темата.

# 28
Моля ви, не разширявайте заглавието на темата. Има си раздел с нумерологии, предксазания, сънища (тълкувания), за които може да се изписват страници, ако се подаде тон за някоя тема, което става досадно. От години заглавието си е това и ми е една от любимите теми тук (вярвам, не само на мен). Може да се пише рядко за някоя случка, но нека да си е в конкретиката на темата.

Ами то си има, ама опитай да обясниш на тези, дето настояват тук да си пишат. Да не сме четяли като не ни било интересно, да сме напишели ние по темата, като не сме били доволни и въобще вопли и стонове до небесата. Модераторите също не ме отразяват като докладвам разни ритуали, баячки, магии, астрали, така че явно няма проблем. Народът е решил в темата да се пише, точка. Какво се пише - няма значение.

# 29
ако разширите заглавието, темата се превръща в спамо-чат за всичко и ще я преместя в

подфорум, в който можете да говорите за всякакви неща, свързано с паранормалното, магии, суеверия, традиции и т. н.
Предсказания и паранормално

Общи условия

Активация на акаунт