Ежедневните ни кулинарни вдъхновения - снимки и коментари - 26

• 65 889
  • 750
  •   1
Отговори
# 420
Дороти, страхотен е този пан бриош на Ивана. Правила съм го и много ми харесва. Purple Heart

У нас ежедневното...
Пакистански бургер кебап; пържени филийки; дробчета в масло

Свински гърди; добруджанки; яйца, картофки със сирене

Пилешка каварма; кюфтета; лозови сарми; шопска салата

Много вкусен печен лаврак на фурна с риган, чесън и масло

Пиле яхния с лапад; мляко с ориз; зелева салата с моркови и магданоз

# 421
Merelenda, Пан бриошът е много харесван, но ми става малко влажен и не  се надига, не е  толкова висок. Изхвърлих старата форма за кекс, но при предвид ситуацията, не съм купила нова. Направих го в малка тавичка, но резултатът е пак същия.  Къде греша?

# 422
Здравейте, момичета! doroty3, чудесни са соленките 🥰  Пеги, честит именик с голямо закъснение. Здраве и много щастие! Simple Smile За сега у нас е ясен само десертът, който е свеж, вкусен и много лесен за направа. 🍓🍌🍰🥄👩‍🍳 Прекрасен ден на всички! 🌞☕️🍓
https://---shoretner923-2K6PV1B

# 423
  • София
Една много любима, пролетна, слънчева "манджа"- яйца със зелении, направо от печката и тигана

# 424
Обяд Wink
бързи мързеливи за 15 мин. буритоси

без зелено за детето, че не обича

# 425
  • В царството на игрите:)
Още 2-3 дни постно у нас Simple Smile

Картофена супа

Салата с ролца от раци, царевица и краставица

Яхния от зелен боб

# 426
Обяда днес у нас беше странен...ММ искал баничка с айрян , децата-пица с арабски питки , а аз си направих качамак

И вечерята е супер мързелива и готова

Дописвам и с гювече

Последна редакция: чт, 16 апр 2020, 15:39 от denyil

# 427
  • София
Дъщерята купи 20 бели, но те дребни, и добавих и от кафявите. И после като постояха в боята(и то бая ги държах) се оказа,че всяко яйце различно хваща.Та станаха повече цветове отколкото всъщност имах.От синята боя например бялото го извадих светло синьо, а кафявото излезе тъмно зелено  :poches:.  Joy Joy Joy

# 428
И аз боядисах малко за майка, за нас утре /май в събота трябва да е/ ще правя. Хареса ми как се получиха!

И баничок! Simple Smile

# 429
  • Fort Worth, TX
Добро утро.Днес за закуска типично по американски само дето не направих пенкейкс.Имам смес , но реших да ги пропусна.Курабиите са от вчера.Подноса беше пълен, но това намерих сутринта.

# 430
# 431
Merelenda, Пан бриошът е много харесван, но ми става малко влажен и не  се надига, не е  толкова висок.
Скрит текст:
Спазваш ли с точност рецептата? Аз съм си отбелязала, че при мен пое повече брашно и съм написала в рецептата. Ивана живее в Италия. Брашната им са вероятно различни като качество от нашите и при мен отиде повече брашно за бриоша. Правила съм го 2-3 пъти.
Моят винаги се надига добре. Пан Бриош

Есито, страхотни козунаци! Hushed

# 432
Това са ми яйцата

Есито,супер са ти козунаците!

# 433
Благодаря 😊😊😊 това е втория ми опит за козунаци, цял ден откарах с тях и много месене му е майката....

# 434
  • София
Есито, страхотни козунаци.

Лингуини с пържено в масло сирене.

И шпроти ми се ядяха от известно време, та снощи си намазах филийка.

Общи условия

Активация на акаунт