Ежедневните ни кулинарни вдъхновения - снимки и коментари - 26

• 65 512
  • 750
  •   1
Отговори
# 480
  • там където има винаги вятър
Браво на всички правили козунаци, страхотни сте Hands Clap
Джаста, предпочитам я и аз тази сухоежбина Wink Ето и една от мен - пилешки дробчета с едро нарязан лук, обичам го така, и суров мога да го ям
Яйцата са готови... аз само ги варих, дъщерята и внучката ги боядисваха. Не искали шарени, не ги лъснаха с олио. Worried А пък на мен никак не ми е празнично, няма да се съберем с останалите деца/голямата в Пловдив, сина във Варна/. Най обикновен ден ще е утре Sad

# 481
Днес се залавям с трети последен опит за козунаци , дано 3 ти път да са с късмет.

картофени кюфтета на фурна

и
тиквичко-морковени пак на фурна

# 482
  • Шотландия/Абърдийн
Ето и моите яйца то тук във Шотландия боя за яйца не продават тука велик ден празнуват със шоколадови яйца. Боята закупих от литовски магазин но няма нищо общо със българската боя цветовете не са наситени:blush:Animal RoosterBlush

# 483
Това е парче от тортата,грешката ми е че не съм видяла,че е била под наклон ,когато се е стягал първия слой

Каринаот тук е рецептата
http://lussisworldofartcraft.blogspot.com/2016/12/triple-chocolate-cake.html?m=1
Благодаря за пожеланията!

# 484
Пеги, тортата изглежда разкошно! Да е жив и здрав синът ти!

# 485
Ето и моите козуначени кексчета и кифлички с квас

# 486
Светли празници на всички!
И аз готова с яйчицата и козунаците. И малко отчет от предните дни.

Домашно хлебче запечено с кашкавал, чесън, масло и подправки; яйца по панагюрски; зелена салата с риба тон

Сандвичи; доматена салата от буркан; друсан кебап и ПКС; от днес пържени филийки

Яйцата и козуначетата/ с млечен шоколад и филирани бадеми; с ябълков мармалад и стафиди; с локум и стафиди

# 487
  • Bарна, морето, сините вълни
Пеги, пропуснала съм. Честит юбилей на сина ти, да е жив, здрав, щастлив и много успешен! ❤️

Козунаците на ММ отпреди две години

# 488
  • там където има винаги вятър
Пеги, нищо й няма на тортата/наклона. Важното е, че е много хубава/правила съм я/ и повода - здраве, късмет и много успехи на порасналото ти момче!
Днес бяхме на пица/шунка, маслини, зелена и червена чушка, все неща - почисти хладилника/за радост на People Girl

# 489
  • София
Ние днес ядохме "всичко" т.е. кремвирши Kissing Heart И извара с чесън, зехтин и черен пипер

и  картофки (много странни, някакви тънкокори, бели и като се изпържат изглеждат сурови), но печени с розмарин и чесън... станаха ммм...

Скрит текст:

Зелената салата ни е задължителна тези дни.

# 490
Браво на всички козуначени вълшебници! Hands Clap На мен такова нещо не ми е по силите/нервите.
Светли и спокойни празници!

# 491
яйцата и мекици днес при нас Simple Smile http://pep-4o.blogspot.com/2009/12/500-1-1-1-2-3-1-42.html

За последна година купувам бели яйца  - от 20бр. - 12 дадоха фира.  Тези, дето си избелих бяха с много по-твърда черупка от купените бели.
от вчера еченца с разни работи

воденички с лук на тиган

Светли празници!

Последна редакция: сб, 18 апр 2020, 19:49 от пеп-4o

# 492
Здравейте, момичета! И у нас днес ухае невероятно на козунаци /има още във фурната/, та чак и във входа се разнася сладката миризма Grinning. Да минават тези празници, че сериозно започвам да се притеснявам за фигурата си Grinning
Всички сте приготвили разкошни козунаци и ястия. Щастливци са семействата ви! Heart Светли празници и много здраве ви пожелавам! Heart
https://---shoretner923-2V7p8Yc

# 493
  • София
И с тях приключих, както винаги на първия му обърках плетката,не знам как става, но всеки път го правя.Не обръщайте внимание на тавичката, но всеки ден пека в тях и вече се захабиха и не се мие.Опитах с тел, сваля се боята.

# 494
  • Ако ви трябвам, да знаете, че съм на същото място, където бях и когато не ви трябвах.....
Козунак със стафиди и локум

Общи условия

Активация на акаунт